Dispune de o locație de vis, ideală pentru sejururi de total răsfăț și relaxare. Club Snagov este construit pe malul Lacului Snagov, în apropierea Bucureștiului. Își atrage clienții printr-o combinație ingenioasă de lux, peisaje naturale, servicii impecabile și un standard de 5 stele.

Club Snagov este gândit sub forma unui complex turistic, în cadrul căruia clienții își pot satisface toate capriciile, indiferent că este vorba de preferințe culinare, destinderea trupului sau diverse activități sportive de echipă. Oferta de cazare este atrăgătoare prin prisma decorurilor, suprafețelor și facilităților aferente camerelor.

Camerele de la Club Snagov sunt de două feluri: camere duble standard și camere duble deluxe. Ambele variante sunt ideale pentru cei dornici să se rupă de rutina vieții de oraș și să se refugieze într-un spațiu de vacanță. Designul interior este de inspirație britanică. Sunt disponibile 22 de camere.

Camerele duble standard au suprafețe de câte 24 de metri pătrați fiecare și un decor plin de eleganță. Sunt disponibile paturi matrimoniale, pentru cupluri, iar atmosfera poate fi considerată de-a dreptul romantică. O astfel de cameră este amenajată cu noptiere, măsuță de cafea, dulap de haine amplasat în vestibul și un corp de mobilă mare, cu spațiu de lucru și scaun, oglindă pentru toaletă și comodă tv. Tot aici, se află și frigiderul. Combinațiile de culori folosite sunt de inspirație imperială: tonuri de auriu, albastru, crem și maro închis. Petele de culoare roșie sunt redate prin mici accesorii decorative de genul aranjamentelor florale și tablourilor. Pardoseala este îmbrăcată în mochetă albastră. Unele dintre camerele duble standard dispun de terase private spațioase, cu vedere la piscină sau curtea interioară. Se asigură zonă de relaxare compusă din măsuță și fotolii pe balcoane. Baia este mare, echipată ultra modern cu vas de toaletă, bideu, cadă de baie și chiuvetă.

Camerele duble deluxe ale clubului Snagov sunt impresionante prin suprafață, mobilier și decor. O astfel de cameră măsoară 42 de metri  pătrațiși dispune de un balcon enorm, cu vedere la piscină sau grădină. Aici, sunt disponibile fotolii și măsuță de cafea. Paturile sunt matrimoniale, pentru cupluri, încadrate de noptiere cochete. Zona pentru relaxare pe timpul zilei se compune fie din fotolii moderne cu masă decorativă, fie dintr-o canapea de dimensiuni foarte mari, în ton cu designul patului. Se asigură loc de lucru, sub forma unui corp de mobilă spațios, prevăzut cu scaun, oglindă și spații pentru televizor și frigider. Accesoriile textile inspiră eleganță și rafinament, fiind țesute în combinații de auriu, galben și alb. Băile camerelor duble deluxe ale clubului Snagov sunt din cale afară de mari. Aerisirea se face prin activare de buton. Decorul băii este scăldat în nuanțe de crem și bej, transmițând impresia de căldură și intimitate, în ciuda suprafețelor mari. Sunt prevăzute cu mobilier de ultimă generație – chiuvetă, vas de toaletă, bideu și cadă de duș.

Citește și:  Monumentul inchinat Bisericii Greco-Catolice din Ocna Mures : Obiective turistice Alba

Dotările fiecăreia dintre camerele clubului Snagov sunt de cea mai bună calitate și corespund statutului de 5 stele: aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu ecran plat, programe tv prin cablu, radio, telefon, frigider cu minibar. În băi, clienții au la discreție articole cosmetice gratuite, prosoape, halate, papuci de unică folosință și uscător de păr.

Prețul cazării include micul dejun care este oferit în sistem de bufet suedez. Club Snagov dispune de 3 restaurante și o grădină de vară. Toate au nume cu rezonanță internațională: salonul venețian, salonul britanic, salonul francez și grădina Versailles.

Salonul Venețian este amenajat pe malul lacului Snagov, într-un decor cald și rafinat, inspirat de nuanțele luminoase ale culorii galbene. Salonul Britanic are o capacitate maximă de 40 de locuri și oferă o atmosferă intimă, datorită aranjamentului mobilierului, în timp ce salonul francez poate acomoda până la 38 de persoane într-un decor cochet, cu băncuțe și scaune din lemn închis la culoare. Toate cele trei saloane pot fi aranjate inclusiv în stilul sălilor de conferințe.

Grădina Versailles a clubului Snagov este o terasă de vară amenajată în stilul clasicismului francez, plină de eleganță, dar și extrem de confortabilă. Este spațioasă, întinzându-se pe două nivele. O parte dintre mese sunt dispuse chiar pe pontonul lacului Snagov.

Turiștii cazați în camerele clubului Snagov au acces gratuit la piscină unde li se asigură un șezlong și o umbrelă. Piscina este dotată cu un bar de unde se pot cumpăra băuturi alcoolice exotice.

Tot gratuit este și accesul la centrul spa al clubului Snagov, amenajat în spațiu acoperit unde se menține o temperatură constantă de 31 de grade Celsius. Centrul spa al clubului Snagov oferă saună uscată, baie turcească, solar, piscină, bazin cu jacuzzi și o sală de forță.

Parcarea este gratuită.

Cei care s-au cazat la club Snagov au lăudat decorul și dimensiunea camerelor, eleganța saloanelor de mese și priveliștea asupra lacului. S-au plâns de atitudinea personalului, lipsit de experiență și de cantitatea micului dejun.

club-snagov-ilfov.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.