Reprezintă un complex hotelier ce oferă spații de înnoptat spre închiriere și câmp deschis pentru camparea corturilor. Bungalourile Marina Park din Vama Veche se află la circa jumătate kilometru distanță de plajă, într-un decor verde sălbatic.

La origine este vorba despre un motel cu 15 camere și o suprafață generoasă de camping pentru adevărații vamaioți.

Motelul Marina Park din Vama Veche dispune de 15 bungalouri pe cât de simple, pe atât de practice. Fiecare bungalou include două dormitoare și o baie privată. Interiorul este rustic, de lemn natural, iar mobilierul este realizat în același stil, tot din lemn. Decorul duce cu gândul la cabanele tipice de munte, cu încăperi tihnite, vesele, lipsite de pretenții, dar confortabile și pretabile la distracție. Pereții camerelor sunt din lambriuri.

Ambele dormitoare ale bungalourilor Marina Park din Vama Veche sunt matrimoniale, prevăzute cu paturi duble, pentru cupluri. Mobilierul este redus ca număr de piese, dar răspunde principalelor necesități și se compune din zonă de relaxare reprezentată de un fotoliu cu spătar împletit, loc pentru depozitarea bunurilor personale, adică un dulap cu rafturi și spațiu pentru agățat umerașele, dar fără uși, noptiere și măsuțe joase de cafea.

Per total, un astfel de bungalou cu două dormitoare dispune de o suprafață de 20 de metri pătrați, cu priveliște spre mare. Fiecare dintre cele două dormitoare are ușă proprie și nu comunică cu celălalt. Baia comună este micuță, dar vine în întâmpinarea principalelor necesități turistice, fiind dotată cu vas de toaletă, chiuvetă și cădiță de duș cu scurgere.

Bungalourile Marina Park din Vama Veche au parchet pe jos și asigură turiștilor produse cosmetice gratuite, prosoape și așternuturi curate. La cerere, se oferă uscător de păr și ventilator pentru răcorirea camerei.

Bungalourile Marina Park din Vama Veche sunt destinate uzului celor veniți nu pentru odihnă, ci pentru celebrarea spiritului vamaiot, cu focuri de tabără, petreceri pe iarbă, distracție până târziu în noapte. Bungalourile oferă acces gratuit la rețeaua de internet, dar nu sunt dotate cu televizoare. Aerisirea se face prin ferestre, iar spațiul verde din jurul camerelor este amenajat cu umbreluțe de stuf, mese și bănci cu aspect rustic.

Citește și:  Parcul Central din Timisoara : Obiective turistice Timiş

Turiștii au la dispoziție o clădire ce adăpostește recepția, salonul de mese și terasa deschisă a motelului Marina Park din Vama Veche. Tot aici, se află și bucătăria comună, complet utilată, și pe care turiștii o pot folosi pentru prepararea celor trei mese ale zilei. Există și facilități pentru grătar.

Spațiul pentru corturi al complexului Marina Park din Vama Veche este ideal pentru cei dornici să petreacă nopțile în comuniune cu natura. Suprafața pusă la dispoziția turiștilor cu cortul este de 1 hectar, amenajată într-un decor verde, chiar în calea soarelui.

Celor găzduiți pe această suprafață li se asigură 10 unități de baie cu chiuvetă și vas de toaletă și 10 dușuri cu apă caldă în regim permanent. Tot aici, se găsesc și spații pentru parcarea mașinilor și o terasă cu acoperiș de stuf și cu mobilier modern de exterior. Se pot folosi și piscine gonflabile. Cei mici se bucură de zonă de joacă, special amenajată pentru ei, cu leagăne și tobogane moderne.

Raportul calitate preț și personalul care administrează complexul de bungalouri Marina Park din Vama Veche sunt principalele motive de mândrie ale acestei unități de cazare. Turiștii care s-au cazat în acest loc au lăudat ospitalitatea angajaților complexului Marina Park, farmecul rustic al camerelor, suprafețele destul de mari în comparație cu așteptările și locația ce asigură liniște deplină pe timpul nopții. Cele mai dese nemulțumiri ale clienților s-au legat de curățenia din băi, lipsa confortului și a facilităților, dar și de pereții foarte subțiri care despart cele două dormitoare ale bungalourilor.

bungalourile-marina-park-vama-veche.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.