Se găsește în Piața Mare și este mai mult decât o simplă unitate de cazare din Sibiu – reprezintă o reconstituire a stilului de viață de secol XIX. Clădirea este foarte veche, are origini în stilul gotic al Sibiului și încă păstrează atmosfera unor timpuri dominate de confortul specific epocii burgheze. Construcția a trecut prin mai multe perioade de restaurare și chiar modernizare, iar în prezent se constituie într-o adevărată experiență turistică.
Hotel Am Ring oferă cazare în 26 de camere, amenajate cu mobilier original de secol XIX, restaurat și redat uzului obișnuit. Decorurile interioare diferă de la o încăpere la alta, dar povestea este mereu aceeași: o poveste burgheză de Sibiu.
Hotelul Am Ring este încadrat categoriei de 3 stele, îmbinând servicii de calitate, atmosferă istorică și prețuri convenabile într-o ofertă de cazare în Sibiu de nerefuzat.
Există trei tipuri de camere: single, duble și apartamente. În anumite condiții, recepția pune la dispoziția turiștilor și transport gratuit către aeroport.
Camerele single ale hotelului Am Ring din Sibiu au suprafețe de 15 metri și un decor surprinzător, în puternice și contrastante culori de albastru marin și galben. Pereții sunt zugrăviți în albastru, ceea ce face ca mobilierul original din lemn natural să pară și mai deschis la culoare. O cameră single se compune dintr-un pat cu noptiere, zonă de relaxare reprezentată de un fotoliu, măsuță de toaletă cu scaun, (posibil de folosit și ca birou de lucru) și un dulap mare de haine. Tot mobilierul este realizat din lemn masiv, prelucrat cât mai aproape de aspectul natural. Decorațiunile textile și obiectele de decor evocă atmosfera epocii burgheze, a modei ce făcea risipă de materiale și croieli în căutarea fastului. Baia camerei single este surprinzător de modern utilată, oferind facilități specifice secolului XXI: cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă cu picior. În ciuda mobilierului, utilitățile de genul suporturilor pentru prosoape, a oglinzii și a bateriei de chiuvetă evocă și ele atmosfera din urmă cu 200 de ani.
Camerele duble ale hotelului Am Ring din Sibiu oferă cazare în regim matrimonial și twin, la alegere. Suprafețele sunt egale, ambele variante de cameră dublă măsurând 16 metri. Decorul este, însă, personalizat. Camerele matrimoniale dispun de un singur pat mare, noptiere, comodă tv, zonă de relaxare compusă fie din fotolii și măsuță de cafea, fie din canapea și măsuță de cafea, dulap pentru haine și chiar birou de lucru. Unele dintre camerele duble matrimoniale sunt amenajate în stil princiar, cu mobilier de culoare albă, împodobit cu superbe sculpturi în lemn și detalii de tip baroc; în acest caz, atmosfera este prețioasă și plină de lumină căci se adaugă și o combinație sofisticată de culori: alb, auriu, crem și maro închis. Alte camere duble sunt amenajate pe un stil ceva mai rustic, cu mobilier din lemn masiv închis la culoare, contrastând plăcut cu verdele muștar al tapițeriei canapelei sau fotoliilor. Există și variante de camere duble cu decoruri dramatice, dar acestea caracterizează mai degrabă camerele duble twin: combinații de culori intense (violet, albastru, maro închis, verde și alb). Camerele twin ale hotelului Am Ring din Sibiu dispun de două paturi de o persoană, de noptiere, comodă tv ce poate fi utilizată și ca birou ori de măsuță de toaletă și fotolii cu spătar înalt. Pe jos este mochetă groasă. Ferestrele înalte stau ascunse în spatele draperiilor grele și elegante, iar obiectele de decor (în special picturile) înfățișează secvențe inspirate de orașul Sibiu din urmă cu 200 de ani.
Băile camerelor duble sunt foarte modern utilate și vin în întâmpinarea tuturor nevoilor turiștilor aflați în Sibiu. Mobilierul este de ultimă generație: cabină de duș, chiuvetă, vas de toaletă. Ca și în cazul camerelor, decorul băilor diferă, fiind personalizat în funcție de decorul încăperii. Unele băi duc cu gândul la toaletele întunecate ale unui palat de cleștar, pe când altele sunt inundate de lumină și decoruri diafane.
Hotel Am Ring din Sibiu asigură cazare și în cadrul a două suite. Acestea se compun din mobilier pentru familii cu copii, de asemenea personalizat și spunând fiecare o altă poveste de epocă. Paturile sunt matrimoniale, iar cel de-al treilea loc este disponibil sub forma unei canapele. Există zonă de relaxare, formată din fotolii și măsuță de cafea, comodă pentru tv, dulap de haine și birou de lucru. Băile sunt foarte mari și modern dotate, prevăzute cu cadă spa, într-un decor contemporan.
În toate camerele acestui hotel, turiștii dispun de aer condiționat, acces gratuit la internet, frigider cu minibar, televizor cu canale prin cablu, uscător de păr, produse cosmetice și prosoape.
Micul dejun este inclus în costul de cazare și se servește într-un salon special amenajat. Hotelul Am Ring din Sibiu pune la dispoziția clienților o sală de conferințe. Turiștii cazați în Sibiu la hotel Am Ring sunt copleșiți de decorul original al camerelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.