Introduceti mesajul catre : Anulare Trimite
OK
Reclama Utilizatorul
Introduceti un text de cel putin 30 caractere.
Descrieti pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriti sa reclamati utilizatorul.
 
Î: 22080
R: 45642
Introdu un nume de utilizator: Seteaza
Introduceti un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Username-ul ales este invalid. Folositi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Acest username este deja folosit. Va rugam alegeti altul!
Utilizator / Parola invalide!
Ultimele Intrebari
 
Populare
 
Fara raspuns
 
Raspunsuri Recente
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 
Cum se prepara friptura de rata?
Raporteaza
Astept la mine niste buni prieteni care sau intors din strainatate si as vrea sa ii surprind cu o friptura de rata pentru ca stiu ca le place foarte mult si de cand au plecat dincolo nu au mai mancat. Cine poate sa imi de-a o reteta explicata bine? Pe langa friptura de rata ce garnitura ar merge?
RASPUNDE
   
28.04.2013, 04:29
0.00p
Nivel: 4
Puncte:
730.00
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
0
Raspunsuri:
243
Friptura de rata la cuptor nu este dificil de preparat astfel ca ai nevoie de o rata care ar trebuie sa aibe o greutate de aproximativ doua kilograme dar si de alte ingrediente cum ar fi 4 catei de usturoi, 3 linguri de ulei de masline, un pahar cu vin, cimbru, piper boabe, o ceapa, un morcov si sare. Rata trebuie sa o asezi intr-o tava ce ai uns-o in prealabil cu ulei de masline, apoi trebuie sa ungi si rata cu ulei, sa o condimentezi cu cimbru dar si cu sare si sa o asezi in tava. Tot in tava unde ai asezat rata trebuie sa adaugi paharul cu vin, apa, cei 4 catei de usturoi, foile de dafin, boabele de piper dar si ceapa si morcovul ce trebuie sa le tai marunt in prealabil. Dupa ce ai pregatit rata si ai adaugat toate ingredientele in tava in care prepari rata poti introduce tava la cuptor timp de 60 - 90 de minute pana observi ca rata este rumenita si este facuta. La anumite intervale de timp trebuie sa mai intorci rata in cuptor si sa mai pui cateva linguri din sosul din tava pentru rata pentru ca friptura sa nu se arda. In ceea ce priveste garnitura recomandabil este sa servesti friptura de rata cu garnitura de legume. Poti sa fi sigura ca prietenii tai ce vor veni in vizita la tine or sa ramana impresionati de surpriza ce le-o pregatesti pentru ca sigur te vei descurca sa pregatesti friptura de rata cu garnitura de legume.
 
RASPUNDETI LA INTREBARE
Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:
Daca vedeti aceste 3 campuri va rugam sa nu le completati.
Sa va activati javascript in browser pentru a putea naviga pe site.
Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Va rugam introduceti un comentariu de cel putin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Incarcati pana la 5 imagini
• va rugam nu folositi imagini cu drepturi de autor, vom inregistra IP-ul
• daca sunt imaginile dumneavoastra puteti lasa campurile autor/sursa goale
• va rugam completati autorul si sursa daca este cazul
 
Va rugam sa completati campurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICA
Adreseaza o Intrebare
Titlul trebuie sa aiba intre 20 si 90 de caractere.
Va rugam introduceti o descriere de cel putin 150 de caractere.