Se bucură de o amplasare foarte bună, în apropierea centrului istoric din Sighișoara. Până la cetatea medievală sunt de parcurs câteva sute de metri. Casa Adalmo oferă cazare în 4 dormitoare și este încadrată categoriei de 3 stele. Se pot închiria camere duble, standard și superioare, dar turiștii au la dispoziție și o suită junior cu balcon.

Camera dublă standard este o cameră twin, destinată celor ce călătoresc în afara cuplului. Suprafața este de 25 de metri pătrați, iar încăperea se află la mansardă, bucurându-se de o atmosferă plină de intimitate și căldură. Paturile sunt din lemn masiv, iar decorul pare inspirat de latura rustică a Sighișoarei. Clienții au la dispoziție tot mobilierul necesar: noptiere, dulap de haine, zonă de relaxare reprezentată de scaune și măsuță de cafea, spațiu de lucru sub forma unei mese înalte. Televizorul este prins pe perete. Camera dublă standard este practică și tihnită, fiind amenajată pe cât de simplu, pe atât de plăcut. Combinația de culori clasică, de alb și maro închis cu unele pete de culoare roșie, asigură încăperii un farmec ușor medieval. Camera este plină de lumină naturală, datorită ferestrelor tip Velux. Baia acestei încăperi se bucură de o suprafață generoasă și de dotări foarte moderne. Clienții au la dispoziție utilități de ultimă generație: chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș.

Camera dublă superioară a Casei Adalmo din Sighișoara se bucură în plus de un decor personalizat, destul de elegant, cu unele detalii clasice. Patul este matrimonial, încadrat de noptiere. Se pune la dispoziția turiștilor zonă de relaxare cu masă și scaune ce poate servi și ca loc de servit unele meniuri ușoare. Dulapul de haine este suficient de înalt și spațios, iar comoda pentru televizor poate fi folosită și ca spațiu de depozitare a actelor și bunurilor personale de buzunar. Decorul inspiră seninătate, voie bună, fiind realizat în nuanțe pastelate de albastru. Baia reprezintă însă piesa de rezistență, bucurându-se de un spațiu îndestulător și de dotări ce asigură confort total. Chiuveta este extrem de elegantă, susținută pe picioare grațioase. Turiștii au la dispoziție o cadă de baie rotundă, cu sistem de jacuzzi. De asemenea, baia conține vas de toaletă și bideu.

Suita junior cu balcon, din cadrul Casei Adalmo Sighișoara dispune de o suprafață de 35 de metri și poate acomoda 3 adulți. Este compusă din două încăperi ce comunică între ele. Suita junior cu balcon are dormitor matrimonial cu pat dublu extra large și dormitor single cu pat de o singură persoană. Decorul este foarte elegant, realizat prin combinații rafinate de alb, maro închis și bej. Mobilierul cuprinde noptiere, zonă de relaxare cu măsuță de cafea și scaune, comodă tv cu sertare pentru depozitarea bunurilor personale, dulap spațios de haine. Televizorul se găsește în dormitorul matrimonial. Suita junior cu balcon din cadrul Casei Adalmo Sighișoara se bucură de o baie privată amenajată sub forma unui centru spa, pe o suprafață foarte mare. Cada mare și modernă asigură tot confortul și răsfățul necesar, fiind dotată cu sistem de jacuzzi. Clienții beneficiază de chiuvetă, vas de toaletă și bideu, amenajate într-un decor cald, primitor, de gresie și faianță cu aspect de lemn. Baia se aerisește prin fereastră. Suita dispune și de un balcon cu vedere spre una dintre bisericile Sighișoarei. Pe balcon, se asigură și o zonă de relaxare, cu fotolii împletite și măsuță de cafea.

Citește și:  Arhivele Naționale din Cluj-Napoca: Obiective turistice Cluj

Peste tot în cele 4 camere ale Casei Adalmo din Sighișoara, clienților le sunt oferite facilități specifice standardului de 3 stele: televizor cu programe prin cablu, acces gratuit la rețeaua de internet, încălzire centrală, articole cosmetice gratuite, prosoape, uscător de păr.

Micul dejun nu se află în prețul cazării, dar poate fi servit contra cost la restaurantul Casei Adalmo Sighișoara. Turiștii care doresc să ia masa în regim propriu au la dispoziție o bucătărie comună, utilată cu toate cele necesare preparării hranei.

În continuarea bucătăriei se găsește un lounge, tot comun și un living modern, unde elementele medievale se împletesc cu cele contemporane: un șemineu clasic, din piatră și un televizor LCD cu diagonală de 106 cm.

Există și parcare gratuită la Casa Adalmo Sighișoara. Mașinile pot fi lăsate în curtea interioară a pensiunii.

Serviciile nu se rezumă la cazare și mâncare. Proprietarii Casei Adalmo doresc ca turiștii să se bucure și de puțină aventură prin locurile naturale cele mai frumoase ale Sighișoarei, astfel că propun plimbări cu jeep-ul (Suzuki Samurai 4×4) prin pădurile din jurul orașului. Mașina se poate și închiria, cu condiția ca cel ce o închiriază să aibă și experiență pe traseele off road.

Locația Casei Adalmo și atitudinea respectuoasă a gazdelor au fost apreciate de cei care au trecut pragul acestei unități de cazare. Clienții au lăudat spațiul generos al camerelor și curățenia desăvârșită. S-au plâns însă de lipsa unor facilități tipice standardului de 3 stele.

casa-adalmo-sighisoara.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.