Este amplasat în centrul orașului, în apropierea principalelor instituții administrative din Pitești. Hotel Argeș reprezintă unul dintre cele mai cunoscute hoteluri ale județului Argeș, fiind deschis tocmai din 1962 și ulterior restaurat în 2010. În prezent, hotel Argeș din Pitești este încadrat în categoria de 3 stele și oferă cazare în 42 de camere și 3 apartamente, de dimensiuni generoase și într-un decor confortabil și elegant.

Camerele duble pot fi închiriate în regim single și sunt de două feluri: twin și matrimoniale. Suprafața este aceeași, de 20 de metri, iar singura diferență ține de dimensiunea și numărul paturilor. O cameră dublă în hotel Argeș din Pitești poate dispune fie de un pat matrimonial, fie de 2 paturi single. Restul mobilierului este compus din zonă de relaxare alcătuită din fotolii cu măsuță de cafea, comodă tv, dulap pentru haine și noptiere. Comoda tv este prevăzută cu oglindă și poate servi și ca spațiu de lucru, dispunând de un scaun de birou. Decorul este plăcut, un pic sobru, datorită culorilor închise (maro închis, verde, roșu sau cărămiziu), dar atmosfera inspiră totuși căldură, din cauza luminii galbene a camerei. Camera este prevăzută cu un balcon privat a cărui vedere dă spre oraș. Baia este spațioasă și utilată modern, cu cabină de duș. Piesele de mobilier ale toaletei sunt de calitate și asigură tot confortul necesar.

Apartamentele hotelului Argeș din Pitești sunt generoase ca suprafață. Măsoară 35 de metri și au o notă de eleganță. Se compun din dormitor matrimonial cu pat dublu și living modern, alcătuit dintr-un set de canapele și fotolii din piele, dispuse în jurul unei măsuțe de cafea. Apartamentele au două băi în loc de una și pot acomoda maxim 3 persoane, cu condiția instalării unui pat suplimentar, contra cost. Canapeaua este de uz zilnic, neputându-se dormi pe ea. Dormitorul este mare, luminos și dispune de noptiere și spațiu de lucru. Combinațiile de culori sunt de galben și nuanțe de maro, iar decorul inspiră la relaxare și odihnă. Există două televizoare și fiecare dintre cele două încăperi dispune de propriul aparat de aer condiționat. Baia principală este mare și are cadă modernă, în timp ce baia mică dispune de cabină de duș.

Conform statutului de 3 stele, hotel Argeș din Pitești asigură, în prețul camerei, facilitățile specifice: aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, telefon, televizor cu ecran plat și canale prin cablu. Ferestrele de termopan au plase de țânțari, astfel că se poate aerisi camera la orice oră din zi și noapte. Camerele hotelului Argeș din Pitești sunt izolate fonic, pentru ca șederea să fie cât mai tihnită. Pardoseala este acoperită cu mochetă groasă, astfel că nu se pune problema zgomotelor făcute de purtarea tocurilor. În baie, clienții dispun de articole cosmetice gratuite, prosoape și uscător de păr.

Citește și:  Casa Adorjan II din Oradea: Obiective turistice Bihor

La hotel Argeș din Pitești, micul dejun este inclus în prețul camerelor. Se servește în sala de mese și constă în bufet suedez. Patiseria este la mare cinste, ocupând un rol predominant în cadrul micului dejun. În spatele hotelului, a început deja construirea unui restaurant modern, ce urmează să satisfacă atât necesitățile clienților cazați, cât și pe cele ale localnicilor.

Hotel Argeș din Pitești oferă clienților săi și o cofetărie cu laborator propriu, extrem de apreciată pentru câteva specialități dulci originale, din componența cărora lipsește făina. Prăjiturile de casă se prepară din alimente proaspete și sănătoase, iar rețetele cele mai de succes sunt pe bază de migdale, unt și ciocolată. De altfel, faima acestei cofetării a depășit interiorul hotelului Argeș. Tot mai multă lume comandă torturi de nuntă, botez și petreceri aniversare la cofetăria Argeș, datorită rețetelor exclusive.

Turiștii hotelului Argeș din Pitești pot încheia seara în atmosfera plăcută a barului, la un pahar de vin sau o tărie.

Cei aflați în Pitești în interes profesional au la dispoziție sala de conferințe a hotelului Argeș. Sala de conferințe este amenajată la standarde moderne, putând acomoda grupuri de până la 30 de persoane, într-un decor sobru și elegant. Sunt asigurate toate facilitățile necesare, sub forma echipamentului specific: ecran, flip chart, video proiector, laptop și acces la rețeaua wireless. Pauzele de cafea se pot comanda la bucătăria hotelului, contra cost.

Există și o parcare privată, unde clienții hotelului sau cofetăriei își pot lăsa mașinile în condiții de maximă securitate.

Hotelul Argeș din Pitești a primit note maxime la capitolele curățenie și amplasare. Amabilitatea deosebită a personalului hotelului Argeș din Pitești i-a surprins în mod plăcut pe turiștii cazați la această unitate. Calitatea micului dejun a fost lăudată. Principalele critici au fost legate de dimensiunea mică a parcării private.

Politica hotelului Argeș din Pitești prevede ca check in-ul să înceapă la ora 14:00, iar check out-ul să se încheie până în ora 12:00.

hotel-arges-pitesti.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.