A fost deschis în centrul orașului Buzău, chiar la intersecția dintre două bulevarde renumite – Bd Unirii și Bd Bălcescu. Hotel Art este un hotel de 4 stele, aflat într-o clădire nouă, foarte modernă. Designul interior celebrează eleganța stilului clasic, dar facilitățile sunt ultra moderne, ceea ce face ca turiștii să guste decorul fără a duce lipsă de detalii mai degrabă practice decât romantice. Hotel Art este încadrat la categoria 4 stele. Își merită acest statut, cel puțin prin prisma suprafețelor mai mult decât generoase ale camerelor, dar și prin prisma prețurilor practicate.

Este un loc de cazare ideal pentru oamenii de afaceri care nu doresc să renunțe la lux nici atunci când se află doar în trecere prin orașul Buzău. Hotel Art este ideal și pentru turiștii aflați în vacanțe sau pentru cei aflați în oraș datorită unor evenimente private fericite, precum nunțile și botezurile.

Per total, hotel Art oferă clienților 25 de camere, acestea fiind de două feluri: economic și confort. Designul interior este somptuos, cu linii și combinații de culori ce duc cu gândul la vilele aristocraților de secol XIX. În ciuda aspectului princiar, toate piesele de mobilă sunt confortabile, astfel că se îmbină în manieră excelentă utilul cu plăcutul.

În cadrul hotelului Art, camerele economy au o suprafață de 40 de metri pătrați și sunt aranjate sub forma unui apartament cu spațiu deschis. Suitele sunt junior și twin, cu pat dublu sau două paturi de o persoană, dispuse la ceva distanță unul de altul. Zona de relaxare este elegantă, formată din fotolii cu aer regal și măsuță de cafea din lemn masiv. Există noptiere realizate în același stil, decorate cu lămpițe de noapte. Între piesele de mobilier, turiștii beneficiază de spațiu de trecere mai mult decât generos. În camere, sunt cel puțin două ferestre, împodobite cu perdele și draperii de bună calitate.

Băile hotelului Art din Buzău sunt și ele foarte mari și utilate în cel mai modern și scump mod cu putință. Există cabine de duș, nu și cadă. Chiuveta este placată cu granit, iar aspectul băii este cel clasic, elegant, în culori calde și pline de romantism.

Camerele confort ale hotelului Art au suprafețe și mai mari, urmărindu-se un confort sporit inclusiv în privința spațiului. Măsoară 43 de metri și sunt chiar mai luminoase decât camerele economy. Sunt amenajate în așa fel încât turiștii să aibă impresia că locuiesc într-o casă privată, primitoare, caldă, intimă, nicidecum într-un hotel rece. Constau într-un dormitor cu pat dublu extra large și o zonă de zi, foarte spațioasă, unde sunt așezate mai multe piese de mobilier, corespunzătoare atât activităților profesionale (de birou, pentru îndeplinirea unor sarcini zilnice de lucru), cât și relaxării de peste zi – o zonă cu fotolii și măsuță de cafea. Dormitorul este marcat de o fereastră foarte mare, ceea ce permite turiștilor cazați la hotel Art din Buzău să se trezească deodată cu răsăritul. Camerele confort, spre diferență de cele economy, au mai multe ferestre și sunt așezate pe latura cea mai luminoasă a palierelor. Sunt prevăzute și cu birouri.

Citește și:  Statuie nud din Braila : Obiective turistice Brăila

Toate camerele hotelului Art se bucură de acces gratuit la rețeaua de internet în sistem wi-fi, de cablu tv, televizoare LCD, aer condiționat, seif, frigider cu minibar. Băile dispun de articole de toaletă oferite gratuit, precum uscător de păr, prosoape.

Micul dejun este inclus în prețul camerei și poate fi servit în restaurantul hotelului Art sau, la cerere, în cameră. Micul dejun este oferit în variantă de bufet suedez și dispune de numeroase variante de preparate, fiind apreciat de turiști pentru prospețimea, cantitatea și savoarea produselor tipice primei mese a zilei.

Hotelul are un restaurant și un bar amenajate în același stil elegant, rafinat, iar meniurile sunt cele specifice bucătăriei mediteraneene. Aranjamentul meselor și scaunelor surprinde în mod plăcut, creând atmosfera unui restaurant de lux.

Hotelul Art își oferă serviciile inclusiv oamenilor de afaceri, sub forma a două săli de conferințe ideale pentru organizarea de întruniri, negocieri, team building sau sesiuni de training. Sala Business poate acomoda 25 de persoane, iar sala Bulevard poate acomoda maxim 20 de persoană, fiind recomandată ședințelor de lucru sau unor întâlniri private. Cele două săli de conferințe sunt prevăzute cu o sală special amenajată pentru pauzele de lucru. Este denumită sala Coffe break și dispune de o suprafață generoasă unde se poate savura o cafea sau lua o mică gustare între discuțiile profesionale.

Nici în restaurant, nici în camerele hotelului Art nu este permis fumatul. Acesta este posibil doar în zonele special amenajate.

Hotelul are o parcare destinată exclusiv clienților săi, în mod gratuit. Nu este foarte spațioasă, însă niciun client nu rămâne cu mașina în stradă.

Turiștii au apreciat în mod deosebit curățenia, dimensiunea camerelor și varietatea micului dejun. Localizarea foarte centrală poate fi dezavantajoasă, prin prisma zgomotului cauzat de traficul auto.

hotel-art-buzau.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.