Se află amplasată pe strada Vatra din orașul Pașcani, în apropierea șoselei ce face legătura între orașele Iași și Roman. Dispune de peisaje verzi de natură, ceea ce atrage numeroși turiști. Casa Fines este un loc plăcut, cu un aer tipic românesc, de casă primitoare, bucuroasă de oaspeți. Este încadrată categoriei de 3 stele și oferă camere cu confort sporit.

În total, casa Fines dispune de 15 camere, cu o capacitate totală de acomodare a 32 de persoane. Cele mai numeroase sunt camerele duble. Există un singur apartament și o singură cameră triplă.

Camerele duble au pat matrimonial încăpător, dispun de o zonă de relaxare alcătuită din scaune și masă de cafea, cuier cu etajeră pentru haine și bagaje și o comodă pentru televizor. Suprafața variază de la o cameră la altă, între 16 și 20 de metri pătrați. Cele mai mici dintre aceste camere duble se pot închiria și în variantă de single, oferind însă confort total chiar și pentru două persoane. Baia camerei duble este modern utilată, cu cabină de duș și mobilier bine întreținut. Camerele au balcon sau terasă către spațiul verde ce înconjoară casa Fines.

Camerele twin au o suprafață de 20 de metri păstrați și oferă cazare pentru două persoane care nu constituie neapărat un cuplu. Există două paturi de câteo persoană, comode și încăpătoare, între ele aflându-se cele două noptiere lipite una de alta. Camerele twin dispun și de o comodă pentru televizor și o baie privată, prevăzută cu cabină de duș.

Camera triplă este formată dintr-un pat dublu, matrimonial și un pat de o persoană, dispus vizavi, într-un colț al camerei, unde se bucură de oarece intimitate. Camera triplă este spațioasă și plăcută, nu are aerul unei încăperi aglomerate, în ciuda celor 3 spații de odihnă. Baia privată este identică cu băile camerelor duble, asigurând același grad de confort în toată casa Fines.

Apartamentul de lux poate acomoda până la 3 persoane, fiind alcătuit dintr-un dormitor cu pat matrimonial mare și o zonă de living cu canapea. Baia apartamentului este cea care asigură statutul de locuință de lux, fiind vorba despre o toaletă foarte spațioasă, în care tronează o cadă cu jacuzzi.

Toate camerele dispun de televizor clasic, cu tub și canale tv prin cablu, aer condiționat, frigider cu minibar. Există acces gratuit la internet, în variantă wireless. Băile oferă facilitățile specifice celor 3 stele alocate: produse de toaletă gratuite, prosoape și uscător de păr.

Citește și:  Muzeul Dunării de Jos: Obiective turistice Călăraşi

Culorile camerelor și designul mobilierului este simplu, dar practic, inspirând curățenie și intimitate. Atmosfera caldă se obține prin jocurile de culori și lumini. Predomină nuanțele de galben și portocaliu, în timp ce mobilierul este din lemn masiv, de culoare închisă. Cu toate că nu sunt foarte mari și spațioase, camerele asigură confort și tihnă.

În casa Fines se asigură un serviciu de curățenie zilnic. Cameristele își îndeplinesc sarcinile între orele 7:00 și 12:00.

Micul dejun se află inclus în prețul fiecărei camere și se servește în restaurant sau pe terasă. Casa Fines dispune de două restaurante:
– Fines, cotat la 3 stele și prevăzut cu locuri pentru 120 de persoane. Bucătăria este predominant cea tradițional românească, specialitatea bucătarului învârtindu-se în jurul câtorva preparate specifice românești. Totuși, la cerere, se pot servi și preparate din bucătăria internațională, realizate după rețete consacrate.
– Fines Ballroom, aflat la demisol și dispunând de o capacitate și mai mare. Acest al doilea restaurant poate primi până la 170 de persoane și se închiriază în special pentru evenimente de amploare, precum nunțile și botezurile. Petrecerile restrânse se desfășoară în restaurantul Fines.

Casa Fines din Pașcani dispune și de o sală de conferințe, modern utilată, și în cadrul căreia pot fi primiți până la 40 de oameni. Este ideală pentru grupurile de team building, dar și în cazul cursurilor de training.

Există și un salon special amenajat pentru saună. Turiștii pot beneficia de saună contra cost, între orele 9:00 și 22:00, chit că sunt sau nu cazați la casa Fines.

În proprietatea pensiunii intră și o spălătorie auto, pentru turiștii care nu au avut timp să se ocupe de mașină înainte de a pleca în concediu. Spălătoria auto este deschisă între orele 8:00 și 20:00, dar fiind destul de aglomerată, turiștii sun sfătuiți să facă rezervări în prealabil.

Bineînțeles, casa Fines asigură clienților săi și o parcare gratuită, destul de încăpătoare. Nu se fumează nicăieri la interior, nici în camere, nici pe coridoare.

Check in-ul începe la ora 10:00 și check out-ul trebuie încheiat la ora 13:00. La recepție, nu se acceptă decât plata în bani gheață.

casa-fines-pascani.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.