Introduceti mesajul catre : Anulare Trimite
OK
Reclama Utilizatorul
Introduceti un text de cel putin 30 caractere.
Descrieti pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriti sa reclamati utilizatorul.
 
Î: 22110
R: 45848
Introdu un nume de utilizator: Seteaza
Introduceti un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Username-ul ales este invalid. Folositi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Acest username este deja folosit. Va rugam alegeti altul!
Utilizator / Parola invalide!
Adreseaza o Intrebare
Ultimele Intrebari
 
Populare
 
Fara raspuns
 
Raspunsuri Recente
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 
Cum sa scap de mucegai ?
Raporteaza
In iarna aceasta mi-a aparut mucegai in coltul de la sufragerie si chiar nu stiu din ce cauza pentru ca a fost caldura in casa insa acum trebuie sa caut o solutie cum sa scap de mucegai si am tot incercat solutii cumparate din supermaketuri dar negreala tot nu se duce de pe perete. Stiu ca mucegaiul apare din cauza umezelii si a frigului insa a fost caldura in casa, geamurile nu sunt din lemn pentru ca am montat termopan deci chiar nu inteleg de ce a aparut mucegaiul pe perete. Banuiesc ca in situatia mea este multa lume de aceea va intreb cum putem scapa de mucegaiul de pe pereti, exista anumite solutii care sa fie eficiente ?
RASPUNDE
   
01.04.2013, 22:30
0.00p
Nivel: 4
Puncte:
598.40
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
0
Raspunsuri:
214
Intr-adevar de cele mai multe ori mucegaiul apare din cauza la umezeala si din cauza la frig insa poate au fost anumite zile cand nu intotdeuna a fost cald in casa si daca spui ca ai termopane este posibil sa se fi depus condens pe peretii exteriori si asa a aparut umezeala care binenteles ca a dus la aparitia mucegaiului. Conteaza foarte mult daca este izolat blocul cu polistiren pentru ca daca acel perete este izolat la exterior cu polistiren atunci pe timpul iernii peretele nu mai e rece si sansele de aparitie a mucegaiului sunt mai mici. Din ceea ce ai spus ai precizat ca ai termopane insa cred ca peretii exteriori nu sunt izolati ceea ce inseamna ca peretii respectivi sunt mai tot timpul reci indiferent cata caldura este in casa pentru ca nu ai cum sa faci atat de multa caldura in casa incat sa fie cald si acel perete exterior. Cat timp peretii nu sunt izolati pe exterior cu polistiren tot o sa apara mucegai insa pana sa apara din nou mucegaiul trebuie sa gasesti o modalitate de a scapa de mucegaiul ce este acum pe pereti. Una dintre cele mai eficiente si cele mai usoare metode de a scapa de mucegai este sa folosesti solutia Savo, este o solutie ce are in componenta clor si in doar cateva minute de la aplicarea solutiei pe perete mucegaiul dispare si peretii nu mai sunt negrii. Solutia de care ti-am zis costa intre 20 si 30 de lei insa poti incerca sa scapi de mucegai si daca speli peretele cu apa si clor. Trebuie sa ai grija ca inainte sa folosesti oricare dintre solutii sa nu dai cu carpa uscata pe perete pentru ca atunci sporii de mucegai se vor imprastia in camera si ii vei inhala. Daca cumperi acea solutie pulverizezi pe perete si lasi sa actioneze timp de 15 - 30 de minute dupa care poti spala peretele cu apa sau poti lasa asa peretele, fara sa mai il speli.
02.04.2013, 20:01
0.00p
Nivel: 3
Puncte:
477.00
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
0
Raspunsuri:
224
Cand cate stiu eu exista o solutie numita SAVO care te poate ajuta sa scapi foarte rapid de mucegai, dupa ce ai folosit aceasta solutie lasi ceva timp sa treaca in jur de 20 de minute dupa care freci peretele cu apa. Oricum m-am documentat si ca solutii de prevenire a mucegaiului (ca sa nu te mai confrunti dupa ce scapi de el) am gasit: 1. Repara robinetii si tevile 2. Aeriseste des 3.Izoleaz? ferestrele - aranjeazati casa cu produse cat mai rezistente la umeaza. 4.Izoleaz? ferestrele cu band? adeziv? din burete. Mult succes !
04.04.2013, 19:11
0.00p
Nivel: 3
Puncte:
266.00
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
0
Raspunsuri:
126
Pai ar trebui sa aerisesti locul si camera cat mai des si cat mai mult posibil. Este necesar ca aerul sa circule, sa eviti ca un spatiu sa fie inchis pentru multa vreme, sa nu circule aerul printr-o anumita zona si asa mai departe. Asta, cred eu, este cea mai buna solutie pentru prevenire.
17.04.2013, 10:58
0.00p
Nivel: 5
Puncte:
1592.00
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
70
Raspunsuri:
762
De preferat ar fi sa aerisesti cat mai mult intr-o zi pentru a evita aparitia mucegaiului. Mucegaiul se face de obicei in momentul in care camera nu este suficient de aerisita sau din cauza condensului. La ora actuala in comert se afla o sumedenie de detergenti care te ajuta in a inlatura mucegaiul.
 
RASPUNDETI LA INTREBARE
Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:
Daca vedeti aceste 3 campuri va rugam sa nu le completati.
Sa va activati javascript in browser pentru a putea naviga pe site.
Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Va rugam introduceti un comentariu de cel putin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Incarcati pana la 5 imagini
• va rugam nu folositi imagini cu drepturi de autor, vom inregistra IP-ul
• daca sunt imaginile dumneavoastra puteti lasa campurile autor/sursa goale
• va rugam completati autorul si sursa daca este cazul
 
Va rugam sa completati campurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICA
Adreseaza o Intrebare
Titlul trebuie sa aiba intre 20 si 90 de caractere.
Va rugam introduceti o descriere de cel putin 150 de caractere.