Este amplasată într-o zonă verde, de vis, pe valea Mureșului, într-o pădure devenită proprietate privată. Casa Bata se află în satul Ţela, din localitatea Bata și este înscrisă în categoria de 4 stele. Decorul natural și luxul camerelor reprezintă doar o mică parte dintre atracțiile acestei pensiuni.

Casa Bata oferă cazare în 14 camere duble și 2 apartamente. Clădirea are parter, două etaje și mansardă. Aspectul exterior este de căsuță a florilor, căci toate balcoanele sunt împodobite cu ghivece pline de culoare și veselie.

Camerele duble ale pensiunii Casa Bata sunt spațioase și elegante. O astfel de cameră măsoară 32 de metri și dispune de mobilier de calitate. Decorul este realizat cu mult bun gust, iar combinațiile de culori diferă de la o cameră la altă. Majoritatea sunt tonuri de crem, în combinație cu nuanțe de maro închis și alb strălucitor. O cameră dublă dispune de pat matrimonial, noptiere, o zonă de relaxare sub forma a două fotolii și o măsuță de cafea, comodă pentru televizor cu taburet care se poate folosi ca spațiu de lucru, măsuță de reviste. Atmosfera este caldă, primitoare, îmbie la relaxare și detașare de viața cotidiană a orașului. Baia camerei duble este foarte mare și frumos amenajată, în nuanțe blânde de crem și alb. Dispune de cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Apartamentele pensiunii Casa Bata se bucură de o suprafață foarte mare, măsurând 62 de metri și fiind compuse din două dormitoare matrimoniale și un living cu aer sobru. Dormitoarele dispun de paturi duble matrimoniale cu noptiere și comodă tv. Livingul este amenajat cu generozitate, având aspectul unui birou de lucru elegant, cu mobilier din piele închisă la culoare. În living, se află un birou cu scaun executive, o zonă de relaxare alcătuită din fotolii și canapea de piele, măsuță de cafea, comodă tv și două vitrine decorative. Băile apartamentelor din pensiunea Casa Bata sunt monumentale, în tonuri de cărămiziu, cu mobilier masiv, amenajat într-un spațiu impresionant. Baia este prevăzută cu cabină de duș, chiuvetă elegantă și vas de toaletă.

Toate camerele pensiunii Casa Bata se bucură de acces gratuit la rețeaua de internet, frigider, balcon, televizor cu ecran plat și cablu tv. Nu există aer condiționat și nici minibar. În baie, clienților li se asigură articole de toaletă gratuite, prosoape, halate de baie, uscător de păr și papuci de unică folosință.

Costul micului dejun este inclus automat în prețul camerei și se servește în restaurantul pensiunii Casa Bata. Restaurantul este amenajat la parterul clădirii și dispune de 100 de locuri, fiind ideal și pentru petreceri mari, de genul nunților și botezurilor. Atmosfera elegantă și amabilitatea personalului contribuie la reușita oricărui gen de petrecere privată. Bucătăria este cu precădere cea tradițional românească, iar produsele sunt naturale și provin fie din solarul privat al pensiunii, fie de la fermele și stânele ardelenești din zonă.

Citește și:  Biserica cu Cocoș din Cluj: Obiective turistice Cluj

Turiștii mai dispun la pensiunea Casa Bata și de două terase, una în prelungirea restaurantului, având o capacitate de acomodare a 70 de persoane și un caracter de terasă rustică, cu facilități pentru grătar și prepararea mâncărurilor pe vatră. A doua terasă este ceva mai pretențioasă, dispunând de mobilier elegant din fier forjat și se află chiar la intrarea în pensiunea Casa Bata, adresându-se celor veniți în interes de serviciu.

Pensiunea oferă și un loc ideal pentru încheierea serilor în stil romantic: un bar sobru, prevăzut cu un șemineu. Aici, se pot savura vinuri ardelenești sau tării specifice zonei.

Pensiunea Casa Bata are și o sală de conferințe elegantă, încăpătoare și care poate fi amenajată în funcție de cerințele clienților. Sala de conferințe poate acomoda până la 100 de persoane și se află la mansarda clădirii, ceea ce contribuie la luminozitatea ei naturală. Este prevăzută cu tot echipamentul necesar desfășurării întâlnirilor de afaceri și răspunde foarte bine unor activități profesionale de genul ședințelor, cursurilor de training sau de team building.

Printre surprizele plăcute pe care Casa Bata le pune la dispoziția clienților, se numără și un centru spa. Constă, deocamdată, într-un salon de saună, aflat la etajul 2 al clădirii. Alăturat, se găsește o sală de forță, dotată cu aparate de fitness.

Vânătoarea este principala activitate la Casa Bata. Turiștii cu experiență au posibilitatea de a vâna în pădure și a locui chiar în stil vânătoresc la una dintre cele două cabane special amenajate ale pensiunii.

Există și o parcare gratuită pentru clienții pensiunii, destul de încăpătoare și sigură.

Turiștii care s-au cazat la pensiunea Casa Bata au fost mulțumiți de poziție, curățenie și raportul calitate preț. Liniștea și frumusețea naturii s-au bucurat de aprecieri deosebite. Amabilitatea personalului și calitatea preparatelor culinare au fost lăudate în mod special. Singurele critici s-au concentrat în jurul conexiunii destul de slabe la internet.

casa-bata-bata.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.