Introduceti mesajul catre : Anulare Trimite
OK
Reclama Utilizatorul
Introduceti un text de cel putin 30 caractere.
Descrieti pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriti sa reclamati utilizatorul.
 
Î: 22103
R: 45810
Introdu un nume de utilizator: Seteaza
Introduceti un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Username-ul ales este invalid. Folositi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Acest username este deja folosit. Va rugam alegeti altul!
Utilizator / Parola invalide!
Adreseaza o Intrebare
Ultimele Intrebari
 
Populare
 
Fara raspuns
 
Raspunsuri Recente
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 
Cum se face dulceata de gutui?
Raporteaza
Din nou, fiind plin sezon, pot spune ca dintre toate fructele, gutuile sunt preferatele mele din acest sezon, si imi place enorm de mult si dulceata de gutui. Dupa mine, este una dintre cele mai savuroase deserturi, cu care nu poti da niciodata gres daca vrei sa indulcesti pe cineva. Va voi spune in continuare cum puteti face si voi acasa dulceata de gutui.
Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
-un kg si jumatate de gutui;
-un kg si jumatate de zahar;
-2 lamai.

Modul de preparare este urmatorul:
Se storc lamaile, jumatate din cantitatea de suc de varsa intr-un castron si se adauga apa.
Se curata gutuile de coaja, casuta de seminte si orice alta parte lemnoasa. cu ajutorul unei pensule se unge gutuia cu zeama de lamaie pastrat, apoi se taie in cubulete mici care se pun apoi in castronul cu apa si suc de lamaie.
Zaharul si apa se pun pe foc, amestecand pana se topeste zaharul, apoi cand da in clocot se pun si gutuile strecurate se apa cu lamaie in care au stat si se lasa la fiert pentru 45-50 de minute. Aveti grija ca se va face spuma, si voi trebuie sa luati mereu spuma aceea de la fiert.
Dulceata este gata atunci cand fructele capata o culoare frumoasa portocalie, si siropul este legat.
Se pune dulceata in borcanelele spalate si uscate anterior, si apoi se pun capacele si se lasa sa se raceasca cu gura in jos. De regula nu mai este nevoie de sterilizare, si borcanelele puteti sa le puneti direct in camara apoi. Ce parere ai de reteta?
RASPUNDE
   
25.09.2013, 09:40
0.00p
Nivel: 1
Puncte:
7.70
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
0
Raspunsuri:
7
Pai este reteta de dulceata. Cam toate au aceeasi baza, exista cateva diferente de cantitati, in functie de gospodina sau fabricant, de unele ingrediente in plus sau in minus, insa reteta de baza este aceeasi. NU am facut pana cum dulceata de gutui. O singura data mi-a iesit, insa dupa ce le-am pus in borcan pentru dunst, acestea s-au crapat foarte rau. Cioburile au intrat in compozitie, va dati seama ca nu se putea manca cu bucati de sticla care nu se vad in ea. Am fost nevoita sa le arunc. |Un singur borcan mi-a ramas, iar acela a trecut in 2 zile. M-am bucurat ca gustul a fost foarte bun, chiar daca a fost pentru prima data, insa n-am ramas cu nimic, de fapt. De atunci, mereu fac impreuna cu mama tot ce tine de pus pe iarna, asta cand avem mai mult timp.
 
RASPUNDETI LA INTREBARE
Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:
Daca vedeti aceste 3 campuri va rugam sa nu le completati.
Sa va activati javascript in browser pentru a putea naviga pe site.
Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Va rugam introduceti un comentariu de cel putin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Incarcati pana la 5 imagini
• va rugam nu folositi imagini cu drepturi de autor, vom inregistra IP-ul
• daca sunt imaginile dumneavoastra puteti lasa campurile autor/sursa goale
• va rugam completati autorul si sursa daca este cazul
 
Va rugam sa completati campurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICA
Adreseaza o Intrebare
Titlul trebuie sa aiba intre 20 si 90 de caractere.
Va rugam introduceti o descriere de cel putin 150 de caractere.