Se află în apropierea castelului Bran și reprezintă una dintre cele mai căutate pensiuni ale zonei. Casa Medievală are 3 stele și închiriază 5 camere, în condiții de maximă eleganță și curățenie.

Camerele sunt duble, matrimoniale sau twin, cu trei locuri și cu patru locuri. Pensiunea Casa Medievală își atrage clienții prin prisma aspectului exterior de construcție românească cochetă și modernă, cu grădină interioară amenajată cu spațiu de joacă pentru copii, chioșc rustic pentru adulți și foarte multe aranjamente florale ce contribuie la atmosfera de vacanță și destindere în mijlocul naturii.

Camerele duble ale pensiunii Casa Medievală din Bran sunt matrimoniale și twin, în funcție de numărul și dimensiunea paturilor – două paturi de câteo persoană sau un pat matrimonial. Suprafața acestor camere este de 15 metri pătrați.

Camera twin se află la mansarda pensiunii Casa Medievală din Bran și are un farmec rustic, tipic pensiunilor de munte. Cele două paturi sunt construite din lemn și sunt comode, așezate chiar în dreptul ferestrei, astfel că turiștii au ocazia să se trezească dimineața sub mângâierea razelor de soare. Camera twin dispune de comodă tv și un dulap pentru haine. Zona de relaxare, sub forma scaunelor și a măsuței de cafea, este dispusă afară, pe balconul acoperit al încăperii. Baia camerei twin este modernă, cu utilități de calitate și prevăzută cu cabină de duș spațioasă. Încăperea are aerul unei cămăruțe de povești, rustice, foarte primitoare, în tonuri de maro deschis și închis, cu unele accente de culoare oferite de perdelele vesele și covorul moale. În baie, decorul este luminos, cu ajutorul combinației de culori de alb și bej și cu ajutorul ferestrei ce asigură aerisirea naturală.

Camerele duble matrimoniale ale pensiunii Casa Medievală din Bran au pat matrimonial și, deși dispun de aceeași suprafață, tavanul obișnuit creează impresia de spațiu mai mare. Mobilierul se compune din noptiere, zonă de relaxare cu fotolii în cameră, loc de depozitat bagajul și comodă tv. Balconul asigură priveliști de vis asupra naturii înconjurătoare. Baia camerelor matrimoniale este modernă și frumos amenajată, cu utilități de calitate. Dispune de cabină de duș.

Suita pensiunii Casa Medievală din Bran are o suprafață de 20 de metri pătrați și poate acomoda 3 persoane. Dormitorul este alcătuit din pat matrimonial și zonă de relaxare formată din masă și 2 scaune. Suita dispune de o canapea mare, extensibilă și de o chicinetă ca spațiu de preparat meniuri ușoare. Se asigură facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei în suită. Balconul este mare și oferă decoruri naturale. Combinațiile de culori sunt ceva mai sobre, în nuanțe deschise sau închise de maro și bej, astfel că atmosfera este ceva mai elegantă. Baia este modern utilată și dispune de cabină de duș.

Citește și:  Ansamblul arhitectural Cotroceni: Obiective turistice Bucureşti

Pensiunea Casa Medievală din Bran oferă găzduire și într-un apartament cu două dormitoare. Suprafața lui este de 45 de metri pătrați și se compune din două dormitoare, o bucătărie, o cameră de zi și o baie privată. Cele două dormitoare sunt matrimoniale, dar numai unul dintre ele dispune de balcon. Ambele au noptiere și zonă de relaxare sub forma scaunelor cu măsuță de cafea. Camera de zi este spațioasă și decorată cu originalitate, semănând cu un living room privat, primitor și cu personalitate. Oferă zonă de relaxare sub forma canapelei și masă cu patru scaune, pentru servit mesele zilei. Camera de zi este și ea prevăzută cu un balcon spațios. Bucătăria este mică, dar practică și oferă posibilitatea preparării de meniuri ușoare. Dispune de frigider, cuptor cu microunde și chiuvetă. Baia este foarte elegantă, cu blat de granit la chiuvetă și cabină de duș cu hidromasaj.

Toate cele 5 camere ale pensiunii Casa Medievală din Bran oferă acces gratuit la rețeaua de internet wireless, aer condiționat, televizor cu canale prin cablu tv și frigider. În băi, se asigură articole gratuite de toaletă, prosoape, uscător de păr și papuci de unică folosință.

În prețul camerelor pensiunii Casa Medievală nu este inclus și micul dejun. Acesta poate fi comandat contra cost și se servește în variantă de bufet suedez în salonul de mese. Salonul are un aer rustic datorită decorului din lemn, dar și o tentă ușor medievală, căci scaunele sunt acoperite cu blănițe ca pe timpul voievozilor români. Armele – puști, lănci și săbii – agățate pe peretele salonului de masă întregesc atmosfera secolelor îndepărtate.
Turiștii au la dispoziție un bar unde pot servi specialități alcoolice. Pe terasa pensiunii, clienții pot profita de facilitățile pentru grătar.

Parcarea mașinilor este asigurată în curtea interioară a pensiunii Casa Medievală din Bran. Grădina verde a pensiunii este amenajată cu spații romantice, sub forma băncuțelor de lemn, dar și cu locuri de joacă moderne pentru cei mici.

Turiștii care s-au cazat la Casa Medievală din Bran au lăudat curățenia, amabilitatea gazdelor și dimensiunea camerelor. Priveliștea asupra munților Bucegi a impresionat în mod deosebit.

casa-medievala-bran.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.