Reprezintă o afacere de familie începută în anul 1991 și dezvoltată ulterior într-un adevărat complex cu hotel, restaurant și zone de agrement. Complex Pibunii Gârboavele se află în pădurea parc Gârboavele din Tulucești, o adevărată rezervație naturală, caracterizată prin prezența stejarilor, și se bucură de faima unui mic colț verde de rai. Aici, sunt invitați să se destindă și să se răsfețe turiștii dornici să cunoască ospitalitatea tipică județului Galați.

Cazarea în cadrul complexului Pibunni Gârboavele Tulucești este foarte variată, asigurând pachete turistice pe toate gusturile și buzunarele. Există camere duble, suite cu un dormitor, suite cu 2 dormitoare și apartamente.

Camerele duble ale complexului Pibunni Gârboavele sunt exclusiv camere twin, cu două paturi single. Se pot închiria și în regim single. Suprafețele lor sunt de câte 15 metri pătrați fiecare, iar decorul este pe cât de simplu, pe atât de practic. Există puțin mobilier, tocmai pentru a nu fi sufocat spațiul destul de restrâns. Turiștii au la dispoziție noptiere, dulap spațios de haine, comodă pentru televizor și o masă. Baia este amenajată în același stil practic, fiind prevăzută cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Suitele cu un dormitor din cadrul complexului Pibunni Gârboavele măsoară fiecare câte 20 de metri pătrați și se adresează turiștilor care călătoresc în afara cuplului. O astfel de suită dispune de cameră de zi și de dormitor, la dimensiuni destul de mici. Camera de zi se compune dintr-o zonă de relaxare cu masă și scaun sau canapea, în timp ce dormitorul este prevăzut cu pat single. Pot fi acomodate maxim două persoane în cadrul acestui gen de suită. Dormitorul dispune de noptiere, comodă tv și dulap de haine. Baia este asemănătoare ca decor cu cea din camerele duble, dar în loc de cabină de duș are cadă de baie.

O altă opțiune de cazare în cadrul complexului Pibunni Gârboavele Tulucești o reprezintă suita cu două dormitoare. Acestea sunt ceva mai spațioase, cu suprafețe de 30 de metri pătrați fiecare, compuse din două dormitoare. Dormitoarele sunt twin, fiecare dispunând de câte 2 paturi, noptiere și comodă tv. Dulapul se găsește în vestibul, unde se află și o mică zonă de relaxare sub forma unei mese cu scaune. Decorul se concentrează pe simplitate, lipsind orice fel de obiecte și accesorii decorative. Combinațiile de culori sunt de alb, maro și portocaliu, iar în unele dintre încăperi, pereții sunt zugrăviți în verde, pentru un strop de culoare. Baia suitei cu două dormitoare păstrează stilul deja consacrat în restul camerelor, fiind practică, simplă și dotată cu utilități de maximă necesitate: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Mănăstirea Agapia: Obiective turistice Neamţ

Cele mai mari spații de cazare ale complexului Pibunni Gârboavele din Tulucești sunt apartamentele cu două dormitoare, având suprafețe de 40 de metri pătrați și un aranjament comod: două dormitoare și o cameră de zi. Ambele dormitoare sunt matrimoniale, cu paturi duble foarte mari, pentru confortul turiștilor. Piesele de mobilier sunt cele tradiționale: noptiere și dulap de haine. Camera de zi a apartamentului este suficient de încăpătoare, asigurând și funcția de relaxare și pe cea de bucătărie, datorită unor facilități specifice preparării unor meniuri rapide. Ca relaxare sunt oferite canapea și măsuță de cafea, amplasate în apropierea televizorului. Camera de zi dispune de o chicinetă cu echipament electrocasnic modern și o zonă de servit mâncarea, sub forma mesei cu scaune. Se asigură cuptor cu microunde, facilități pentru prepararea cafelei și ceaiului, frigider și plită electrică. Baia apartamentului din cadrul complexului Pibunni Gârboavele din Tulucești este dotată cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Facilitățile care se asigură în costul cazării sunt televizor cu canale prin cablu, frigider în unele dintre camere, prosoape curate și articole de igienă, gratuite.

În costul cazării nu este inclus micul dejun. Acesta merită însă comandat, contra cost, la restaurantul Gârboavele, specializat în meniuri românești tradiționale. Salonul de mese este spațios, cu o capacitate de 300 de locuri, putând găzdui cu succes evenimente private de amploare, precum nuntă, botez, aniversări diverse. Este prevăzut cu un șemineu pitoresc, ce acordă încăperii un aer primitor. Cele mai reușite evenimente se desfășoară în anotimpul frumos, pe terasa restaurantului, în jurul unui lac artificial.

La dispoziția turiștilor se află și un bar de zi, unde se pot savura băuturi alcoolice românești și internaționale, dar și specialități pe bază de cafea.

Zonele de agrement ale complexului Pibunni Gârboavele din Tulucești sunt principalele puncte de atracție pentru turiști, căci se adresează în egală măsură celor mici și celor mari. Există spații de joacă amenajate modern pentru copii, în timp ce adulții au nenumărate variante de petrecere a timpului: pescuit pe lacul artificial, înot în piscina complexului, partide de tenis de masă și biliard în sala acoperită, echitație în cadrul clubului privat al complexului Pibunni Gârboavele din Tulucești.

Pentru mașini există parcare privată, pusă la dispoziția clienților în mod gratuit.

complex-pibunii-garboavele-tulucesti.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.