Ambodifototra este situată în Sainte Marie(Nosy Boraha) Island, o insulă mică de pe coasta de est a Madagascarului. Oraşul aparţine regiunii administrative Faritanin’i Toamasina. Insula Madagascar, aflată pe continentul Africa este binecunoscută pentru diversitatea de plante şi de animale, multe dintre specii găsindu-se doar în regiune. Turiştii pot explora parcurile naţionale bine întreţinute ale insulei. Ambodifototra este cel mai mare și cel mai dezvoltat oraş de pe insulă.

Observarea balenelor este principala atracție pentru turiştii care vin în regiune, deoarece canalul dintre insula Sainte – Marie și Madagascar este locul de unde balenele migrează din Antarctica. Oraşul are mai multe obiective turistice care pot fi vizitate în timpul sejurului: Vechiul Fort, Biserica Catolică, Ilot Madame – un mic ostrov, Cimitirul Piraţilor. Plaja Ile Saint Marie este accesibilă tuturor iubitorilor de soare.

Insula este faimoasă pentru faptul că în urmă cu trei sute de ani, Ile Saint Marie a fost locul a sute de pirați. Cimitirul piraţilor are vedere la Golful Rogues. O vizită la acest cimitir, care se întinde pe o suprafaţă mare, oferă călătorul curios un refugiu în zilele toride. Vizitatorii se pot ascunde de soarele tropical sub vița de vie şi vegetaţia luxuriantă.

Turiştii pot încerca experienţe “excentrice” cum ar fi spargerea unei ghinde pe mormântul unui anumit pirat francez sau ascunderea unei monezi sub piatra funerară a altuia. Mormintele marcate cu cranii și oase încrucișate fac o impresie puternică asupra călătorilor şi stârnesc imaginaţia.

În zonă se pot face scufundări şi pescuit. Chiar şi copii pot participa la scufundări, cei care ofera serviciile asigură şi instructajul pentru scufundări. Oferta include atât snorkeling cât şi free diving. Peisajele spendide sunt încântarea iubitorilor de fotografie care pot pleaca acasă cu amintiri deosebite.
Cel mai apropiat aeroport important pentru Ambodifototra este Marie Airport Sainte Madagascar, la numai 13 km de acesta.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ