Este amplasat în apropierea centrului orașului Târgu Secuiesc și a gării. Hotel Atrium este locul ideal de cazare pentru cei atrași în zonă de obiective religioase și culturale – biserica Sfântul Emeric, muzeul Etnografic din Cernat sau lacul Sfânta Ana.

Hotel Atrium din Târgu Secuiesc face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și dispune de 37 de camere în mai multe variante – camere single, duble și suite cu două dormitoare.

Camerele single ale hotelului Atrium din Târgu Secuiesc au o suprafață de 10 metri pătrați și sunt destinate celor care călătoresc neînsoțiți, în special în interes de serviciu. Dispun de un pat de o persoană, zonă de relaxare sub forma unui fotoliu, noptieră și dulap de haine. Spațiul de lucru, comoda tv și corpul care adăpostește frigiderul sunt încadrate într-o singură piesă de mobilier cu mai multe funcționalități și prevăzută cu un scaun. Pe cât e camera de simplă și practică, pe atât este decorul de primitor, datorită pardoselii cu mochetă și a combinației de culori calde, luminoase, de galben și maro deschis. Baia camerei single de la hotel Atrium din Târgu Secuiesc este mică, dar dotată cu toate utilitățile necesare – chiuvetă suspendată, vas de toaletă și cabină de duș spațioasă.

Camerele single se închiriază în regim standard sau de lux, în funcție de bugetul clienților. Per total, există 15 camere single.

Camerele duble ale hotelului Atrium din Târgu Secuiesc sunt în variantă de camere matrimoniale cu un pat dublu și variantă twin, cu 2 paturi de câte o persoană. Suprafața este însă aceeași, în ambele cazuri, de 14 metri pătrați. Decorul este la fel de cald și prietenos, datorită combinațiilor de culori – alb strălucitor, galben în tonurile nisipului, portocaliu sobru. O cameră dublă se compune din zonă de odihnă sub forma patului cu noptiere, zonă de relaxare sub forma fotoliilor cu măsuță de cafea și a spațiului de lucru reprezentat de un corp ce servește ca masă de birou cu scaun, comodă pentru televizor și corp de găzduire a frigiderului. Dulapul de haine este poziționat la intrare, în vestibul, pentru a nu ocupa spațiul rezervat dormitorului. Camera dublă a hotelului Atrium este prevăzută cu baie proprie, încăpătoare, cu chiuvetă încastrată în blat de granit, raft pentru prosoape, vas de toaletă și cabină mare de duș. Baia nu este foarte luminoasă, din cauza decorului gresiei ș faianței, în tonuri de bej și verde închis. Hotel Atrium din Târgu Secuiesc pune la dispoziția clienților 10 camere twin și 8 camere matrimoniale.

Citește și:  Sfatul Bătrânilor din Baia Mare: Obiective turistice Maramureş

Apartamentele sunt în număr de 4 și se bucură de suprafețe generoase, de 28 de metri pătrați fiecare. Un apartament se compune din 2 dormitoare și o cameră de zi, având o capacitate de acomodare a 4 persoane. Unul dintre dormitoare este matrimonial, iar cel de-al doilea are două paturi single. Dormitoarele apartamentului dispun fiecare de zonă de relaxare sub forma scaunelor masive și de dulapuri de haine. Camera de zi este luminoasă și primitoare, cu piese de mobilier concentrate în jurul ideii de totală relaxare. Aici, se găsește o canapea, comoda petru televizor și dulapul ce încorporează frigiderul cu minibar. Decorul se menține la fel de cald, prietenos, în nuanțe de crem, roșcat și galben. Băile apartamentelor din hotel Atrium Târgu Secuiesc sunt încăpătoare și foarte moderne, cu mobilier de calitate. Cabinele de duș sunt spațioase.

Peste tot în camere și apartamente, clienții hotelului Atrium din Târgu Secuiesc dispun de acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu ecran plat și programe prin cablu, sistem de încălzire, frigider și serviciu de trezire. În băi sunt asigurate prosoape, uscător de păr și cosmetice gratuite.

Prețul camerelor cuprinde și micul dejun, care se servește în cadrul restaurantului, sub formă de bufet suedez. Restaurantul hotelului Atrium din Târgu Secuiesc are specific românesc, dar servește și preparate din meniuri internaționale. Aici se pot lua cele trei mese ale zilei, dar se pot organiza și petreceri de amploare, ținând cont de capacitatea foarte mare a locurilor – 230. Localul este ideal pentru nunți și botezuri, petreceri cu muzică și dans, mese festive.

Clienții hotelului Atrium din Târgu Secuiesc au la dispoziție mai multe modalități de relaxare și destindere a trupului, sub forma sălii de fitness cu aparate de forță și a saunei. Cei pasionați de activități sportive distractive pot opta pentru o seară petrecută la clubul de bowling al hotelului, sau jucând biliard. Clubul are și un bar modern care oferă turiștilor băuturi alcoolice variate, românești și internaționale. Cei îndrăgostiți de natură se pot relaxa în grădina de vară a hotelului sau pot juca tenis de câmp pe terenul special amenajat în acest sens.

Hotel Atrium din Târgu Secuiesc impresionează cu mobilier modern și elegant, cu amabilitatea personalului și restaurantul spațios. Clienții s-au plâns de calitatea și cantitatea micului dejun și de rețeaua wireless.

hotel-atrium-targu-secuiesc.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.