Acest hotel propune o experiență inedită, combinând decorurile naturale, de vis, cu standardul de 4 stele hoteliere, confort sporit și o atmosferă de castel românesc. Hotelul Acasă la Dracula își dorește să ofere sejururi deosebite, prin prisma serviciilor de calitate și a numeroaselor activități recreaționale puse la dispoziția clienților. Se află într-un loc minunat, de munte, în apropierea pârtiei de schi din Poiana Brașov și este construit sub forma unui castel medieval cu interioare luxoase.

Decorul este neobișnuit pentru hotelurile românești, extrem de elegant, dar în același timp primitor, intim, uneori romantic. Accesoriile sunt numeroase, unice și neașteptate, oferind încăperilor un aer privat, diferit de atmosfera impersonală, tipică hotelurilor de 4 stele.

Hotel Acasă la Dracula închiriază 18 încăperi, sub forma de camere single, duble, apartamente și suite. Peste tot, luxul și confortul sunt la ele acasă.

Camerele single au o suprafață de 12 metri pătrați și se adresează celor care călătoresc neînsoțiți. Sunt camere luminoase și primitoare, cu decoruri în tonuri de galben, crem și bej. Patul este de o singură persoană, iar camera este foarte practică, fiind compusă din dulap de haine, noptiere, măsuță pentru reviste, spațiu pentru telefon și radio, comodă tv. Atmosfera ușor medievală este redată prin pereții parțial acoperiți în piatră rece de castel, dar oaspeții se bucură de un confort fără cusur. Baia este foarte modernă, utilată la standarde internaționale, într-un decor de inspirație medievală, prin prisma culorii verzi a gresiei și faianței. În baie există cabină de duș.

Camerele duble ale hotelului Acasă la Dracula din Poiana Brașov sunt ceva mai spațioase, de 16 metri pătrați, și pot fi matrimoniale sau twin, cu un pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Camerele duble sunt superbe, în decoruri de galben sau roz, cu noptiere, spațiu de lucru sub forma comodei tv cu birou și scaun, dulap de haine, loc pentru depozitat bagajul. Unele dintre camerele duble au terasă la ultimul etaj al hotelului, sub forma unor balcoane de castel, cu ziduri de cetate. Băile sunt mari, fie în decoruri verzi, fie maro, dar se păstrează același aer medieval și totuși luxos.

Suitele hotelului Acasă la Dracula din Poiana Brașov au o suprafață de 30 de metri pătrați și un decor splendid. Viața la castel este deviza sub care s-a creat o atmosferă princiară, cu mobilier foarte elegant și confortabil, și scări interioare din lemn masiv sau holuri cu pereți de piatră. O suită este amenajată pe două niveluri, cu scară interioară ce face legătura între camera de zi și dormitor. Dormitorul este matrimonial, cu noptiere, dulap de haine, comodă tv și spațiu de relaxare. Camera de zi dispune de mai multe spații pentru odihnă, sub forma unei canapele cu fotolii, a unei zone alcătuite din scaune și masă și comodă tv. Decorul este luminos, mobilierul este elegant și tihnit, iar baia este spațioasă, prevăzută cu cabină de duș. Există fereastră pentru aerisire naturală. Suitele hotelului Acasă la Dracula din Poiana Brașov sunt inspirate de luxul tipic vieții de conte.

Citește și:  Posta din Sibiu : Obiective turistice Sibiu

Apartamentele hotelului sunt cele mai spațioase, de 35 de metri pătrați și cu dormitor matrimonial. Camera de zi oferă zonă de relaxare și zonă de luat masa. Ferestrele asigură priveliști de vis asupra munților și aerisire naturală. Baia apartamentelor din hotel Acasă la Dracula este foarte mare, în tonuri de verde și dotată cu cadă de duș, în loc de cabină, vas de toaletă, bideu și chiuvetă. Luxul este cuvântul de ordine.

Toate camerele hotelului Acasă la Dracula din Poiana Brașov au aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, telefon cu linie internațională și televizor cu ecran plat. În băi, se asigură prosoape curate, articole cosmetice gratuite, uscător de păr, halate și papuci. Atât camerele cât și apartamentele se pot închiria inclusiv în regim single.

În costul camerelor intră și micul dejun. Este servit la restaurantul cu specific românesc al hotelului Acasă la Dracula, sub formă de bufet suedez. Restaurantul se cheamă Castel și poate acomoda în jur de 180 de persoane, fiind ideal pentru cei care doresc o nuntă ca în povești. Decorul este princiar, plin de eleganță și bun gust. În continuarea restaurantului există și o cramă cu aspect medieval, cu pereți din piatră de râu, unde se servesc băuturi fine românești. Există și un bar, în prelungirea recepției hotelului Acasă la Dracula din Poiana Brașov, cu mobilier masiv din piele și măsuțe de sticlă.

Clienții pot beneficia, contra cost, și de serviciile unui centru spa ce cuprinde salon de masaj, salon de cosmetică și sală de forță.

Mașinile se pot lăsa în parcarea privată a hotelului Acasă la Dracula din Poiana Brașov.

Clienții au lăudat în mod special tematica în jurul căreia a fost amenajat hotelul, aerul medieval cu decoruri din povestea lui Dracula. Serviciile hoteliere excelente au fost pe placul tuturor.

hotel-acasa-la-dracula-poiana-brasov.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.