Reprezintă o experiență turistică în sine, prin prisma luxului, confortului și a celor (doar) patru camere ale hotelului. Hotel Atlantic este amplasat central, în inima orașului, în apropierea zonei pietonale ce duce spre numeroasele obiective culturale din Oradea.

Este vorba despre un hotel de 4 stele, ce oferă turiștilor un răsfăț și confort deosebit. Cele patru camere poartă denumirea de apartamente, datorită suprafețelor uluitoare, dar în realitate ele se clasifică în două camere duble și două suite. Niciuna dintre încăperi nu seamănă cu restul, oferindu-se astfel experiențe inedite de fiecare dată când turistul revine la aceeași unitate de cazare.

Apartamentul single al hotelului Atlantic din Oradea are o suprafață de 30 de metri și aspectul unui apartament cu dormitor și cameră de zi. Cele două zone sunt separate printr-o arcadă, dar nu există ușă între ele. Dormitorul este matrimonial, amenajat cu masă de toaletă pentru doamne, comodă tv cu sertare pentru depozitarea bunurilor personale, dulap de haine cu oglindă și noptiere comode. Camera de zi este alcătuită dintr-o canapea de piele de tip colțar, măsuță de cafea, comodă tv cu cel de-al doilea televizor inclus în apartament, bar cu scaune înalte ce poate fi folosit și ca spațiu de lucru. Baia este ultra modernă, utilată la standarde internaționale, cu mobilier de calitate și un decor plin de eleganță. Dispune de cabină de duș.

Apartamentul dublu corespunde descrierii de cameră dublă, matrimonială. Suprafața este de 40 de metri, amenajată în spațiu de dormit și spațiu de zi. Patul este foarte mare, dublu, matrimonial, iar restul mobilierului se compune din piese practice și elegante – zonă de relaxare, comodă tv, dulap de haine, masă de toaletă și noptiere. Camera de zi conține două fotolii mari cu măsuță de cafea, televizor și bar. Baia are cabină de duș și o suprafață confortabilă.

Restul de apartamente ale hotelului Atlantic din Oradea sunt matrimoniale, în variantă single și dublă. Apartamentul matrimonial single impresionează prin dimensiunea sa de 55 de metri și un decor inspirat de energia tipică culorii violet. Atmosfera este de opulență, de fast, patul matrimonial fiind urcat pe un piedestal acoperit cu mochetă. Culorile predominante sunt de mov și albastru, iar atmosfera transmite încredere în sine și o stare de optimism. Televizorul cu ecran plat este suspendat pe perete, permițând turiștilor să se uite la el stând întinși pe pat. Camera de zi beneficiază de o canapea de piele, de culoare neagră, comodă tv, masă de cafea și un bar cu mai multe funcționalități. În baie, locul cabinei de duș este luat de o cadă enormă, modernă, cu jacuzzi.

Citește și:  Hotel Orhideea Residence & Spa, București - Cazare România

Al doilea apartament matrimonial al hotelului Atlantic din Oradea, cel în regim dublu, are o suprafață de 66 de metri și aceeași împărțire în dormitor și cameră de zi. Patul este extra large, iar decorul este somptuos. Baia este prevăzută cu cadă cu jacuzzi.

Toate cele patru apartamente ale hotelului Atlantic din Oradea dispun de aceleași facilități tipice standardului de 4 stele: câte 2 televizoare, canale tv prin cablu, frigider cu minibar, aer condiționat, facilități pentru călcat, ceaiuri și cafele la plic, acces gratuit la rețeaua de internet și seif pentru laptop. Cele patru apartamente ale hotelului Atlantic dispun de balcoane private, cu vedere spre strada pietonală. În băi, sunt asigurate produse cosmetice gratuite, halate, papuci, prosoape și uscător de păr.

Micul dejun nu face parte din prețul camerei. Restaurantul nu se află în incinta hotelului Atlantic, ci la un minut distanță, într-o locație din centrul orașului. Se cheamă restaurantul Tapta și servește meniuri speciale, în ton cu atmosfera și decorul camerelor hotelului. Specialitățile dulci, dar și preparatele pe bază de carne au un aspect deosebit și o aromă aparte. Aici, se pot consuma toate cele trei mese ale zilei, contra cost.

În schimb, în incinta hotelului Atlantic din Oradea este deschisă o cafenea cochetă, în cadrul căreia se pot încheia serile în mod romantic.

Parcarea se află pe spațiul public și este închiriată special pentru turiștii hotelului Atlantic din Oradea. Nu dispune însă de supraveghere.

Cei care s-au cazat la acest hotel au lăudat în mod deosebit designul și dimensiunea camerelor, amabilitatea personalului și amplasamentul în inima orașului. Principalele critici s-au concentrat pe lipsa ascensorului și faptul că apartamentele nu sunt luminoase, în ciuda suprafețelor generoase.

hotel-atlantic-oradea.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.