Este unul dintre cele mai de succes hoteluri din Botoșani, din cauza amplasării în centrul orașului, condițiilor de cazare excelente, a arhitecturii surprinzătoare și a raportului calitate – preț, apreciat în mod deosebit de către cei care i-au trecut pragul.

Hotel Belvedere este localizat în zona cea mai populată a orașului, în apropierea obiectivelor culturale și a instituțiilor administrative. Încă de la exterior, clienții își pot face o părere despre calitatea excepțională a serviciilor din interior. Clădirea este formată din două corpuri lipite: un conac boieresc cu valoare istorică unde sunt amenajate restaurantul și terasa hotelului Belvedere și, în spate, un corp modern, construit în 2011 pe 4 etaje, unde sunt amenajate spațiile de cazare propriu-zise.

Hotel Belvedere este cotat la 3 stele, deși dispune de câteva camere de 4 stele. Per total, hotelul oferă spre închiriere 39 de camere și un apartament la 3 stele și încă 17 camere la 4 stele. Diferența de o stea dintre aceste camere rezidă în suprafața lor și unele facilități specifice.

Toate camerele sunt duble, cu paturi twin sau matrimoniale și pot fi închiriate în regim single.

Camerele duble sau twin de 3 stele au o suprafață de 30 de metri pătrați, fiind prevăzute fie cu câte două paturi de o persoană alăturate, fie cu pat matrimonial. Încăperile dispun de zonă de relaxare, sub forma unor scaune cu spătar rotunjit, și măsuță de cafea. Spațiul de lucru constă într-o comodă cu rol de birou și de zonă tv, fiind prevăzut cu un scaun confortabil. Vestibulul este mare, încăpător, contribuind la impresia de cameră spațioasă. Designul este modern și, în același timp, plin de eleganță, cu oarecare aer clasic. Forma scaunelor cu spătar rotunjit este cea care asigură o noblețe deosebită spațiului de dormit. Paturile sunt înalte datorită saltelelor de bună calitate, (saltele ortopedice). Culorile sunt plăcute, inspiră căldură, eleganță și bun gust, în combinații de alb strălucitor, multe nuanțe de crem și maro, mici accente de verde deschis. Pardoseala este elementul cheie în obținerea unui rafinament destul de puțin obișnuit pentru o cameră de hotel. Toate camerele de 3 stele ale hotelului Belvedere se bucură de frigider cu minibar, telefon, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, climatizare individuală.

Baia privată are în jur de 8 metri pătrați și este utilată la standarde ultra moderne. Dușul și vasul de toaletă sunt separate de restul băii prin paravan de sticlă, asigurând o mai mare intimitate. Toate băile camerelor de 3 stele ale hotelului Belvedere dispun de uscător de păr, telefon, prosoape, articole de toaletă gratuite și aerisire prin activare de buton.

Citește și:  Casa Dr. Stefan Noica din Rosiorii de Vede : Obiective turistice Teleorman

Camerele duble sau twin de 4 stele (deluxe) au o suprafață de 35 de metri pătrați și respectă același stil al camerelor de 3 stele. Zona de relaxare este spațioasă, formată din fotolii confortabile și mari ce îndeamnă la odihnă si relaxare. Paturile sunt în variantă twin și matrimoniale, cu saltele ortopedice și așternuturi de cea mai bună calitate. Predomină aceeași eleganță și bun gust, reflectate prin combinațiile de culori și aspectul mobilierului. Dulapul și zona de depozitare a bagajelor sunt încăpătoare. În plus de camera de 3 stele, cea de 4 stele dispune de seif personal. Baia privată este identică cu cea a camerei de 3 stele, cu aceeași separare a dușului și vasului de toaletă prin paravan de sticlă. În plus însă, baia este prevăzută cu papuci de unică folosință și halat. Unele camere dispun de balcon cu vedere spre centrul orașului Botoșani.

Apartamentul hotelului Belvedere este foarte spațios, fiind amenajat sub forma unui apartament cu 2 camere: dormitor cu pat matrimonial, zonă de relaxare și spațiu de lucru cu tv, și living dotat cu mobilier pentru destindere totală, sub forma fotoliilor și a canapelei.

Toate încăperile oferă facilități tipice: televizor cu ecran plat și programe tv prin cablu, internet, climă, plase de țânțari la ferestre și serviciu de trezire.

Micul dejun se regăsește în prețul camerei. Este servit la restaurantul hotelului Belvedere, amenajat în stil elegant în vechiul conac boieresc. Micul dejun se servește sub formă clasică, turiștii putând alege una dintre cele 7 variante de mic dejun la farfurie.

În continuarea restaurantului, hotel Belvedere din Botoșani oferă clienților și o terasă de vis, unde se pot destinde și savura specialități pe bază de alcool ori de cafea. Atmosfera este tihnită, dar și un strop prețioasă, datorită rafinamentului mobilierului, modului de aranjare a meselor și stilului arhitectural al terasei.

Hotel Belvedere din Botoșani este prevăzut cu un centru spa, cu prețuri fără concurență, cel puțin în ce-i privește pe cei deja cazați acolo. Variantele sunt numeroase: saună uscată, saună cu aburi, jacuzzi, baie de abur, aromoterapie, meloterapie și cromoterapie.

Parcarea este oferită exclusiv turiștilor hotelului Belvedere din Botoșani. Există 25 de locuri de parcare, o parte la suprafață, o parte în subteran. Parcarea este păzită în permanență.

hotel-belvedere-botosani.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.