Introduceti mesajul catre : Anulare Trimite
OK
Reclama Utilizatorul
Introduceti un text de cel putin 30 caractere.
Descrieti pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriti sa reclamati utilizatorul.
 
Î: 22080
R: 45642
Introdu un nume de utilizator: Seteaza
Introduceti un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Username-ul ales este invalid. Folositi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Acest username este deja folosit. Va rugam alegeti altul!
Utilizator / Parola invalide!
Ultimele Intrebari
 
Populare
 
Fara raspuns
 
Raspunsuri Recente
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 
Cum obisnuiti sa gatiti pastravul ?
Raporteaza
Sotul meu adora pestele si cel putin de doua ori pe saptamana ii prepar pastrav. Cum obisnuiti sa gatiti pastravul ? Cunoasteti anumite retete mai speciale ? Eu prepar pastravul la cuptor cu sos de usturoi. Presar piper, sare pe pastravi si pun si putina zeama de lamaie. La cuptor las focul mic si in maxim 30 de minute pestii sunt gata. Sosul de usturoi il pregatesc din 4 - 5 catei de usturoi, la care adaug ulei de masline, iaurt si frunze de patrunjel. Dupa ce scot pastravii de la cuptor, pun sosul de usturoi peste pesti si decor cu felii de lamaie. Sotului meu ii place foarte mult acest mod de prepare a pastravilor dar, speram sa ii fac o supriza si sa incerc o reteta noua. Ce alt mod de preparare a pastravului imi recomandati ?
RASPUNDE
   
12.12.2013, 09:46
0.00p
Nivel: 1
Puncte:
3.30
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
0
Raspunsuri:
3
Incearca reteta pentru pastra cu sos maitre d'hotel. Ai nevoie de 2 apstravi, 2 morcovi, o ceapa mica, 2 linguri de otet, apa, sare si sosul maitre d'hotel. Sosul are nevoie de: 100 g de unt, suc de lamaie-o jumatate de lamaie, un sfert de legatura de patrunjel, mai ai nevoie de sare si de piper. Sosul se prepara topind untul, apoi se adauga sucul de lamaie peste si se bate rapid cu un tel. Se pune sarea si piperul si se adauga patrunjel.Trebuie sa cureti morcovii si ceapa, se taie si se pun la fiert in apa cu sare si cu cele dou alinguri de otet. Dupa ce a fiert apa, gratarul cu peste se pun in oala. Se pune asa la fiert 8 minute. Apoi se lasa sa se raceasca in aceeasi forma, in apa in care au fiert pana se raceste. Se pot servi cu cartofi fierti taiati bucati langa, si cu sosul. Pofta buna!
 
RASPUNDETI LA INTREBARE
Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:
Daca vedeti aceste 3 campuri va rugam sa nu le completati.
Sa va activati javascript in browser pentru a putea naviga pe site.
Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Va rugam introduceti un comentariu de cel putin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Incarcati pana la 5 imagini
• va rugam nu folositi imagini cu drepturi de autor, vom inregistra IP-ul
• daca sunt imaginile dumneavoastra puteti lasa campurile autor/sursa goale
• va rugam completati autorul si sursa daca este cazul
 
Va rugam sa completati campurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICA
Adreseaza o Intrebare
Titlul trebuie sa aiba intre 20 si 90 de caractere.
Va rugam introduceti o descriere de cel putin 150 de caractere.