Reprezintă o destinație exclusiv pentru cei aflați în căutarea odihnei și relaxării totale. Complexul Caprice Monteoru se află in Sărata Monteoru din județul Buzău, într-un cadru natural verde, destul de aproape de principalele obiective turistice ale zonei.

Complexul Caprice Monteoru este încadrat la categoria pensiunilor de 3 stele și este unul dintre cele mai vestite ale localității. Camerele se închiriază în funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, existând numeroase alternative.

Per total, există 20 de camere, de la garsoniere până la apartamente, putând fi acomodate 52 de persoane. Suprafețele și dotările camerelor variază pe fondul prețului și al stelelor alocate.
La 2 stele se închiriază camerele duble, eventual triple, care dispun de spațiu foarte mic și nu au toaletă proprie, ci o baie comună pe holul clădirii.

La 3 stele se încadrează camere duble care diferă în funcție de forma patului. Există un număr de 7 camere duble prevăzute cu pat matrimonial sau paturi separate de câteo persoană, televizor obișnuit și baie proprie. Suprafața este de 20 de metri.

Camerele duble cele mai apreciate sunt însă cele 5 camere cu paturi matrimoniale cu baldachin. Paturile sunt impresionant de mari și comode, iar camerele dispun și de o canapea în ton cu modelul camerei. Există inclusiv o zonă de relaxare, formată din fotolii și măsuță de masă, special pentru savurarea cafelei sau a ceaiului. Aceste camere au baie proprie, la mărimi satisfăcătoare. Suprafața acestor camere este spectaculoasă – 60 de metri.

În general, în cadrul complexului Caprice Monteoru, camerele nu sunt identice. Seamănă, într-o oarecare măsură, unele cu altele, dar fiecare este originală, prin prisma culorilor, formelor mobilei și felului în care sunt așezate piesele de mobilier.

Camerele de 3 stele dispun de balcoane ce permit admirarea peisajelor verzi de afară, televizoare în variantă clasică sau cu ecran plat, cablu tv, telefoane și frigidere.

La categoria 4 stele sunt cotate două apartamente extrem de spațioase, fiecare de câte 60 de metri. Apartamentul Prezidențial este cel mai frumos amenajat din complexul Caprice Monteoru, cu mobilă în stil clasic, princiar, în culori de crem și cu decorații în lemn. Este un apartament foarte modern, frumos utilat, și care poate acomoda până la 4 persoane. Are un pat dublu, matrimonial și o canapea extensibilă. Zona de living este alcătuită din dulap cu oglindă foarte mare, elegant, și un set alcătuit din două scaune cu tapițerie în culoarea mobilei și o măsuță de cafea din lemn. Baia proprie este încăpătoare, prevăzută cu chiuvetă, vas de toaletă, bideu și cabină de duș. Toate elementele sunt moderne și bine întreținute.

Citește și:  Biserica Sf. Treime - Biserica Smarda din Giurgiu : Obiective turistice Giurgiu

Cel de-al doilea apartament de 4 stele al complexului Caprice Monteoru este pe stil vechi, de mobilă din casa bunicilor, din lemn masiv. Suprafața este, de asemenea, impresionantă, tot de 60 de metri, dar suita este alcătuită din două camere separate – dormitor și living. Canapeaua este extensibilă și la cerere poate fi aranjată sub formă de pat dublu. Baia este principala atracție a acestui apartament, fiind extrem de mare și dotată cu baie cu jacuzzi.

Clienții au posibilitatea de a alege să închirieze și o garsonieră cu pat dublu, prevăzută cu baie proprie și chiar cu un spațiu de preparare a mâncării, sub forma unei chicinete cu frigider.

De reținut că, în cadrul complexului Caprice Monteoru, nu toate camerele de 3 și 4 stele dispun de frigider. În schimb, este garantat accesul la internet și cablu tv. Fiecare dintre camerele de 3 și 4 stele au în dotare uscător de păr, articole gratuite de toaletă și prosoape.

Micul dejun nu intră în prețul camerei, ci se comandă la cost suplimentar, în funcție de dorințele turiștilor. Este servit în cadrul restaurantului complexului Caprice Monteoru sau pe terasa deschisă în timpul verii. Prânzul și cina în cadrul restaurantului sunt apreciate inclusiv de turiștii cazați la alte unități hoteliere. Meniul este cel tradițional românesc, cu specialități locale de genul babicului de Buzău și a cârnaților de Pleșcoi, dar în cazul evenimentelor private organizate sub forma nunților și botezurilor se pot servi și meniuri internaționale.

Complexul Caprice Monteoru se bucură de succes și datorită piscinei în aer liber, amenajată pentru turiști. Copiii foarte mici se pot bălăci într-un bazin special prevăzut pentru vârstele mici. Există și spații de joacă, cu leagăne și tobogane unde cei mici se pot distra în aer liber.

Mașinile se lasă în parcarea privată a complexului Caprice Monteoru. Este încăpătoare și gratuită. Nu este permis accesul cu animale de companie. Check in-ul începe de la ora 14:00, iar check out-ul se face până în ora 11:00.

complexul-caprice-monteoru.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.