In jurul deliciosilor biscuiti Oreo s-a crea o adevarata cultura. Ei sunt consumati ca atare sau sunt ingredientul principal al unor retete de dulciuri. Insa, depasind nivelul culinar, biscuitii Oreo au patruns si in minunata lume a artei asa ca in randurile si in imaginile de mai jos va vom prezenta cum arata o opera de arta in crema biscuitilor Oreo.

Ideea de a transforma biscuitii in veritabile opere de arta apartine artistei Judith G. Klausner, o adevarata artista in domeniul culinar, pasionata in acelasi timp si de cultura vintage. Ce se intampla cand dragostea pentru accesoriile vintage se imbina cu pasiunea pentru deliciosii biscuiti? Biscuitii Oreo sunt transformati in camee.

Cameele delicioase fac parte dintr-un inedit proiect artistic in cadrul caruia Judith G. Klausner a folosit numeroase alimente pentru a le transforma in opere de arta. Pe langa biscuiti, artista a mai folosit cereale, paine toast, condimente si branzeturi.

Pentru a realiza frumoasele camee in crema biscuitilor Oreo, artista a folosit insturmente speciale de sculptura iar rezultatele sunt uimitoare, dupa cum puteti observa si in imaginile urmatoare.

Citește și:  Pictura in vitraliu - o arta simpla, dar complexa in acelasi timp
Opera de arta din Oreo, Foto: laughingsquid.com
Opera de arta din Oreo, Foto: laughingsquid.com
Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.