Se află pe malul Dunării, la 10 kilometri distanță de orașul Călărași și este considerat un adevărat complex hotelier, destinat nu doar sejururilor de odihnă, ci și oamenilor de afaceri sau grupurilor mari de turiști, participanți la evenimente de amploare, private sau profesionale.
Inaugurat în anul 2011, hotel Baden vine în întâmpinarea clienților săi cu facilități și servicii hoteliere la standard de 4 stele; în cadrul complexului, există un restaurant luxos și o grădină de vară. Prin fața parcării trece ferryboat-ul, iar clienții pasionați de sporturi pe apă pot închiria de la recepție bărci pentru plimbare.
Din punct de vedere al cazării, hotel Baden din Călărași dispune de 50 de camere, majoritatea fiind duble. Acestea se adresează atât cuplurilor, fiind prevăzute cu pat dublu, matrimonial, cât și celor ce călătoresc în afara cuplului, adică prevăzute cu două paturi twin.
Ambele tipuri de camere măsoară însă câte 17 metri și sunt decorate în același stil interior, cald și prietenos, inspirat de tihna tonurilor de galben și roșcat. Ca și mobilier, sunt disponibile noptiere cu lămpi romantice, zonă de relaxare alcătuită din fotolii de piele și măsuță rotundă de cafea, masă de toaletă cu oglindă și scaun ce poate fi folosită ca și birou de lucru, dulăpior pentru păstrarea obiectelor de uz personal, dulap de haine, amplasat în vestibul și spațiu special prevăzut pentru bagaje. Frigiderul este ascuns într-un corp de mobilă discret, în timp ce televizorul este prins pe perete.
Pe jos este disponibilă mochetă groasă, de culoare roșie, iar decorațiunile textile invită la relaxare, fiind croite în combinații de culori prietenoase – bej, crem, auriu, alb și maro închis. Piesa de rezistența a fiecăreia dintre camerele hotelului Baden din Călărași e reprezentată de balcon ce oferă priveliște de vis asupra Dunării. Fiecare dintre balcoane deține o mică zonă de relaxare – set de scaune și măsuță de cafea, de tip exterior.
Băile camerelor duble sunt foarte moderne, asigurând clienților tot confortul impus prin standardul celor 4 stele. Sunt disponibile cabină de duș, chiuvetă cu blat de granit și vas de toaletă; ca și decor se respectă linia impusă de la interiorul camerelor.
Hotel Baden din județul Călărași oferă cazare inclusiv și sub forma apartamentelor. Este vorba de apartamente compuse din dormitor și cameră de zi. Suprafața totală este de 30 de metri. În dormitor se află un pat matrimonial, încadrat de noptiere, dulapul de haine și o masă de toaletă cu scaun. Decorul este primitor, luminos, datorită combinațiilor elegante de auriu, bej, alb și vișiniu. În camera de zi se găsește un set format din canapea de piele și fotolii masive tot de piele, amplasate în jurul unei măsuțe cochete de cafea. Televizorul este suspendat pe perete. Baia apartamentelor din cadrul hotelului Baden Călărași e ultra modern amenajată, cu utilități de ultimă generație – cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.
În costul cazării, indiferent de tipul de cameră, clienții dispun de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, televizor cu ecran plat și programe prin cablu, frigider cu minibar, telefon fix, halate de baie, papuci, uscător de păr, articole cosmetice gratuite.
Tot în oferta turistică a hotelului Baden din Călărași se regăsește și micul dejun; se servește sub formă de bufet suedez, în cadrul terasei restaurantului, cu vedere la Dunăre.
De menționat că bucătăria acestui hotel pune accent pe meniurile tradiționale românești, cu preparate din pește și vită. Se pot organiza evenimente private, de ordinul nunților și botezurilor, dar și evenimente ceva mai oficiale, de genul cocteilurilor de afaceri. În prelungirea restaurantului există și o cafenea.
Întrucât hotelul Baden din Călărași se adresează în egală măsură și oamenilor de afaceri, aceștia pot închiria sala de conferințe, special amenajată pentru întâlnirile business și dotată cu toate utilitățile necesare mediului profesionist.
Hotelul Baden din Călărași asigură locuri de parcare gratuite clienților săi. Există și asistență de la recepție în ce privește activități de distracție – vânătoare și pescuit.
Cei care s-au cazat la acest hotel au apreciat în mod deosebit raportul calitate preț, viteza semnalului wi-fi, curățenia și confortul camerelor. Au existat nemulțumiri, în schimb, cu privire la cantitatea micului dejun, atitudinea personalului hotelier și mai ales cu privire la amplasamentul hotelului Baden în raport cu orașul Călărași.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.