Este amplasată în apropierea centrului orașului și reprezintă o unitate de cazare inaugurată în anul 2013. Numele i se datorează intenției proprietarilor de a transforma pensiunea în cea de-a doua casă a clienților, oferindu-le tot confortul și intimitatea specifice locuințelor private. Casa Le Baron are de închiriat apartamente și este încadrată categoriei de 4 stele. Sunt disponibile 5 apartamente, de mai multe feluri, în cadrul cărora turiștii își pot pregăti și cele trei mese ale zilei, unitățile de cazare fiind prevăzute cu bucătărie proprie. Totuși, micul dejun se servește zilnic în micul salon de mese comun, pus la dispoziție la parterul Casei Le Baron din Satu Mare.

Apartamentele single se adresează exclusiv celor care călătoresc neînsoțiți. Suprafața este de 23 de metri, în componența cărora intră un dormitor, baia privată și bucătăria. Dormitorul dispune de un pat single, de dimensiuni generoase și foarte comod, asigurând confortul și tihna necesare unui sejur în cadrul Casei Le Baron din Satu Mare. Mobilierul se compune din noptieră, dulap mare de haine, comodă pentru televizor, măsuță de cafea și masă de toaletă. Decorul inspiră confort, relaxare și ospitalitate, întrucât mobilierul este din lemn elegant, iar combinațiile de culori folosite sunt pline de căldură – nuanțe de crem, auriu, bej și alb strălucitor. Bucătăria este utilată cu toate dotările electrocasnice necesare – aragaz și cuptor, chiuvetă, dulapuri cu veselă. Baia apartamentului single din cadrul Casei Le Baron din Satu Mare este modern amenajată, cu utilități de calitate sub forma căzii de baie, chiuvetei și vasului de toaletă. Balconul apartamentului asigură vedere spre centrul orașului Satu Mare.

Apartamentele cu un dormitor pentru două persoane dispun de paturi matrimoniale, acesta fiind singurul detaliu care le diferențiază de apartamentele single. În rest, ca suprafață, decor și piese de mobilier, apartamentele cu un dormitor matrimonial sunt identice cu apartamentele single din cadrul Casei Le Baron.

Sunt disponibile și apartamente cu două dormitoare, unde pot fi acomodate 3 persoane. Aceste apartamente sunt spațioase și foarte elegante, prin prisma calității mobilierului și a accesoriilor decorative. Un apartament cu două dormitoare în cadrul Casei Le Baron măsoară 40 de metri și sunt din plin scăldate în lumina soarelui. Cele două dormitoare sunt diferite, unul dintre ele jucând și rol de cameră de zi. Aici sunt disponibile un set de canapea cu fotolii și măsuță decorativă, un pat single și o comodă tv. Decorul este foarte plăcut, în nuanțe aurii și crem, iar setul de canapea și fotolii amintește de epoca aristocrată, datorită formelor rotunjite și tapițeriei elegante. Cea de-a doua încăpere a apartamentului cu două dormitoare este reprezentată de un dormitor matrimonial, cu pat pentru cupluri, amenajat cu mult bun gust. Mobilierul cuprinde noptiere, comodă tv cu sertare și spații de depozitare a bunurilor, dulap de haine încăpător. Pe jos, sunt puse covoare mari cu motive folclorice. Dormitorul are ieșire pe balcon, bucurându-se din plin de lumină naturală. Decorul este foarte plăcut, invită la totală destindere, prin prisma stilului de mobilă din lemn masiv și datorită combinațiilor de culori prietenoase – portocaliu, cărămiziu, crem și roșu. Baia apartamentului cu două dormitoare din cadrul Casei Le Baron din Satu Mare asigură facilitățile specifice, fiind prevăzută cu cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă. Aerisirea se face prin fereastră de termopan. Bucătăria disponibilă este dotată cu tot echipamentul electrocasnic necesar, astfel că se pot prepara meniuri bogate pentru orice moment al zilei.

Citește și:  Orașul Alba-Iulia: Obiective turistice Alba

Peste tot în apartamentele Casei Le Baron din Satu Mare, turiștii beneficiază de aer condiționat, acces la rețeaua wireless, televizor cu ecran plat, programe tv prin cablu, frigider, facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei, veselă, prosoape și articole cosmetice gratuite.

Costul cazării nu include micul dejun. Acesta poate fi servit, opțional și contra cost în salonul de mese, special amenajat la parterul Casei Le Baron din Satu Mare. Salonul de mese dispune și de zone de relaxare, sub forma canapelelor, pentru cei care doresc să savureze o cafea sau să citească presa de dimineață. Există și o cameră de zi comună, dotată cu canapele și televizor, unde turiștii pot socializa.

Distanța până la aeroport este de 5 kilometri, iar clienții Casei Le Baron din Satu Mare beneficiază de transport gratuit către aeroport. Parcarea în incinta proprietății este gratuită pentru cei cazați la interior.

Conexiunea la internet, curățenia și confortul deosebit al apartamentelor au fost cele mai apreciate aspecte ale unui sejur petrecut în cadrul Casei Le Baron din Satu Mare. Clienții au lăudat dimensiunea apartamentelor, luxul și rafinamentul interior, amabilitatea personalului și spațiile de parcare. Unele critici au vizat lipsa recepției, faptul că vesela pentru bucătăria apartamentelor este disponibilă numai la cerere și calitatea micului dejun.

casa-le-baron-satu-mare.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.