Este amplasat chiar în centrul vechi al orașului Zalău, pe strada Maxim D Constantin, în apropierea Primăriei. Hotel Brilliant Plaza are în vecinătate câteva obiective turistice religioase importante: Biserica Reformată, Biserica Romano – Catolică și Biserica Ortodoxă. Face parte din categoria unităților de cazare de 4 stele și oferă camere single și duble, extrem de apreciate datorită decorului clasic, plin de eleganță și rafinament.

Hotel Brilliant Plaza din Zalău dispune de 19 camere. A fost deschis în anul 2007 și asigură servicii și facilități dintre cele mai moderne, într-o atmosferă clasică.

Camerele single ale hotelului Brilliant din Zalău au suprafețe generoase și asigură tot confortul necesar celor ce călătoresc în afara cuplului. Sunt camere ideale atât pentru cei veniți să se relaxeze, cât și pentru cei aflați în oraș cu interese de serviciu. Există un singur pat, de o persoană, dar spațios, prevăzut cu noptiere. Zona de relaxare se compune din măsuță și fotoliu, iar comoda pentru televizor are și spațiu special prevăzut pentru frigider. Este disponibil și un spațiu de lucru. Dulapul de haine este amplasat în vestibul, camerele single sunt spațioase și luminoase, iar decorul este foarte primitor, fără a se face rabat de la detaliile de calitate. Combinațiile de culori sunt cele pastelate, de roz, verde, albastru și auriu, împletindu-se armonios și ducând cu gândul la dormitoarele clasice. Pereții sunt îmbrăcați în tapet cu model discret, iar pe jos este disponibilă mochetă, astfel că atmosfera este intimă și caldă. Baia din camera single este modern amenajată, cu utilități de calitate. Se asigură fie cabină de duș, fie cadă, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele duble ale hotelului Brilliant Plaza din Zalău sunt de două feluri – matrimoniale și twin, cu un pat dublu sau două paturi single. În ambele cazuri, suprafața este identică, de 20 de metri pătrați. Piesele de mobilier sunt cele clasice: noptiere, zonă de relaxare cu măsuță și scaune, comodă tv cu loc pentru frigider, dulap de haine amplasat fie în vestibul, fie în cameră. Sunt disponibile și aparate de întreținere corporală în camere, sub forma benzilor de jogging, bicicletelor și steppper-ului. Decorul este elegant și ospitalier, asigurând turistului tot confortul de care are nevoie. Combinațiile de culori sunt cele deja întâlnite la camerele single, în tonuri foarte deschise, pastelate de verde, albastru, roz și crem. Unele dintre camerele duble (în special cele matrimoniale) ale hotelului Brilliant Plaza din Zalău sunt îmbrăcate în contraste plăcute de roșu și auriu, altele beneficiază de decoruri inspirate de contrastul dintre verde și auriu. Fotoliile zonei de relaxare sunt înalte, cu tapițerie de stofă. Băile sunt modern utilate, și dispun ori de cadă de baie foarte modernă, ori de cabină de duș. Decorul băilor diferă de la o cameră la alta, sub forma modului de amplasare a utilităților. Există ferestre, astfel că aerisirea este posibilă în modul cel mai discret.

Clienții hotelului Brilliant Plaza din Zalău se bucură de facilități specifice standardului de 4 stele: aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor, programe prin cablu, frigider cu minibar, facilități pentru călcat, facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei, seif, halate, prosoape, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Camerele hotelului Brilliant Plaza din Zalău se adresează în egală măsură și fumătorilor și nefumătorilor, fiind împărțite pe acest criteriu.

În prețul cazării se regăsește și micul dejun care se servește la restaurantul hotelului. Bucătăria este cea cu specific românesc, dar se prepară și meniuri internaționale, la cerere specială. Restaurantul Brilliant se adresează și clienților cazați și publicului din afară, beneficiind de numeroase locuri și chiar și de o terasă în aer liber. Decorul este elegant, în nuanțe de roșu și auriu, cu mobilier din lemn închis la culoare. Se pot organiza și diverse evenimente private.

Hotel Brilliant Plaza din Zalău dispune și de o cafenea, deschisă nonstop, unde turiștii din hotel sau din afara hotelului au ocazia sa savureze câteo băutură pe bază de cafea. Decorul este clasic, elegant, dar și intim, astfel că locul este ideal pentru clipele romantice, dar și pentru întâlnirile cu prietenii. În cadrul cafenelei se servesc și băuturi preparate după rețete proprii.

Oamenii de afaceri cazați la hotel Brilliant Plaza din Zalău au la dispoziție o sală de conferințe, dotată cu echipament specific, la standarde europene. Sala de conferințe poate acomoda până la 50 de persoane și poate găzdui chiar și evenimente business, de genul meselor festive sau cocteiluri de afaceri.

Parcarea privată a hotelului Brilliant stă, în mod gratuit, la dispoziția clienților.

Atitudinea personalului hotelier și facilitățile asigurate în prețul cazării sunt cele mai apreciate aspecte ale unui sejur petrecut la hotel Brilliant Plaza din Zalău, conform părerii exprimate a clienților. Curățenia și confortul au fost pe placul turiștilor, în timp ce raportul calitate preț și locația s-au numărat printre aspectele mai puțin mulțumitoare.

hotel-brilliant-plaza-zalau.jpg

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ