A fost construit chiar pe malul râului Borcea, la marginea orașului Călărași și vine în întâmpinarea turiștilor cu o varietate de posibilități de cazare. Complex turistic Albatros dispune de 75 de camere de mai multe tipuri și este preferatul turiștilor români, dar și străini, ce tranzitează România dinspre Bulgaria.
Complexul este încadrat categoriei hoteliere de 3 stele și oferă nu doar cazare, ci și restaurant pentru evenimente de amploare, sală de conferințe, sală de joacă, spațiu pentru distracție și chiar și o plajă privată.
Din punct de vedere al cazării, complexul turistic Albatros dispune de camere single, duble, suite junior, apartamente și chiar și vile care se închiriază integral, fie cu 4 camere, fie cu 6 camere, pentru grupurile mari de turiști.
Camerele single măsoară 12 metri și se adresează celor ce călătoresc individual. Piesele de mobilier nu sunt numeroase, în schimb sunt practice: pat de o persoană, încadrat de 2 noptiere, comodă pentru televizor și dulap de haine. Decorul este simplu, inspirând confort și intimitate, caracterizat printr-o combinație de culori calde: alb, maro roșcat, bej. În baie, turiștii dispun de toate utilitățile standardului de 3 stele: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă. Ca și decor, se continuă ideea de ospitalitate, datorită nuanțelor maro deschis folosite la gresie și faianță.
Camerele duble ale complexului turistic Albatros din Călărași sunt disponibile atât pentru turiștii ce călătoresc cu partenerul de viață, matrimoniale, cât și pentru cei ce călătoresc în afara cuplului, twin. Suprafața unei camere duble este de 20 de metri. În ce privește camerele twin, acestea sunt amenajate pe două niveluri, sub forma unui duplex cu scară interioară. Paturile single se află la etaj, încadrate de noptiere, iar zona de relaxare se află cu un nivel mai jos, fiind compusă din canapea și măsuță de cafea, comodă pentru televizor și dulap de haine. Camerele duble matrimoniale sunt amenajate pe un singur nivel, însă au aspectul unei suite junior, spațiul fiind împărțit în dormitor cu pat dublu și noptiere și cameră de zi, unde este amplasată zona de relaxare – două fotolii cu măsuță de cafea. Între cele două zone ale camerei se află comoda pentru televizor și o masă cu scaun ce servesc ca birou de lucru. Decorul diferă, sub aspectul formei mobilei și a decorațiunilor textile, însă se menține aceeași combinație de culori calde: bej, crem, tonuri de maro, alb. Băile camerelor duble din cadrul complexului turistic Albatros din Călărași sunt spațioase și foarte modern utilate, cu cadă, chiuvetă, vas de toaletă și bideu. Aerisirea se face discret, prin fereastra băii.
Suitele junior ale complexului turistic Albatros din Călărași sunt foarte mari; măsoară 30 de metri și se bucură de amenajare sub forma unui apartament cu două camere. Dormitorul este matrimonial, destinat cuplurilor, cu pat dublu, încadrat de noptiere de lemn. Dulapul de haine este spațios și înalt. Tot în dormitor se găsește și comoda tv cu spațiu pentru frigider. Camera de zi este compusă dintr-un set modern de canapea și fotolii de piele, amplasate în jurul măsuței de cafea. Salonul este completat cu o masă de toaletă și scaun ce pot servi și ca birou de lucru. Decorul este primitor, în culori calde de bej, roșcat, crem, alb și negru. Baia este mare, amenajată într-un contrast puternic, de alb și negru și dispune de utilități moderne: cadă de duș pe colț, vas de toaletă, bideu și chiuvetă.
Apartamentele cu două camere din cadrul complexului turistic Albatros din Călărași sunt concepute sub forma unui duplex cu scară interioară. Dormitorul matrimonial e amplasat la etaj, intimitatea fiind asigurată datorită ușii de la cameră. La parter se găsește salonul de zi, compus dintr-un set de canapea și fotolii de piele, măsuță de cafea, frigider, comodă tv. Dulapul pentru haine e amplasat în vestibul, fiind încastrat în perete. Aceste apartamente se adresează familiilor cu copii; ca și aspect amintesc de decorul de acasă, cu covoare bătrânești pe jos și cuverturi de pat din lână. Baia este mare, prevăzută cu duș, chiuvetă, vas de toaletă și bideu, încadrate într-un decor alb.
Peste tot în camerele și apartamentele complexului Albatros din Călărași, turiștii au la dispoziție aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, televizor cu canale prin cablu, telefon, frigider, uscător de păr, articole cosmetice gratuite și cutie de valori.
Micul dejun este inclus în prețul cazării și se servește sub forma bufetului suedez. Există 2 restaurante și o terasă; se servesc meniuri românești, acompaniate de muzică live în fiecare seară.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ