Se află la intrarea în localitatea Greaca și își datorează numele unei legende ce vorbește despre existenţa unei frumoase grecoaice ce ar fi deţinut, cu sute de ani în urmă, un domeniu întins chiar în apropiere.

Domeniul Greaca din Giurgiu reprezintă o adevărată oază de relaxare și distracţie, fiind amenajat ca un parc de distracţii, cu hotel, restaurant, piscine și posibilităţi numeroase de petrecere a timpului în aer liber.

Conacul din cadrul domeniului Greaca din Giurgiu este cotat la standard de 5 stele și oferă cazare în 16 spaţii variate. Alternativele sunt camere duble și suite.

Camerele duble sunt disponibile în variantă de camere matrimoniale, cu pat dublu și camere twin, cu câte două paturi de o persoană. Suprafaţa unei camere duble atinge 22 de metri pătrați și impresionează printr-un decor în culori pastelate. Atmosfera este cea de vacanţă estivală, întrucât camerele sunt mari și foarte luminoase, iar mobilierul și obiectele decorative transmit o stare de confort și totală destindere. Combinaţiile de culori deschise includ verde, roz, crem, alb și gri, îmbinate într-un stil romantic și plin de gingășie. Mobilierul este compus din noptiere, spaţiu de lucru sub forma unei comode mari, cu două taburete și loc pentru frigider. Televizorul este prins pe perete. Dulapul de haine se află în vestibul. Mobilierul este de culoare albă și ornamentat cu motive florale delicate, în modele identice cu cele imprimate pe accesoriile textile ale camerei. Pernuţele decorative, cuvertura patului, draperiile și chiar tablourile reflectă dragostea pentru flori și culori pastelate. Pereţii sunt zugrăviţi în culori luminoase și calde. Baia camerei duble din cadrul domeniului Greaca din Giurgiu este ultramodern utilată, cu cadă de baie, chiuvetă cu blat de granit și vas de toaletă.

Suitele din cadrul domeniului Greaca Giurgiu sunt adevărate apartamente, prevăzute cu două încăperi – cameră de zi și dormitor. O suită dispune de o baie privată și o terasă mare ce asigură priveliști minunate asupra întregului domeniu. Suitele dispun de suprafeţe generoase, de câte 45 de metri pătrați fiecare. Camera de zi este dedicată relaxării și destinderii depline, dispunând de un set de canapea și fotolii foarte comode, amplasate în jurul unei măsuţe de cafea. Tot în camera de zi a suitei, se află și televizorul prins pe perete și o comodă elegantă. Mobilierul este în nuanţe de alb și crem, contrastând cu pereţii zugrăviţi în nuanţe intense de roșu sau vișiniu. Atmosfera camerei de zi este plină de rafinament, dar și tihnită, graţie formei romantice a canapelei și fotoliilor. Dormitorul suitei din cadrul domeniului Greaca din Giurgiu este matrimonial, cu pat dublu, pentru cupluri. Dispune de noptiere și spaţiu de lucru. Decorul continuă ideea de romantism și delicateţe a camerei de zi, fiind însă construit în jurul motivelor florale ce se regăsesc sub forma accesoriilor textile. Terasa suitei este spaţioasă și modernă, prevăzută cu zonă de relaxare – masă cu scaune pentru savurarea cafelei sau a unor gustări și un balansoar suspendat, pentru clipele de tihnă la orele amiezii. Pot fi acomodate 3 persoane în cadrul suitei, canapeaua din camera de zi fiind extensibilă. Baia dispune de utilităţi foarte moderne – cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Biserica Ortodoxă din Firiza: Obiective turistice Maramureş

Peste tot în camerele și suitele domeniului Greaca din Giurgiu, turiștilor li se asigură facilităţi specifice standardului de 5 stele: aer condiţionat, acces gratuit la reţeaua de internet wireless, televizor cu ecran plat, canale prin cablu, frigider cu minibar, telefon, seif, radio, telefon, halate, papuci de unică folosinţă, articole cosmetice gratuite și uscător de păr.

În preţul cazării este inclus și micul dejun. Restaurantul din cadrul domeniului Greaca, Giurgiu, servește preparate savuroase, din bucătăria tradiţional românească și cea mediteraneană. Sunt disponibile o serie de meniuri speciale, vânătorești și pe bază de pește. Sala de mese are aspect foarte elegant și tihnit, fiind amenajată cu mobilier de calitate într-un decor inspirat de culori calde de crem, alb și bej. La exterior, se regăsește și o terasă acoperită, ce asigură o minunată priveliște asupra împrejurimilor verzi ale domeniului Greaca din Giurgiu. Tot afară este disponibilă și o terasă amenajată în jurul grătarului cu cuptor pe vatră, atmosfera fiind foarte plăcută și tipic românească.

Turiștii pot petrece clipe de neuitat în crama domeniului, unde se servesc o serie de băuturi alcoolice de calitate, atât vinuri alese din podgoriile naţionale, cât și băuturi de marcă din afara ţării.

Pentru cei mici, domeniul Greaca din Giurgiu asigură distracţie desăvârșită în cadrul parcului de joacă, prevăzut cu leagăne și tobogane moderne, dar și cu un ţarc unde copiii se pot plimba în șaua poneilor.

Adulţii sunt invitaţi să se distreze la piscina domeniului, amenajată cu șezlonguri, baldachine și umbrele. Pe timpul serii, în jurul piscinei se organizează petreceri cu muzică și dans. Sunt disponibile 400 de locuri.

Cei pasionaţi de sport pot închiria cele două terenuri de tenis de câmp ale domeniului Greaca Giurgiu.

domeniul-greaca.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.