Introduceţi mesajul către : Anulare Trimite
OK
Reclamă Utilizatorul
Introduceţi un text de cel puţin 30 caractere.
Descrieţi pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriţi să reclamaţi utilizatorul.
 
Î: 23083
R: 51059
Utilizator / Parolă invalide!
Introdu un nume de utilizator: Setează
Introduceţi un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Username-ul ales este invalid. Folosiţi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Acest username este deja folosit. Vă rugăm alegeţi altul!
Adresează o Întrebare
Ultimele Întrebări
 
Populare
 
Fără răspuns
 
Răspunsuri Recente
Raportează Imagine.
Completaţi formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completaţi cu numele întreg.
Email:
Completaţi cu adresa de email la care vă putem contacta.
Motiv:
Vă rugăm scrieţi motivul pentru care raportaţi imaginea. Cel puţin 10 caractere.
Scrieţi codul:
Introduceţi aici codul aşa cum îl vedeţi în imagine.
 
Cum se face dulceata de struguri?
Raportează
Odata cu venirea toamnei, cele mai cautate fructe sunt strugurii, din ei se face nu numai vinul, asa cum v-ati fi asteptat eu sa spun si si dulceata. Va voi povesti in continuare cum sa faceti si voi o dulceata de struguri extrem de buna pentru zilele friguroase servite cu o cana de ceai aburind.
Ingredientele sunt urmatoarele:
-un kg de boabe de struguri curatati;
-600 de grame de zahar;
-sucul de la o lamaie;
-o jumatate de litru de apa.

Pentru a face o delicioasa dulceata de struguri trebuie mai intai sa desprindeti boabele de struguri de vrej, apoi sa le spalati bine si sa le uscati. Eu de obicei folosesc servetele de bucatarie, care le pun peste vasul cu boabe de struguri si le zdruncin bine, pana apa este absorbita cat mai bine de servetel.
Este o dulceata destul de pretentioasa, si cel mai bine este sa luati la migalit fiecare boaba se struguri si sa le taiati in jumiatate pentru a scoate samburii si coaja.
Urmeaza apoi sa puneti apa, zaharul si sucul de lamaie strecurat la fiert si sa lasati la foc mic pana se face ca un sirop. Luati siropul de pe foc si adaugati boabele apoi lasati totul asa timp de 10 minute.
Puneti din nou cratita cu siropul si boabele de strugure la foc si lasati sa mai fiarba pentru inca 15 minute, la foc mare.
Apoi dati la o parte de pe foc si lasati sa se raceasca, apoi puneti dulceata la borcane pe care sa le inchideti cu capac si puneti-le in camara. Ce parere aveti de reteta?
RĂSPUNDE
   
09.06.2013, 22:49
0.00p
Nivel: 4
Puncte:
755.00
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
175
Răspunsuri:
311
Poi dulceata de struguri se face la fel ca orice dulceata culegi strugurii ii macini si apoi ii pui intr-o oala mare si ii pui pe foc si acolo adugi ingredientele care le pui si cand faci dulceata de mere pere prune.
Raportează
Evaluează
 
RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBARE
Selectaţi limbajul:
Introduceţi codul care vreţi să apară ca şi "cod" în comentariu:
Dacă vedeţi aceste 3 câmpuri vă rugăm să nu le completaţi.
Să vă activaţi javascript în browser pentru a putea naviga pe site.
Vă rugăm să răspundeţi cu minim 60 de caractere şi cât mai detaliat.
Vă rugăm introduceţi un comentariu de cel puţin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Încărcaţi până la 5 imagini
• vă rugăm nu folosiţi imagini cu drepturi de autor, vom înregistra IP-ul
• dacă sunt imaginile dumneavoastră puteţi lăsa câmpurile autor/sursă goale
• vă rugăm completaţi autorul şi sursa dacă este cazul
 
Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICĂ
Adresează o Întrebare
Titlul trebuie să aibă între 20 şi 90 de caractere.
Vă rugăm introduceţi o descriere de cel puţin 150 de caractere.