Este situată chiar pe malul Dunării, în localitatea Eșelnița, într-un decor de natură spectaculos. Casa Mircea reprezintă o construcție foarte modernă și tihnită, asigurând sejururi de vis la un standard de 3 stele. Sunt disponibile 5 camere duble și numeroase servicii ce au făcut ca pensiunea să se bucure de recenzii foarte bine pe site-urile de specialitate. A fost inaugurată în vara anului 2013.

Casa Mircea din Eșelnița se mândrește și cu împrejurimile sale pline de istorie veche, credință ortodoxă și frumusețea naturii: mănăstirile Macronia și Vodița, Cazanele Dunării, peșterile Ponicova și Veterani, Cascada Bigal sau ruinele cetății Trikule.

Camerele sunt duble, în variante de camere matrimoniale și twin, cu suprafețe identice, de câte 15 metri pătrați fiecare. Sunt disponibile fie un pat matrimonial, fie două paturi single. Mobilierul este foarte nou și de bună calitate, realizat în stil cochet, foarte diferit de mobilierul tipic hotelier. Este din lemn masiv, deschis la culoare, în forme pline de originalitate și nuanțe de crem. Zona de relaxare este asigurată cu ajutorul scaunelor. Televizorul este prins pe perete, astfel că în locul comodei este disponibil un dulăpior pentru frigider și depozitarea bunurilor personale. Ferestrele sunt foarte mari, de termopan și oferă vedere la Dunăre, iar priveliștea este de vis. Camerele duble ale Casei Mircea din Eșelnița au și balcoane private, ceea ce face ca încăperile să fie scăldate în lumina soarelui.

Decorul este foarte plăcut, cu accesorii decorative inspirate de motivele florale. Eleganța deosebită este dată de tapetul cu flori, de lampa în stil clasic și de calitatea accesoriilor textile. Saltelele paturilor sunt foarte confortabile, iar așternuturile sunt din bumbac de cea mai bună calitate. Dulapul pentru haine completează decorul cochet al camerei, fiind înalt și spațios, cu model de culori de inspirație rustică.

Încăperea inspiră tihnă, intimitate, drăgălășenie, datorită mobilierului original și a combinațiilor de culori deschise, alb, crem și cafeniu. Baia camerei din pensiunea Casa Mircea, Eșelnița, este foarte spațioasă și dotată ultramodern cu utilități de calitate: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă. Decorul este în nuanțe naturale de bej și maro. Aerisirea se face prin fereastră.

Sunt disponibile aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu ecran plat, programe tv prin cablu, telefon, frigider, prosoape și articole cosmetice gratuite. Uscătorul de păr este oferit la cerere.

În costul cazării este inclus și micul dejun care se servește la restaurantul amenajat la parterul Casei Mircea din Eșelnița. Aici, bucătăria este cea tradițional românească, dar la cerere se pot prepara și bucate din meniurile internaționale.

Citește și:  Rezervația naturală Iezerul Ighiel: Obiective turistice Alba

Salonul de mese al restaurantului este elegant și luminos, cu mobilier din lemn masiv, deschis la culoare și accesorii elegante. Atmosfera este de salon privat, iar una dintre laturi este vitrată, oferind o priveliște de vis asupra împrejurimilor naturale. Pot fi acomodate până la 40 de persoane în cadrul restaurantului pensiunii Casa Mircea din Eșelnița.

Clienții au la dispoziție și un bar cu televizor LCD, unde pot savura băuturi românești și internaționale. Pe terasa amenajată în aer liber se servesc cafeaua de dimineață și ceaiul de la ora 17:00. Aici, decorul spectaculos al naturii este completat de un mobilier rafinat, din fier forjat. Capacitatea de acomodare este de 30 de locuri.

Pentru serile ploioase, distracția din jurul unui pahar cu vin și a unei farfurii cu mâncare românească se mută în crama pensiunii Casa Mircea din Eșelnița, aflată la demisol, într-o atmosferă rustică.

Locul preferat al turiștilor este piscina privată a pensiunii, amenajată într-un spațiu verde de vis, cu mobilier specific – șezlonguri și balansoare. Piscina este amplasată chiar în fața Dunării, contribuind la o atmosferă de totală relaxare în mijlocul naturii.

Parcarea privată se află în incinta proprietății și este gratuită pentru clienți. Sunt disponibile și locuri de joacă pentru copii, în timp ce adulții pot închiria de la recepție biciclete pentru plimbări. Gazdele pensiunii Casa Mircea din Eșelnița cunosc foarte bine zona și sunt capabili să recomande vizitarea celor mai frumoase obiective turistice naturale și istorice ale zonei. Se poate practica și pescuitul sportiv, pe malul Dunării.

Copiii cu vârste de până la 9 ani se cazează gratuit în camerele părinților. Check-in se face începând cu ora 14:00, iar ckeck out-ul se încheie la ora 12:00. Există o singură modalitate de plată la Casa Mircea din Eșelnița, în numerar.

Cei care au petrecut la această pensiune sejururi mai scurte sau mai lungi au avut numai cuvinte de laudă la adresa gazdelor și serviciilor asigurate. Curățenia și confortul camerelor, cu decoruri originale și mobilă de calitate au fost extrem de apreciate. Mâncarea a corespuns așteptărilor, din punct de vedere calitativ și cantitativ. Casa Mircea din Eșelnița asigură servicii de 4 stele, la prețuri de 3 stele.

casa-mircea-eselnita.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.