Se găsește chiar la intrarea în Târgul Ocna, pe drumul dinspre Bacău și nu reprezintă o simplă unitate de cazare, ci un loc de relaxare și răsfăț total. În jur, se află suficiente obiective turistice – salina Târgu Ocna și mai multe biserici cu valoare istorică. Pensiunea Casa Creangă are aspectul unui complex de vacanță, prin prisma numeroaselor facilități pe care le oferă clienților.

Per total există 19 camere, majoritatea fiind duble, cu două paturi separate sau cu pat dublu matrimonial. Sunt dispuse la cele două etaje ale pensiunii, în timp ce mansarda este ocupată numai cu camere duble cu pat matrimonial. Balcoanele au forme neobișnuite, în funcție de spațiul de care dispun și pe care îl speculează la maxim, fiind însă pe cât de mici, pe atât de plăcute și tihnite.

Clienții pot opta, în limita disponibilității, pentru un apartament, un duplex și o cameră dublă cu jacuzzi. Camerele sunt spațioase și luminoase, iar cele de la mansardă sunt prevăzute cu pat dublu matrimonial și o zonă living, cu masă și canapea. Băile sunt mari, foarte luminoase, dispun de aerisire proprie și de dotări moderne – uscător de păr, produse cosmetice din partea casei, prosoape, halate de baie și papuci de unică folosință.

Decorul iese din tipare. Atât camerele, cât și băile sunt personalizate, cu mobilier modern, tihnit și foarte bine întreținut. Atmosfera este intimă, foarte prietenoasă, plăcută și îndeamnă la totală relaxare. Sistemul de încălzire este performant și utilizat la capacitate maximă, fără nicio rezervă din partea personalului.

Clienții sunt întâmpinați cu surprize dulci, dispuse pe pat, sub forma bomboanelor de ciocolată. Fiecare cameră are televizor, cablu tv și minifrigider. Accesul la rețeaua de internet wi-fi este gratuit pe toată suprafața pensiunii Casa Creangă și în restaurant.

Există mai multe spații pentru luat masa. În aer liber, este prevăzută o terasă de vară spațioasă (poate acomoda până la 60 de persoane) și frumos amenajată, cu mobilier din lemn și fier forjat. Restaurantul se găsește la parterul pensiunii și este foarte mare, cu mobilier, de asemenea, din lemn și o atmosferă rustică. Restaurantul are trei saloane, două pentru fumători și unul pentru nefumători, fiecare cu o capacitate de 40 de locuri. Mai există și un bar unde se pot consuma specialități de cafea și alcool și o cramă care se bucură de mare apreciere printre clienți. Crama poate găzdui grupuri de până la 16 persoane, iar atmosfera are un iz medieval.

Citește și:  Ansamblul urban calea Victoriei din Baia de Arama : Obiective turistice Mehedinţi

Micul dejun nu este inclus în prețul camerei, se plătește separat și se poate consuma foarte devreme, la orele 7.00 ale dimineții, în cadrul restaurantului. Se comandă personalizat, în funcție de preferințele clientului, este sățios, proaspăt și în cantități generoase.

Restul meselor se servesc pe terasă și în restaurant, pe baza unui meniu local foarte bogat. Mâncarea este întotdeauna proaspătă, porțiile sunt mari și gustoase. Nu se acceptă, în cadrul pensiunii Casa Creangă, introducerea și consumul de alimente și băuturi din afara complexului.

Parcarea se află în curtea interioară a pensiunii, chiar în fața terasei. Dispune de mai multe locuri, dar se poate și aglomera, mai ales pe timpul după-amiezii când restaurantul se umple de clienți din afara unității de cazare.

Pensiunea Casa Creangă este dotată și cu un centru spa și săli de conferință. Centrul spa se află în incinta pensiunii și oferă, în cadrul unui spațiu închis, piscină, saună, jacuzzi și masaj. În spatele pensiunii, a fost deschis și un teren de sport cu nocturnă, pe suprafața căruia clienții pot juca tenis de câmp sau tenis de masă.

Pensiunea dispune, la parter, de o sală de conferințe, putând acomoda în jur de 40 de persoane. Se pot deci organiza evenimente gen teambuilding și cursuri de training sau diverse conferințe de afaceri. Sala este dotată cu toate utilitățile specifice profilului.

Există și posibilitatea organizării de evenimente private în cadrul pensiunii Casa Creangă – focuri de tabără, petreceri aniversare. În acest caz, restaurantul oferă clienților meniuri speciale și o atmosferă foarte veselă.

Personalul pensiunii Casa Creangă este politicos și aflat tot timpul la dispoziția clienților, gata oricând să satisfacă orice dorință. Se vorbește fluent limba engleză. Clienții apreciază în mod deosebit ospitalitatea, frumusețea peisajelor, intimitatea camerelor și curățenia exemplară.

Pensiunea dispune și de un sat de vacanță cu mai multe vile, lac artificial, zonă de călărie și spații de joacă, dar care trebuie închiriat integral, de grupuri numeroase, eventual pentru evenimente importante precum nunți și botezuri sau tabere de copii.

casa-creanga-din-targu-ocna-bacau.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.