Se află situat în stațiunea Durău, de la poalele munților Ceahlău, într-un peisaj natural de vis, departe de forfota și zgomotul orașelor, în mijlocul verdeții și aerului curat, de munte. Hotel Bistrița din Durău este încadrat la categoria hotelurilor de 4 stele și dispune de 33 de camere cu spații de cazare variate.

Camerele duble sunt exclusiv matrimoniale, pentru cupluri, iar decorul este ideal pentru cei aflați în sejururi romantice. Suprafața este de 16 metri pătrați. Mobilierul se compune din noptiere, scaune cu spătar înalt, spațiu de lucru sub forma unui birou cu taburet ce servește și ca măsuță de toaletă. Televizorul are propria comodă, la interiorul căreia se găsește frigiderul. Zona de relaxare este foarte confortabilă, fiind prevăzută cu fotolii masive și comode. Decorul inspiră tihnă desăvârșită, deși piesele de mobilier sunt pline de eleganță, din lemn de calitate. Predomină combinații de culori calde: bej, crem, ciocolatiu, roșu și alb. Pe jos este mochetă. Unele dintre camere au și balcon. Baia camerei duble din hotel Bistrița Durău este foarte modern utilată, cu cabină de duș, chiuvetă în blat de granit și vas de toaletă.

Apartamentele din cadrul hotelului Bistrița Durău ocupă suprafețe generoase – câte 30 de metri pătrați fiecare. Au 2 încăperi, sub forma camerei de zi și a dormitorului. Camera de zi este plină de lumină și are o eleganță clasică. Se compune dintr-o zonă de relaxare spațioasă, cu fotolii și canapea masive, foarte comode, dispuse în jurul unei măsuțe de cafea. Camera de zi este locul ideal pentru destindere în fața televizorului, dar tot aici se poate lua și masa, existând mobilier specific destinat servirii meniurilor ușoare. Este disponibilă și o zonă de lucru, cu birou și scaun din lemn cu aspect clasic. Dormitorul apartamentului din hotel Bistrița Durău este cel matrimonial, pentru cupluri, cu pat mare și saltele de cea mai bună calitate. Al doilea televizor al apartamentului este disponibil în dormitor, asigurându-se aici toate piesele de mobilier specifice oricărui dormitor: noptiere, dulap de haine, scaun, masă de toaletă. Baia este spațioasă și foarte modern utilată, cu cabină de duș înaltă, chiuvetă și vas de toaletă.

Turiștii învățați cu luxul se pot relaxa în apartamentele VIP ale hotelului Bistrița din Durău. Este vorba despre apartamente cu suprafețe de câte 50 de metri pătrați fiecare și un decor plin de fast contemporan. Mobilierul este din lemn masiv, cu aspect clasic, elegant și pretențios, dar anumite detalii și accesorii contribuie la obținerea unei atmosfere de-a dreptul romantice. Apartamentul VIP se compune din cameră de zi, dormitor și baie privată. Camera de zi dispune de canapea și fotolii, dar și de o zonă cu rol de chicinetă. Se poate servi masa, căci există mobilier specific – masă cu 4 scaune. Dormitorul are pat matrimonial și o zonă cochetă cu rol de măsuță de toaletă, dar care poate fi folosit și ca spațiu de lucru. Atmosfera romantică e dată de mocheta groasă de pe jos, cuvertura lucioasă a patului, perdelele vaporoase și mai ales de baia apartamentului. Este vorba despre o baie ultramodernă și foarte spațioasă, amenajată în tonuri de crem cu mici accente de culoare albastră. Mobilierul este de cea mai bună calitate: chiuvetă, vas de toaletă și cadă de baie rotundă, cu jacuzzi. Baia se bucură de lumină naturală puternică, având fereastră, dar și ieșire pe balcon.

Peste tot în camerele și apartamentele hotelului Bistrița din Durău se asigură acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu programe prin cablu, frigider cu minibar, papuci de unică folosință, halate, prosoape, articole cosmetice gratuite și uscător de păr.

Costul cazării include și micul dejun care se servește la restaurantul hotelului Bistrița Durău. Acesta este amplasat cu vedere la muntele Ceahlău și își răsfață clienții cu bucătărie tradițional românească. Ceea ce nu înseamnă că, la cerere, nu se pot prepara și bucate din meniuri internaționale. Restaurantul este spațios, iar decorul inspiră eleganță și bun gust, astfel că reprezintă locul ideal de organizare a unor petreceri private de amploare, precum nunți, botezuri, mese festive.

În continuarea restaurantului este disponibil un bar elegant și modern, unde se pot savura specialități de cafea și băuturi alcoolice. Pe timpul nopții, barul hotelului Bistrița din Durău se transformă în club, astfel că turiștii sunt invitați să petreacă cu muzică și dans până spre dimineață, într-o atmosferă foarte veselă.

Oamenii de afaceri au la dispoziție, contra cost, o sală de conferințe modern utilată, dar amenajată într-un decor plin de eleganță clasică, cu mobilier de lemn și accesorii sobre.

Clienții hotelului Bistrița din Durău beneficiază de parcare gratuită.

Cei are s-au cazat la acest hotel au lăudat decorul camerelor, liftul interior transparent, prețurile foarte accesibile ale restaurantului și peisajul de vis în care este amplasată unitatea. Clienții hotelului Bistrița s-au plâns de micul dejun și întârzieri în ce privește pregătirea camerelor și servirea mesei.

hotel-bistrita-durau.jpg

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ