Introduceţi mesajul către : Anulare Trimite
OK
Reclamă Utilizatorul
Introduceţi un text de cel puţin 30 caractere.
Descrieţi pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriţi să reclamaţi utilizatorul.
 
Î: 32129
R: 60270
Utilizator / Parolă invalide!
Introdu un nume de utilizator: Setează
Introduceţi un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Username-ul ales este invalid. Folosiţi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Acest username este deja folosit. Vă rugăm alegeţi altul!
Adresează o Întrebare
Ultimele Întrebări
 
Populare
 
Fără răspuns
 
Răspunsuri Recente
Raportează Imagine.
Completaţi formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completaţi cu numele întreg.
Email:
Completaţi cu adresa de email la care vă putem contacta.
Motiv:
Vă rugăm scrieţi motivul pentru care raportaţi imaginea. Cel puţin 10 caractere.
Scrieţi codul:
Introduceţi aici codul aşa cum îl vedeţi în imagine.
 
Cum se face ciorba de peste ?
Raportează
Acum cateva zile am fost la un prieten acasa pentru a lucra la un proiect si bineinteles ca parintii acestuia m-au invitat chiar si la masa cu ei. Am gustat atunci o ciorba de peste nemaipomenita chiar daca la prima vedere am avut parca o repulsie si as fi preferat altceva in locul acesteia. Problema este ca mi-a placut atat de mult incat as vrea sa ii dau reteta si mamei mele pentru a o pune in practica. Din cate mi-am dat seama, in privinta pestelui era vorba de biban. Aveti idee cum se face o ciorba dintr-un astfel de peste? Ce retete stiti in acest sens ? Sper sa ma puteti ajuta in acest sens si sa reusesc sa fac o ciorba macar la fel de buna ca cea pe care am gustat-o la colegul meu, daca nu, chiar si mai buna.
RĂSPUNDE
   
19.04.2013, 17:26
0.00p
Nivel: 3
Puncte:
302.50
Luna curentă:
0.50
Întrebări:
4
Răspunsuri:
106
Un cap de peste crap sau doua trei mai mici
peste mai mic rosioara, caras cam 5-6 bucati
doi morcovi mici,, o ceapa medie, o telina mica, un ardei verde gras si putin ardei iute rosu, verdeata leustean, patrunjel , sare, un borcan de rosii in bulion,o ceasca de orez, 1/2l zeama de varza sau bors
Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin.
Se adauga ardeiul(gras si iute) taiat tot cubulete peste care se adauga restul de zarzavat pana ce uleiul capata putina culoare, mai ales de la morcov.
Se stinge cu trei litri de zeama strecurata de la pestele mic fiert pana s-a sfaramat.
Se lasa pana ce a fiert zarzavatul si se adauga rosiile in bulion si capul de peste
Cand capul de peste este jumate fiert se rastoarana si orezul inmuiat.
Separat se da in fiert zeama de varza sau borsul si se adauga restului de ciorba si se lasa cateva minute sa se imbine gusturile. La sfarsit se potriveste de sare si se adauga verdeata.Si se serveste cu o mamaliguta este delicioasa,asta este retata mamei:D
Raportează
Evaluează
 
RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBARE
Dacă vedeţi aceste 3 câmpuri vă rugăm să nu le completaţi.
Să vă activaţi javascript în browser pentru a putea naviga pe site.
Vă rugăm să răspundeţi cu minim 60 de caractere şi cât mai detaliat.
Vă rugăm introduceţi un comentariu de cel puţin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Încărcaţi până la 5 imagini
• vă rugăm nu folosiţi imagini cu drepturi de autor, vom înregistra IP-ul
• dacă sunt imaginile dumneavoastră puteţi lăsa câmpurile autor/sursă goale
• vă rugăm completaţi autorul şi sursa dacă este cazul
 
Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICĂ
Adresează o Întrebare
Titlul trebuie să aibă între 20 şi 90 de caractere.
Vă rugăm introduceţi o descriere de cel puţin 150 de caractere.