“Geneza Alexandria” (Genesis’s Alexandria) este denumirea generica data unei mutatii genetice, care face posibila, in cazul femeilor, dobandirea unor capacitati extraordinare si a unei fizionomii avantajoase.
In timp, corpul uman a evoluat enorm. Oamenii de astazi sunt mai bine dezvoltati, mai inteligenti, traiesc mai mult decat stramosii lor. Evolutia corpului uman este rezultatul modului de viata, al istoriei speciei, iar in ultimii 50 de ani s-au inregistrat progrese uriase in privinta metodelor prin care sa ne bucuram de mai multa sanatate, sa tratam diversele maladii, sa crestem speranta de viata.
Mutatia genetica “Geneza Alexandria” se manifesta in cazul indivizilor (in special femei) care, la nastere, au avut ochii albastri sau gri, iar dupa sase luni acestia au devenit purpurii. La pubertate, culoarea ochilor devine si mai intensa, aproape de un violet inchis, in timp ce pielea este extrem de alba, iar parul aproape negru. Femeile la care se manifesta Geneza Alexandria au o talie mai inalta decat media, metabolismul lor incetineste fenomenul imbatranirii, multe traind peste o suta de ani si avand un foarte bun sistem imunitar.
Geneza Alexandria isi are originea in povestea Alexandriei Augustine, nascuta la 29 aprilie 1329, la Londra. Aceasta a fost o femeie deosebit de frumoasa, a avut patru fiice care si ele au manifestat acest tip de mutatie genetica. Alexandria Augustine nu a fost niciodata bolnava si a murit la 150 de ani, din cauze naturale. Gena care genereaza aceasta mutatie a fost descoperita in 1968.
Interesant! M-ati facut curioasa si am cautat mai multe amanunte, astfel am descoperit ca femeile care se presupune ca ar fi avut aceasta anomalie genetica nu aveau menstruatie, desi erau fertile , ca aveau o piele foarte alba si nu aveau pilozitati pe corp…Insa am descoperit ca exista o mare controversa intre medici care, in marea lor majoritate, se pare ca nu cred tot ceea ce se spune despre aceasta anomalie. Ei presupun ca a fost o anomalie candva, care acum nu mai exista si contrazic opiniile potrivit carora Alexandria Augustine ar fi trait 150 de ani, fiind cunoscut ca exista o evidenta in timp a longevitatii conform careia cea mai longeviva persoana ar fi murit la varsta de 122 de ani . Deasemenea sunt sceptici in ceea ce priveste o stare exagerata de sanatate, dat fiind ca la asemenea calitati sunt necesare mai multe gene care sa fi fost modificate , iar acestea ar putea influenta sanatatea in mod negativ, iar nu pozitiv… Oricum , cel mai cuprinzator mi s-a parut articolul pe care l-am gasit pe acest site : newhealthguide.org/Alexandria%27S-Genesis.html
Dornic de cunoastere