Introduceti mesajul catre : Anulare Trimite
OK
Reclama Utilizatorul
Introduceti un text de cel putin 30 caractere.
Descrieti pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriti sa reclamati utilizatorul.
 
Î: 22103
R: 45815
Introdu un nume de utilizator: Seteaza
Introduceti un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Username-ul ales este invalid. Folositi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Acest username este deja folosit. Va rugam alegeti altul!
Utilizator / Parola invalide!
Adreseaza o Intrebare
Ultimele Intrebari
 
Populare
 
Fara raspuns
 
Raspunsuri Recente
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 
Cum se face ciorba de peste ?
Raporteaza
Acum cateva zile am fost la un prieten acasa pentru a lucra la un proiect si bineinteles ca parintii acestuia m-au invitat chiar si la masa cu ei. Am gustat atunci o ciorba de peste nemaipomenita chiar daca la prima vedere am avut parca o repulsie si as fi preferat altceva in locul acesteia. Problema este ca mi-a placut atat de mult incat as vrea sa ii dau reteta si mamei mele pentru a o pune in practica. Din cate mi-am dat seama, in privinta pestelui era vorba de biban. Aveti idee cum se face o ciorba dintr-un astfel de peste? Ce retete stiti in acest sens ? Sper sa ma puteti ajuta in acest sens si sa reusesc sa fac o ciorba macar la fel de buna ca cea pe care am gustat-o la colegul meu, daca nu, chiar si mai buna.
RASPUNDE
   
19.04.2013, 17:26
0.00p
Nivel: 3
Puncte:
302.00
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
4
Raspunsuri:
106
Un cap de peste crap sau doua trei mai mici
peste mai mic rosioara, caras cam 5-6 bucati
doi morcovi mici,, o ceapa medie, o telina mica, un ardei verde gras si putin ardei iute rosu, verdeata leustean, patrunjel , sare, un borcan de rosii in bulion,o ceasca de orez, 1/2l zeama de varza sau bors
Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin.
Se adauga ardeiul(gras si iute) taiat tot cubulete peste care se adauga restul de zarzavat pana ce uleiul capata putina culoare, mai ales de la morcov.
Se stinge cu trei litri de zeama strecurata de la pestele mic fiert pana s-a sfaramat.
Se lasa pana ce a fiert zarzavatul si se adauga rosiile in bulion si capul de peste
Cand capul de peste este jumate fiert se rastoarana si orezul inmuiat.
Separat se da in fiert zeama de varza sau borsul si se adauga restului de ciorba si se lasa cateva minute sa se imbine gusturile. La sfarsit se potriveste de sare si se adauga verdeata.Si se serveste cu o mamaliguta este delicioasa,asta este retata mamei:D
 
RASPUNDETI LA INTREBARE
Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:
Daca vedeti aceste 3 campuri va rugam sa nu le completati.
Sa va activati javascript in browser pentru a putea naviga pe site.
Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Va rugam introduceti un comentariu de cel putin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Incarcati pana la 5 imagini
• va rugam nu folositi imagini cu drepturi de autor, vom inregistra IP-ul
• daca sunt imaginile dumneavoastra puteti lasa campurile autor/sursa goale
• va rugam completati autorul si sursa daca este cazul
 
Va rugam sa completati campurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICA
Adreseaza o Intrebare
Titlul trebuie sa aiba intre 20 si 90 de caractere.
Va rugam introduceti o descriere de cel putin 150 de caractere.