Se află într-o zonă de natură verde, montană, între munții Ciucașului și muntele Roșu, în depresiunea Întorsura Buzăului. Casa Brădet a fost înălțată chiar la buza unei păduri, astfel că priveliștea camerelor este de vis, îndemnând la totală destindere fizică și sufletească.

La renumele Casei Brădet din Întorsura Buzăului contribuie din plin ospitalitatea deosebită a proprietarilor și faptul că este singura pensiune din regiune. Turiștii îndrăgostiți de natura sălbatică sunt cei așteptați cu precădere într-un decor interior inspirat de noblețea lemnului și confortul utilităților moderne.

Casa Brădet din Întorsura Buzăului este încadrată la categoria unităților cu 4 stele și oferă cazare în camere duble și apartamente pentru familii. Există 12 camere duble, dintre care jumătate sunt camere tematice, și 4 apartamente cu suprafețe generoase.

Camerele duble măsoară 28 de metri pătrați fiecare și sunt matrimoniale, cu paturi duble, pentru cupluri. Mobilierul este numeros și se compune din noptiere, dulap pentru haine, comodă tv, zonă de relaxare sub forma scaunelor sau fotoliilor cu măsuță de cafea, spațiu de lucru alcătuit din măsuță de birou. Decorul variază destul de mult, mai ales în cazul camerelor tematice, însă peste tot predomină lemnul și accesoriile de inspirație rustică. Camerele duble ale casei Brădet din Întorsura Buzăului au aspectul unor încăperi sculptate în lemn, cu tavanul susținut de bârne, pereți zugrăviți în nuanțe neutre și mobilier masiv, elegant din lemn natural. Accesoriile sunt tot rustice, sub forma tăbliei de pat, a parchetului strălucitor și pieilor de animale întinse pe jos. Combinațiile de culori sunt vesele și pline de viață – roșu cu alb și roz, verde închis cu maro și galben, alb cu maro închis și negru. Camerele duble dispun și de balcoane private cu vedere la pădure. Pe balcoane se poate servi cafeaua căci este disponibil un set drăgălaș de scaune și măsuță de lemn.

Băile camerelor duble din Casa Brădet sunt spațioase și moderne, aranjate în spiritul confortului și intimității depline. Se compun din cadă de duș, vas de toaletă și chiuvetă și dispun de lumină albă, puternică. Combinațiile de culori sunt voioase și luminoase, cu unele accente feminine.

Cele mai căutate sunt camerele tematice ale Casei Brădet din Întorsura Buzăului, datorită decorului aparte, personalizat. Cele 6 camere tematice au mobilier diferit de restul camerelor, impresionând cu câte o poveste inspirată de viața la munte.

Apartamentele Casei Brădet din Întorsura Buzăului au suprafețe mari, de 35 de metri pătrați fiecare și sunt ideale pentru cei ce călătoresc cu familia. Un apartament se compune dintr-un dormitor și o cameră de zi, amenajate în același stil rustic. Dormitorul este matrimonial, cu pat pentru cupluri, dotat cu raft suspendat pentru televizorul în format clasic, noptiere și dulap de haine. Camera de zi se compune din canapea și fotolii, așezate în jurul măsuței de cafea, o comodă tv pentru cel de-al doilea televizor al apartamentului, corp ce adăpostește frigiderul și o masă ce poate servi ca spațiu de lucru. Decorul variază, fiecare dintre cele 4 apartamente fiind amenajat în alt stil și alte combinații de culori. Apartamentele dispun de unele piese de mobilier unicat, sub forma lăzilor de zestre sau cuferelor desprinse parcă din conacele boierești. Peste tot, accentul cade pe lemn, fie că e vorba despre accesorii decorative, mobilier sau dușumele. Apartamentele dispun de balcoane private mari, cu vedere la munte. Băile sunt spațioase, utilate foarte modern, cu mobilier de calitate. În unele apartamente există cabine de duș, în altele există cadă tradițională.

Citește și:  Castelul Sukosd – Bethlen: Obiective turistice Braşov

Toate camerele și apartamentele Casei Brădet din Întorsura Buzăului oferă acces gratuit la rețeaua de internet, televizoare cu programe prin cablu și frigider cu minibar. În băi, turiștii au la dispoziție halate, prosoape, articole cosmetice la discreție și uscător de păr.

Micul dejun nu este inclus în prețul camerelor, dar poate fi comandat contra cost la restaurantul Casei Brădet din Întorsura Buzăului, mai ales că este preparat din produse naturale, obținute în zonă.

La restaurant se pot servi toate cele trei mese ale zilei. Restaurantul Casei Brădet din Întorsura Buzăului are o capacitate de 140 de locuri și este ideal pentru petreceri tematice, aniversări onomastice sau celebrarea sărbătorilor tradiționale. Mâncarea este întotdeauna gustoasă și conține numai ingrediente naturale.

Turiștii veniți să se relaxeze la Casa Brădet din Întorsura Buzăului au la dispoziție un bar amenajat într-o atmosferă rustică, intimă și foarte plăcută, fiind dotat cu fotolii joase din piele artificială unde se pot servi băuturi alcoolice românești, tării internaționale și specialități de cafea.

Tot la dispoziția turiștilor Casei Brădet din Întorsura Buzăului se află și un foișor rustic cu o capacitate de 30 de locuri, curte cu facilități pentru grătar, loc de joacă pentru copii și sală de agrement cu mese de ping pong, biliard și fotbal miniatural.

Este permis accesul animalelor de companie în camerele și apartamentele Casei Brădet, contra cost, suma variind în funcție de talia animalului.

casa-bradet-intorsura-buzaului.jpg

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.