Introduceti mesajul catre : Anulare Trimite
OK
Reclama Utilizatorul
Introduceti un text de cel putin 30 caractere.
Descrieti pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriti sa reclamati utilizatorul.
 
Î: 22077
R: 45634
Introdu un nume de utilizator: Seteaza
Introduceti un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Username-ul ales este invalid. Folositi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fara spatii.
Acest username este deja folosit. Va rugam alegeti altul!
Utilizator / Parola invalide!
Ultimele Intrebari
 
Populare
 
Fara raspuns
 
Raspunsuri Recente
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 
Din ce cauza nu se mai incarca bateria de la laptop ?
Raporteaza
In luna martie a anului trecut mi-am cumparat un laptop si de atunci l-am folosit continuu insa de cateva zile nu mai pot incarca bateria laptopului, imi arata tot timpul ca bateria este incarcata la 11 % chiar daca laptopul are adaptorul conectat. Din ce cauza nu se mai incarca bateria de la laptop ? Credeti ca poate fi vreo defectiune la sursa laptopului sau care ar putea fi motivul pentru care bateria nu se mai incarca cum trebuie. De cand am cumparat laptopul am avut tot timpul grija sa scot mufa din spate cand bateria se incarca, deci nu am tinut tot timpul adaptorul conectat avand laptopul cu bateria in el. Cum as putea proceda pentru ca bateria sa se incarce din nou si sa nu mai ramana tot timpul la 11 % ?
RASPUNDE
   
09.06.2013, 14:40
0.00p
Nivel: 5
Puncte:
1839.30
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
5
Raspunsuri:
716
Pai sunt mai multe cauze: Ori este acumulatorul stricat si aici poate fi stricata mufa de la acumulator , transformatorul . Sau bateria de la laptop este stricata . Incearca cu un alt acumulator , dar cel mai probabil bateria este stricata pentru ca stagneaza la 11%.
| Simplitate si Respect |
10.06.2013, 11:15
0.00p
Nivel: 5
Puncte:
1392.40
Luna curenta:
33.80
Intrebari:
17
Raspunsuri:
1156
Daca spui ca ai folosit laptop-ul foarte mult, atunci sunt mari sanse ca bateria sa se fi stricat din cauza suprasolicitarii. Acest lucru se poate intampla de obicei in cazul in care laptop-ul a fost alimentat de la priza - pe tot parcursul utilizarii sale, circuitul de incarcare a bateriei fiind solicitat nonstop. Daca ai nevoie de ea, atunci o poti schimba la un service, dar daca folosesti laptop-ul doar acasa atunci acesta poate functiona bine si asa.
10.06.2013, 12:51
0.00p
Nivel: 4
Puncte:
769.95
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
0
Raspunsuri:
297
Daca atunci cand introduci mufa de la adaptor apare ca bateria se incarca dar in realitate ramane mereu la 11 % nu cred ca acumulatorul este de vina pentru ca obicei cand bateria laptopului nu mai acumuleaza curent se incarca pana la 90 % - 100 % si apoi bateria tine doar 15 - 20 de minute. In cazul tau este posibil sa fie vorba si de alta defectiune. Daca ai cumparat laptopul in primavara anului trecut inseamna ca mai ai garantie la laptop si ai putea duce laptopul la service, oricum acumulatorul de la laptop din cate stiu are doar un an garantie spre deosebire de laptop care are minim doi ani garantie. Daca vei duce laptopul la service vei sti daca bateria este defecta sau defectiune este la alta componenta a laptopului si pe langa faptul ca vei afla de ce bateria iti ramane la 11 % le poti spune celor de la service si ca laptopul se blocheaza si ca ar trebui curatat de praf. Curatarea de praf a laptopului costa la alte service-uri 100 de lei si daca laptopul tau este in garantie poti beneficia gratuit de curatarea cooler-ului, a radiatorului dar si de inlocuirea pastei termoconductoare de pe procesorul laptopului.
10.06.2013, 20:19
0.00p
Nivel: 1
Puncte:
10.60
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
1
Raspunsuri:
16
Cateva cauze ar fi: bateria veche sau s-a deteriorat, incarcatorul, sau mufa incarcatorului , dar o defectiune majora care de altfel am mai intalnit-o poate fi pe placa de baza o intrerupere care nu mai permite alimentarea, sau sa nu ai vreo aplicatie care forteaza , stopeaza incarcarea bateriei, la anumite modele acum de ex, exista ca la 80% sa se opreasca sa nu se mai incarce ca sa nu fie sub tensiune sa se forteze incarcarea in momentul cand s-a incarcat de tot bateria.
25.09.2013, 22:00
0.00p
Nivel: 1
Puncte:
0.60
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
0
Raspunsuri:
1
Buna ziua,
Apelez si eu cu o problema asemanatoare, la care am banuielile mele.
Am un laptop HP Compaq NC8230 si de vreo 2 luni am urmatoarea problema: bateria laptopului e raportata corect in "battery meter", insa apare cu un X rosu pe ea si mereu apare 0% incarcare; bateria nu se mai incarca, iar atunci cand bag mufa de la alimentator, led-ul de incarcare ramane aprins. Daca scot mufa de alimentare, laptopul se stinge imedita, deci bateria nu se incarca.
Mai precizez ca, recent, am desfacut bateria si am schimbat 2 celule legate in paralel (din cele 8 cate are) de la un alt acumulator de laptop diferit ca model dar nu ca si amperaj si voltaj. In urma masuratorii tensiunea este suficienta, in jur de 15V (3.7 V * 4 celule in serie), dar curentul variaza diferit la toate cele 3 module + cel schimbat, de celule puse in paralel in functie de uzura. Si nimic, tot asa face.(cum am mentionat mai sus) Care e cauza? O fi alimentatorul, bateria sau circuitul electronic de incarcare al bateriei din laptop ? Banuiala mea e legata de circuitul electronic. Dati-mi un reply aici, va rog, ca sa stiu ce sa fac in continuare sau pe
sau pe dj_coco04@yahoo.com. Multumesc!
09.10.2013, 11:37
0.00p
Nivel: 1
Puncte:
0.60
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
0
Raspunsuri:
1
Am si eu o problema cu laptopul la incarcare. Cand se termina bateria si introduc mufa nu incarca, iar daca scot bateria, astept cateva secunde si bag bateria inapoi si dupa mufa laptopul se incarca. Oare care ar fii problema? Va rog sa imi lasati mesaj pe mail la adresa silviu_ionut22@yahoo.com .
05.02.2014, 11:25
0.00p
Nivel: 1
Puncte:
0.60
Luna curenta:
0.00
Intrebari:
0
Raspunsuri:
1
Am scos bateria de la laptop cind era descarcata si acum nu se incarca deloc. Ce sa fac in acest caz?
 
RASPUNDETI LA INTREBARE
Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:
Daca vedeti aceste 3 campuri va rugam sa nu le completati.
Sa va activati javascript in browser pentru a putea naviga pe site.
Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Daca doriti sa introduceti cod sursa (php,html,css,js,etc) dati click aici
Va rugam introduceti un comentariu de cel putin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Incarcati pana la 5 imagini
• va rugam nu folositi imagini cu drepturi de autor, vom inregistra IP-ul
• daca sunt imaginile dumneavoastra puteti lasa campurile autor/sursa goale
• va rugam completati autorul si sursa daca este cazul
 
Va rugam sa completati campurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICA
Adreseaza o Intrebare
Titlul trebuie sa aiba intre 20 si 90 de caractere.
Va rugam introduceti o descriere de cel putin 150 de caractere.