A fost construit în anul 2008 și se numără printre cele mai renumite hoteluri de 4 stele ale orașului. Este amplasat pe bulevardul Mihai Viteazul, la periferia orașului, dar în apropierea Parcului Marmura. Dispune de 35 de spații de cazare, amenajate sub forma camerelor duble și apartamentelor.

Camerele duble standard ale hotelului Grand Severus din Zalău au suprafețe generoase, de câte 25 de metri pătrați fiecare și sunt disponibile în variantă de camere matrimoniale și camere twin. Mobilierul este numeros, iar încăperile sunt spațioase și dispun de multă lumină naturală. Paturile pot fi duble sau single, încadrate de noptiere. Zona de relaxare invită la totală destindere, fiind compusă din fotolii comode și măsuță de cafea. Pentru cei ce călătoresc în interes de afaceri, există și un spațiu de lucru, sub forma unui birou cu scaun. Restul mobilierului cuprinde corp pentru adăpostirea frigiderului, o comodă specială pentru depozitarea bunurilor personale, de genul actelor, cheilor de la mașină și telefoanelor, dulap de haine și mai multe spații pentru obiecte decorative. Decorul camerelor duble ale hotelului Grand Severus din Zalău reflectă standardul celor 4 stele, prin calitatea accesoriilor textile și a combinațiilor de culori – roșu, crem, auriu, alb și maro închis. Băile sunt spațioase și foarte modern utilate, cu cadă de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Suitele junior ale hotelului sunt spațioase, de câte 27 de metri pătrați fiecare și dispun de același gen de mobilier, amplasat însă diferit. Fiecare zonă este bine delimitată de restul, asigurând intimitate și confort. Patul este dublu, extra large, încadrat de noptiere, în timp ce zona de relaxare dispune de fotolii adânci și măsuță de cafea. Comoda cu televizor se află în zona destinată odihnei nocturne. Într-un colț separat al încăperii se află zona de lucru, cu un birou modern, prevăzut cu scaun. Baia este luminoasă și modern dotată, cu cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă.

Hotel Grand Severus din Zalău dispune și de apartamente standard și apartamente prezidențiale.

Apartamentele standard măsoară fiecare câte 40 de metri pătrați și sunt amenajate sub forma apartamentelor cu două încăperi: cameră de zi și dormitor. În camera de zi se regăsesc două fotolii dispuse în jurul unei măsuțe de cafea și un birou cu scaun pentru momentele dedicate navigării pe internet. Dormitorul apartamentului standard din cadrul hotelului Grand Severus Zalău este matrimonial, cu pat extra large, noptiere și comodă cu loc pentru frigider. Baia este ultramodern amenajată, cu cabină de duș cu hidromasaj, chiuvetă și vas de toaletă. Decorul îmbină eleganța și confortul, asigurând o atmosferă prietenoasă, propice vacanțelor. Combinațiile de culori sunt cele de roșu, auriu, alb și maro închis.

Citește și:  Casa Manolescu din Draganesti - Olt : Obiective turistice Olt

Apartamentele prezidențiale ale hotelului Grand Severus din Zalău au suprafețe tot de câte 40 de metri pătrați, dar decorul diferă de cel al apartamentelor standard. Este vorba despre mobilier de epocă, ce reflectă fastul și eleganța vremurilor aristocrate. La obținerea unei atmosfere prețioase contribuie din plin și numeroasele obiecte de decor cu aspect antic. Apartamentele au aceeași împărțire, în cameră de zi și dormitor. Camera de zi este amenajată spre relaxare, cu o canapea și măsuță de cafea, dispuse în fața comodei pentru televizor. Dormitorul este matrimonial, cu pat mare, cu tăblii încărcate de ornamente în lemn. Se asigură noptiere, banchetă, dulap de haine. Decorul este inspirat de combinația de culori elegante – auriu, verde și roșu. Pereții au tapet, cu model în armonie cu cel al accesoriilor textile. Baia apartamentului prezidențial din cadrul hotelului Grand Severus in Zalău este prevăzută cu cadă de baie cu sistem de hidromasaj, chiuvetă și vas de toaletă.

Facilitățile aferente camerelor sunt reprezentate de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, frigider cu minibar, televizor cu canale prin cablu, radio, telefon, halate, prosoape, papuci, uscător de păr și articole cosmetice gratuite.

Micul dejun este inclus în prețul cazării și se servește la restaurantul hotelului Grand Severus din Zalău, într-o atmosferă unde luxul și fastul se împletesc cu preparatele culinare gătite după rețete românești savuroase. Există două restaurante, ambele fiind ideale și pentru organizarea unor evenimente private de amploare. Unul dintre restaurante poate acomoda până la 80 de persoane și este prevăzut cu terasă, iar al doilea restaurant poate acomoda 500 de persoane.

Centrul de fitness și spa al hotelului este apreciat în mod deosebit de turiști, mai ales că acest hotel este singurul din Zalău care dispune de piscină. În sala de fitness sunt 15 aparate de forță și 4 aparate cardiovasculare, în timp ce în cadrul zonei spa, turiștii pot profita de saună finlandeză, jacuzzi și piscină interioară.

Oamenii de afaceri, fie că sunt clienți sau nu ai hotelului Grand Severus din Zalău, pot închiria una dintre cele două săli de conferință ale hotelului: sala Europa 1 cu o capacitate de 25 de locuri și sala Europa 2 cu o capacitate de 80 de locuri.

grand-hotel-severus-zalau.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.