Introduceţi mesajul către : Anulare Trimite
OK
Reclamă Utilizatorul
Introduceţi un text de cel puţin 30 caractere.
Descrieţi pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriţi să reclamaţi utilizatorul.
 
Î: 23119
R: 51141
Utilizator / Parolă invalide!
Introdu un nume de utilizator: Setează
Introduceţi un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Username-ul ales este invalid. Folosiţi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Acest username este deja folosit. Vă rugăm alegeţi altul!
Adresează o Întrebare
Ultimele Întrebări
 
Populare
 
Fără răspuns
 
Răspunsuri Recente
Raportează Imagine.
Completaţi formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completaţi cu numele întreg.
Email:
Completaţi cu adresa de email la care vă putem contacta.
Motiv:
Vă rugăm scrieţi motivul pentru care raportaţi imaginea. Cel puţin 10 caractere.
Scrieţi codul:
Introduceţi aici codul aşa cum îl vedeţi în imagine.
 
Ce este parmezanul ? Cum se produce ?
Raportează
Cu totii cred ca preferam sa adaugam deasupra pastelor acea branza italieneasca numita parmezan. Nu numai ca merge foarte bine adaugata peste diferitele tipuri de paste dar intra si in compozitia diferitelor sosuri si salate. Parmezanul se poate gasi deja ras in varianta fina dar si sub forma de bucati dure de branza care pot fi date prin razatoare cu scopul obtinerii unei cantitati fixe, exact cat avem nevoie pentru o gustare. As vrea sa aflu ce este de fapt acest parmezan, din ce este alcatuit, cat dureaza productia lui si cum se produce cu exactitate ? De ce parmezanul de pe piata noastra difera fata de cel 100% italienesc ? Ma poate lamuri si pe mine cineva in aceasta privinta ? I-as fi foarte recunoscator pentru ca imi doresc neaparat sa aflu aceste lucruri.
RĂSPUNDE
   
18.04.2013, 10:09
0.00p
Nivel: 5
Puncte:
1592.00
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
70
Răspunsuri:
762
Parmezanul este o branza ce provine din nordul Italiei si se foloseste de obicei ras deasupra mancarurilor de paste sau taiat felii pentru fripturi, salate. El se face din cheagurile de la laptele de vaca si se toaca marunt unde se fierbe in zerul de la lapte. Branza dupa ce este scursa se aseaza in forme si se tine in saramura intre 1-4 ani.
Raportează
Evaluează
 
RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBARE
Selectaţi limbajul:
Introduceţi codul care vreţi să apară ca şi "cod" în comentariu:
Dacă vedeţi aceste 3 câmpuri vă rugăm să nu le completaţi.
Să vă activaţi javascript în browser pentru a putea naviga pe site.
Vă rugăm să răspundeţi cu minim 60 de caractere şi cât mai detaliat.
Vă rugăm introduceţi un comentariu de cel puţin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Încărcaţi până la 5 imagini
• vă rugăm nu folosiţi imagini cu drepturi de autor, vom înregistra IP-ul
• dacă sunt imaginile dumneavoastră puteţi lăsa câmpurile autor/sursă goale
• vă rugăm completaţi autorul şi sursa dacă este cazul
 
Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICĂ
Adresează o Întrebare
Titlul trebuie să aibă între 20 şi 90 de caractere.
Vă rugăm introduceţi o descriere de cel puţin 150 de caractere.