Introduceti mesajul catre : Anulare Trimite
OK
Reclama Utilizatorul
Introduceti un text de cel putin 30 caractere.
Descrieti pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriti sa reclamati utilizatorul.
 
Î: 22080
R: 45642
Introdu un nume de utilizator: Seteaza
Introduceti un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Username-ul ales este invalid. Folositi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Acest username este deja folosit. Va rugam alegeti altul!
Utilizator / Parola invalide!
Ultimele Intrebari
 
Populare
 
Fara raspuns
 
Raspunsuri Recente
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 
Cum se face dulceata de struguri?
Raporteaza
Odata cu venirea toamnei, cele mai cautate fructe sunt strugurii, din ei se face nu numai vinul, asa cum v-ati fi asteptat eu sa spun si si dulceata. Va voi povesti in continuare cum sa faceti si voi o dulceata de struguri extrem de buna pentru zilele friguroase servite cu o cana de ceai aburind.
Ingredientele sunt urmatoarele:
-un kg de boabe de struguri curatati;
-600 de grame de zahar;
-sucul de la o lamaie;
-o jumatate de litru de apa.

Pentru a face o delicioasa dulceata de struguri trebuie mai intai sa desprindeti boabele de struguri de vrej, apoi sa le spalati bine si sa le uscati. Eu de obicei folosesc servetele de bucatarie, care le pun peste vasul cu boabe de struguri si le zdruncin bine, pana apa este absorbita cat mai bine de servetel.
Este o dulceata destul de pretentioasa, si cel mai bine este sa luati la migalit fiecare boaba se struguri si sa le taiati in jumiatate pentru a scoate samburii si coaja.
Urmeaza apoi sa puneti apa, zaharul si sucul de lamaie strecurat la fiert si sa lasati la foc mic pana se face ca un sirop. Luati siropul de pe foc si adaugati boabele apoi lasati totul asa timp de 10 minute.
Puneti din nou cratita cu siropul si boabele de strugure la foc si lasati sa mai fiarba pentru inca 15 minute, la foc mare.
Apoi dati la o parte de pe foc si lasati sa se raceasca, apoi puneti dulceata la borcane pe care sa le inchideti cu capac si puneti-le in camara. Ce parere aveti de reteta?
RASPUNDE
   
09.06.2013, 22:49
0.00p
Nivel: 4
Puncte:
755.00
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
175
Raspunsuri:
311
Poi dulceata de struguri se face la fel ca orice dulceata culegi strugurii ii macini si apoi ii pui intr-o oala mare si ii pui pe foc si acolo adugi ingredientele care le pui si cand faci dulceata de mere pere prune.
 
RASPUNDETI LA INTREBARE
Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:
Daca vedeti aceste 3 campuri va rugam sa nu le completati.
Sa va activati javascript in browser pentru a putea naviga pe site.
Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Va rugam introduceti un comentariu de cel putin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Incarcati pana la 5 imagini
• va rugam nu folositi imagini cu drepturi de autor, vom inregistra IP-ul
• daca sunt imaginile dumneavoastra puteti lasa campurile autor/sursa goale
• va rugam completati autorul si sursa daca este cazul
 
Va rugam sa completati campurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICA
Adreseaza o Intrebare
Titlul trebuie sa aiba intre 20 si 90 de caractere.
Va rugam introduceti o descriere de cel putin 150 de caractere.