Introduceti mesajul catre : Anulare Trimite
OK
Reclama Utilizatorul
Introduceti un text de cel putin 30 caractere.
Descrieti pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriti sa reclamati utilizatorul.
 
Î: 22077
R: 45634
Introdu un nume de utilizator: Seteaza
Introduceti un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Username-ul ales este invalid. Folositi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Acest username este deja folosit. Va rugam alegeti altul!
Utilizator / Parola invalide!
Ultimele Intrebari
 
Populare
 
Fara raspuns
 
Raspunsuri Recente
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 
Cum se face dulceata de ceapa?
Raporteaza
Copilului meu ii place foarte mult ceapa. Desi altii o detesta pentru mirosul urat, baietelul meu mi-a cerut intr-o zi sa ii fac dulceata de ceapa. Nu stiam ca exista asa ceva, mi-a spus ca a mancat la un coleg de scoala si era foarte buna. Am vazut la o emisiune culinara ceva asemnator, dar nu a aratat intreg filmuletul cum se prepara. De doua saptamani caut reteta cu aceasta dulceata, dar nu gasesc. Exista o reteta pentru asa ceva?
RASPUNDE
   
12.03.2013, 19:37
0.00p
Nivel: 4
Puncte:
598.40
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
0
Raspunsuri:
214
Pentru a prepara dulceata de ceapa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: un kilogram de ceapa, recomandabil ar fi ceapa sa fie rosie, 500 ml vin rosu, 250 g zahar, 1-2 lingurite sare, 4 - 5 linguri ulei de masline, 50 - 100 ml otet, 2 - 3 foi de dafin si coriandru. La inceput trebuie sa pui intr-un vas cele 4 - 5 linguri de ulei si sa adaugi zaharul, amestecand zaharul pana se caramelizeaza. Pana sa pui zaharul la caramelizat trebuie sa cureti, sa speli cepele si sa le tai fin, pe lung. Cand zaharul se caramelizeaza adaugi cepele taiate fin in vas si amesteci bine pana cand zaharul caramelizat se lipeste de cepe. Dupa ce ai amestecat ceapa cu zaharul caramelizat trebuie sa adaugi cei 500 de ml de vin rosu, sarea, coriandru si foile de dafin urmand ca apoi sa amesteci si sa lasi vasul pe foc pana cand sosul obtinut fierbe bine si incepe sa se ingroase. La sfarsit cand sosul se ingroasa adaugi otetul, poti gusta din dulceata de ceapa ca sa sti cat otet sa adaugi, dupa ce ai adaugat otetul mai lasi 5 - 10 minute la fiert si apoi opresti focul. Dulceata de ceapa poate fi pusa in borcane si poate fi servita ca garnitura pentru friptura. Dulceata de ceapa este foarte apreciata si toti ce au incercat reteta afirma ca dulceata are un gust deosebit.
 
RASPUNDETI LA INTREBARE
Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:
Daca vedeti aceste 3 campuri va rugam sa nu le completati.
Sa va activati javascript in browser pentru a putea naviga pe site.
Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Va rugam introduceti un comentariu de cel putin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Incarcati pana la 5 imagini
• va rugam nu folositi imagini cu drepturi de autor, vom inregistra IP-ul
• daca sunt imaginile dumneavoastra puteti lasa campurile autor/sursa goale
• va rugam completati autorul si sursa daca este cazul
 
Va rugam sa completati campurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICA
Adreseaza o Intrebare
Titlul trebuie sa aiba intre 20 si 90 de caractere.
Va rugam introduceti o descriere de cel putin 150 de caractere.