Este situată chiar în centrul localității Boghiș, și totuși departe de zgomot și forfotă urbană. Pensiunea Casa Renata dispune de 6 camere și face parte din categoria unităților de cazare de 2 stele. Camerele sunt camere duble, diferența fiind dată de numărul și felul paturilor.

Există 3 camere matrimoniale, pentru cupluri și alte 3 camere cu două paturi de o persoană, pentru cei ce călătoresc în afara cuplului. Suprafața este însă aceeași, fiecare dintre camerele pensiunii Casa Renata din Boghiș măsurând câte 15 metri pătrați.

Piesele de mobilier cuprind noptiere, spațiu de lucru sub forma unui birou cu loc special prevăzut pentru frigider, loc de ținut bagajele, cuier pentru haine și genți și dulap spațios de haine. Decorul camerelor este plăcut, în nuanțe elegante de roșu, cărămiziu și alb strălucitor, ducând la o atmosferă plină de energie, dar și confortabilă.

Pe jos este disponibilă pardoseală din marmură, iar accesoriile textile dau încăperilor un aer de căldură și ospitalitate. Fiecare dintre camerele duble ale pensiunii Casa Renata din Boghiș dispune de balcon privat, amenajat spre totala relaxare a turiștilor. Pe balcoane sunt disponibile zone de relaxare, sub forma canapelei și a fotoliilor de ratan cu măsuță de cafea. La atmosfera foarte plăcută contribuie și numeroasele aranjamente florale disponibile. Balcoanele camerelor duble oferă priveliște la grădina interioară a pensiunii Casa Renata din Boghiș.

Băile camerelor duble sunt suficient de încăpătoare și dispun de dotări moderne, sub forma cabinei de duș, chiuvetei și vasului de toaletă. Decorul din băi este plăcut și elegant, cu gresie ce evocă frumusețea florilor de trandafir, în armonie cu decorul de pe coridoarele pline de flori ale pensiunii Casa Renata din Boghiș.

Citește și:  Clopotnita din Dealu Pomilor : Obiective turistice Gorj

Printre facilitățile pe care camerele le pun la dispoziția clienților, se numără accesul gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor și canale prin cablu, încălzire centrală, frigider, prosoape și articole cosmetice gratuite. Ferestrele de termopan sunt prevăzute cu plase contra insectelor.

Micul dejun nu face parte din prețul cazării și nici nu se poate servi decât în regim propriu. În acest sens, pensiunea pune la dispoziția clienților o bucătărie comună, prevăzută cu toate dotările necesare preparării celor trei mese ale zilei.

Locul de servire a meselor este reprezentat de un salon amenajat la comun pentru toți clienții pensiunii Casa Renata din Boghiș, aflat în continuarea bucătăriei. Salonul are un aspect intim și modern, cu mobilier de ultimă generație și decoruri inspirate de energia și veselia nuanțelor de roșu.

Turiștii au la dispoziție chiar și grătar, aflat în curtea pensiunii, în vecinătatea unor foișoare rustice, cu mese și scaune pentru savurarea cărnii fripte. Grădina pensiunii Casa Renata din Boghiș este amenajată spre totala destindere a clienților, cu locuri de savurat cafeaua, spații de luat masa în aer liber și terasă pentru petrecerea unor momente de liniște și pace.

În incinta pensiunii există un magazin, dar și un bar deschis de-a lungul întregii zile.

Parcarea mașinilor se face în incinta pensiunii Casa Renata din Boghiș, fiind disponibile mai multe locuri gratuite.

Animalele de companie sunt binevenite la pensiune, iar stăpânii sunt scutiți de plata taxelor suplimentare.

Conform părerii celor care s-au cazat în camerele pensiunii Casa Renata din Boghiș, principalele atuuri ale acestei unități de cazare sunt decorul camerelor, liniștea din jur și amabilitatea deosebită a gazdelor.

casa-renata-boghis.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.