Introduceţi mesajul către : Anulare Trimite
OK
Reclamă Utilizatorul
Introduceţi un text de cel puţin 30 caractere.
Descrieţi pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriţi să reclamaţi utilizatorul.
 
Î: 23096
R: 51074
Utilizator / Parolă invalide!
Introdu un nume de utilizator: Setează
Introduceţi un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Username-ul ales este invalid. Folosiţi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Acest username este deja folosit. Vă rugăm alegeţi altul!
Adresează o Întrebare
Ultimele Întrebări
 
Populare
 
Fără răspuns
 
Răspunsuri Recente
Raportează Imagine.
Completaţi formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completaţi cu numele întreg.
Email:
Completaţi cu adresa de email la care vă putem contacta.
Motiv:
Vă rugăm scrieţi motivul pentru care raportaţi imaginea. Cel puţin 10 caractere.
Scrieţi codul:
Introduceţi aici codul aşa cum îl vedeţi în imagine.
 
Cum se face Ciorba Radauteana ?
Raportează
Salutare ! De ceva timp am observat ca imi place sa gatesc mai ales pentru mine si plus de asta am vazut ca imi si ies mancarurile asa cum trebuie de fiecare data cand imi dau silinta . Azi cand eram la supermarket , le-am auzit pe niste doamne care vorbeau in spatele meu de ciorba radauteana si anume ca este foarte buna si ca ar manca-o chiar si in loc de desert . Cand am auzit asta chiar m-a bufnit rasul si tot odata m-a facut curios sa vad si eu ce gust are aceasta mancare si de aceea am de gand sa fac si eu una zilele astea sa vad daca chiar au dreptate acele doamne . De aceea as vrea sa imi dati si mie o reteta de ciorba radauteana, va rog !
RĂSPUNDE
   
27.03.2013, 15:25
0.00p
Nivel: 5
Puncte:
1839.30
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
5
Răspunsuri:
716
Uite o reteta testata si de mama de pe blog-ul LopFras . Ai nevoie de urmatoarele ingrediente 500 gr carne de pui (daca aveti pui crescut la tara, de la bunica...e super), 300 gr legume (morcov, telina, ceapa, sau ce legume va plac in ciorbe), aproximativ 500 gr smantana, 4 galbenusuri de ou (daca erau de la tara era super...dar cum n-avem asta e, merg si astea din comert insa nu coloreaza la fel de frumos), usturoi la discretie. Pentru servit: otet, smantana, ardel iute si patrunjel.
Se curata si se fierbe carnea de pui. Cand a fiert aproximativ o ora (depinde daca carnea de la tara sau din comert), se adauga usturoiul taiat marunt si legumele taiate. Se fierbe pana se inmoaie legumele. Se scot legumele si carnea din pui. Se strecoara zeama dupa care se dau prin robot legumele. Se curata carnea de pe oase. Se mai da un clocot cu zeama de ciorba in care se adauga legumele pasate, carnea si otetul dupa gust. Se amesteca galbenusurile cu smantana. Se ia un polonic de zeama si se toarna peste smantana. Se amesteca, apoi se toarna peste ciorba.
O poti servi cu usturoi, smantana, ardei iute, otet si patrunjel.
Numai bine !
| Simplitate si Respect |
Raportează
Evaluează
 
RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBARE
Selectaţi limbajul:
Introduceţi codul care vreţi să apară ca şi "cod" în comentariu:
Dacă vedeţi aceste 3 câmpuri vă rugăm să nu le completaţi.
Să vă activaţi javascript în browser pentru a putea naviga pe site.
Vă rugăm să răspundeţi cu minim 60 de caractere şi cât mai detaliat.
Vă rugăm introduceţi un comentariu de cel puţin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Încărcaţi până la 5 imagini
• vă rugăm nu folosiţi imagini cu drepturi de autor, vom înregistra IP-ul
• dacă sunt imaginile dumneavoastră puteţi lăsa câmpurile autor/sursă goale
• vă rugăm completaţi autorul şi sursa dacă este cazul
 
Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICĂ
Adresează o Întrebare
Titlul trebuie să aibă între 20 şi 90 de caractere.
Vă rugăm introduceţi o descriere de cel puţin 150 de caractere.