Introduceţi mesajul către : Anulare Trimite
OK
Reclamă Utilizatorul
Introduceţi un text de cel puţin 30 caractere.
Descrieţi pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriţi să reclamaţi utilizatorul.
 
Î: 23112
R: 51121
Utilizator / Parolă invalide!
Introdu un nume de utilizator: Setează
Introduceţi un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Username-ul ales este invalid. Folosiţi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Acest username este deja folosit. Vă rugăm alegeţi altul!
Adresează o Întrebare
Ultimele Întrebări
 
Populare
 
Fără răspuns
 
Răspunsuri Recente
Raportează Imagine.
Completaţi formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completaţi cu numele întreg.
Email:
Completaţi cu adresa de email la care vă putem contacta.
Motiv:
Vă rugăm scrieţi motivul pentru care raportaţi imaginea. Cel puţin 10 caractere.
Scrieţi codul:
Introduceţi aici codul aşa cum îl vedeţi în imagine.
 
Cum se face dulceata de ceapa?
Raportează
Copilului meu ii place foarte mult ceapa. Desi altii o detesta pentru mirosul urat, baietelul meu mi-a cerut intr-o zi sa ii fac dulceata de ceapa. Nu stiam ca exista asa ceva, mi-a spus ca a mancat la un coleg de scoala si era foarte buna. Am vazut la o emisiune culinara ceva asemnator, dar nu a aratat intreg filmuletul cum se prepara. De doua saptamani caut reteta cu aceasta dulceata, dar nu gasesc. Exista o reteta pentru asa ceva?
RĂSPUNDE
   
12.03.2013, 19:37
0.00p
Nivel: 4
Puncte:
598.40
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
0
Răspunsuri:
214
Pentru a prepara dulceata de ceapa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: un kilogram de ceapa, recomandabil ar fi ceapa sa fie rosie, 500 ml vin rosu, 250 g zahar, 1-2 lingurite sare, 4 - 5 linguri ulei de masline, 50 - 100 ml otet, 2 - 3 foi de dafin si coriandru. La inceput trebuie sa pui intr-un vas cele 4 - 5 linguri de ulei si sa adaugi zaharul, amestecand zaharul pana se caramelizeaza. Pana sa pui zaharul la caramelizat trebuie sa cureti, sa speli cepele si sa le tai fin, pe lung. Cand zaharul se caramelizeaza adaugi cepele taiate fin in vas si amesteci bine pana cand zaharul caramelizat se lipeste de cepe. Dupa ce ai amestecat ceapa cu zaharul caramelizat trebuie sa adaugi cei 500 de ml de vin rosu, sarea, coriandru si foile de dafin urmand ca apoi sa amesteci si sa lasi vasul pe foc pana cand sosul obtinut fierbe bine si incepe sa se ingroase. La sfarsit cand sosul se ingroasa adaugi otetul, poti gusta din dulceata de ceapa ca sa sti cat otet sa adaugi, dupa ce ai adaugat otetul mai lasi 5 - 10 minute la fiert si apoi opresti focul. Dulceata de ceapa poate fi pusa in borcane si poate fi servita ca garnitura pentru friptura. Dulceata de ceapa este foarte apreciata si toti ce au incercat reteta afirma ca dulceata are un gust deosebit.
Raportează
Evaluează
 
RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBARE
Selectaţi limbajul:
Introduceţi codul care vreţi să apară ca şi "cod" în comentariu:
Dacă vedeţi aceste 3 câmpuri vă rugăm să nu le completaţi.
Să vă activaţi javascript în browser pentru a putea naviga pe site.
Vă rugăm să răspundeţi cu minim 60 de caractere şi cât mai detaliat.
Vă rugăm introduceţi un comentariu de cel puţin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Încărcaţi până la 5 imagini
• vă rugăm nu folosiţi imagini cu drepturi de autor, vom înregistra IP-ul
• dacă sunt imaginile dumneavoastră puteţi lăsa câmpurile autor/sursă goale
• vă rugăm completaţi autorul şi sursa dacă este cazul
 
Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICĂ
Adresează o Întrebare
Titlul trebuie să aibă între 20 şi 90 de caractere.
Vă rugăm introduceţi o descriere de cel puţin 150 de caractere.