Introduceti mesajul catre : Anulare Trimite
OK
Reclama Utilizatorul
Introduceti un text de cel putin 30 caractere.
Descrieti pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriti sa reclamati utilizatorul.
 
Î: 22097
R: 45776
Introdu un nume de utilizator: Seteaza
Introduceti un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Username-ul ales este invalid. Folositi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Acest username este deja folosit. Va rugam alegeti altul!
Utilizator / Parola invalide!
Adreseaza o Intrebare
Titlul trebuie sa aiba intre 20 si 90 de caractere.
Va rugam introduceti o descriere de cel putin 150 de caractere.
Ultimele Intrebari
 
Populare
 
Fara raspuns
 
Raspunsuri Recente
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 
Ce este parmezanul ? Cum se produce ?
Raporteaza
Cu totii cred ca preferam sa adaugam deasupra pastelor acea branza italieneasca numita parmezan. Nu numai ca merge foarte bine adaugata peste diferitele tipuri de paste dar intra si in compozitia diferitelor sosuri si salate. Parmezanul se poate gasi deja ras in varianta fina dar si sub forma de bucati dure de branza care pot fi date prin razatoare cu scopul obtinerii unei cantitati fixe, exact cat avem nevoie pentru o gustare. As vrea sa aflu ce este de fapt acest parmezan, din ce este alcatuit, cat dureaza productia lui si cum se produce cu exactitate ? De ce parmezanul de pe piata noastra difera fata de cel 100% italienesc ? Ma poate lamuri si pe mine cineva in aceasta privinta ? I-as fi foarte recunoscator pentru ca imi doresc neaparat sa aflu aceste lucruri.
RASPUNDE
   
18.04.2013, 10:09
0.00p
Nivel: 5
Puncte:
1592.00
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
70
Raspunsuri:
762
Parmezanul este o branza ce provine din nordul Italiei si se foloseste de obicei ras deasupra mancarurilor de paste sau taiat felii pentru fripturi, salate. El se face din cheagurile de la laptele de vaca si se toaca marunt unde se fierbe in zerul de la lapte. Branza dupa ce este scursa se aseaza in forme si se tine in saramura intre 1-4 ani.
 
RASPUNDETI LA INTREBARE
Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:
Daca vedeti aceste 3 campuri va rugam sa nu le completati.
Sa va activati javascript in browser pentru a putea naviga pe site.
Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Va rugam introduceti un comentariu de cel putin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Incarcati pana la 5 imagini
• va rugam nu folositi imagini cu drepturi de autor, vom inregistra IP-ul
• daca sunt imaginile dumneavoastra puteti lasa campurile autor/sursa goale
• va rugam completati autorul si sursa daca este cazul
 
Va rugam sa completati campurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICA
Adreseaza o Intrebare
Titlul trebuie sa aiba intre 20 si 90 de caractere.
Va rugam introduceti o descriere de cel putin 150 de caractere.