Introduceţi mesajul către : Anulare Trimite
OK
Reclamă Utilizatorul
Introduceţi un text de cel puţin 30 caractere.
Descrieţi pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriţi să reclamaţi utilizatorul.
 
Î: 23137
R: 51179
Utilizator / Parolă invalide!
Introdu un nume de utilizator: Setează
Introduceţi un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Username-ul ales este invalid. Folosiţi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Acest username este deja folosit. Vă rugăm alegeţi altul!
Adresează o Întrebare
Ultimele Întrebări
 
Populare
 
Fără răspuns
 
Răspunsuri Recente
Raportează Imagine.
Completaţi formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completaţi cu numele întreg.
Email:
Completaţi cu adresa de email la care vă putem contacta.
Motiv:
Vă rugăm scrieţi motivul pentru care raportaţi imaginea. Cel puţin 10 caractere.
Scrieţi codul:
Introduceţi aici codul aşa cum îl vedeţi în imagine.
 
Cum obisnuiti sa gatiti pastravul ?
Raportează
Sotul meu adora pestele si cel putin de doua ori pe saptamana ii prepar pastrav. Cum obisnuiti sa gatiti pastravul ? Cunoasteti anumite retete mai speciale ? Eu prepar pastravul la cuptor cu sos de usturoi. Presar piper, sare pe pastravi si pun si putina zeama de lamaie. La cuptor las focul mic si in maxim 30 de minute pestii sunt gata. Sosul de usturoi il pregatesc din 4 - 5 catei de usturoi, la care adaug ulei de masline, iaurt si frunze de patrunjel. Dupa ce scot pastravii de la cuptor, pun sosul de usturoi peste pesti si decor cu felii de lamaie. Sotului meu ii place foarte mult acest mod de prepare a pastravilor dar, speram sa ii fac o supriza si sa incerc o reteta noua. Ce alt mod de preparare a pastravului imi recomandati ?
RĂSPUNDE
   
12.12.2013, 09:46
0.00p
Nivel: 1
Puncte:
3.30
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
0
Răspunsuri:
3
Incearca reteta pentru pastra cu sos maitre d'hotel. Ai nevoie de 2 apstravi, 2 morcovi, o ceapa mica, 2 linguri de otet, apa, sare si sosul maitre d'hotel. Sosul are nevoie de: 100 g de unt, suc de lamaie-o jumatate de lamaie, un sfert de legatura de patrunjel, mai ai nevoie de sare si de piper. Sosul se prepara topind untul, apoi se adauga sucul de lamaie peste si se bate rapid cu un tel. Se pune sarea si piperul si se adauga patrunjel.Trebuie sa cureti morcovii si ceapa, se taie si se pun la fiert in apa cu sare si cu cele dou alinguri de otet. Dupa ce a fiert apa, gratarul cu peste se pun in oala. Se pune asa la fiert 8 minute. Apoi se lasa sa se raceasca in aceeasi forma, in apa in care au fiert pana se raceste. Se pot servi cu cartofi fierti taiati bucati langa, si cu sosul. Pofta buna!
Raportează
Evaluează
 
RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBARE
Selectaţi limbajul:
Introduceţi codul care vreţi să apară ca şi "cod" în comentariu:
Dacă vedeţi aceste 3 câmpuri vă rugăm să nu le completaţi.
Să vă activaţi javascript în browser pentru a putea naviga pe site.
Vă rugăm să răspundeţi cu minim 60 de caractere şi cât mai detaliat.
Vă rugăm introduceţi un comentariu de cel puţin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Încărcaţi până la 5 imagini
• vă rugăm nu folosiţi imagini cu drepturi de autor, vom înregistra IP-ul
• dacă sunt imaginile dumneavoastră puteţi lăsa câmpurile autor/sursă goale
• vă rugăm completaţi autorul şi sursa dacă este cazul
 
Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICĂ
Adresează o Întrebare
Titlul trebuie să aibă între 20 şi 90 de caractere.
Vă rugăm introduceţi o descriere de cel puţin 150 de caractere.