Este amplasat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, în vecinătatea Prefecturii Județului Olt și în apropierea parcului Aleea Oltului și a câtorva dintre obiectivele turistice majore ale localității printre care Mănăstirea Clocociov.

Hotel Bulevard Prestige din Slatina a fost renovat integral în anul 2011, ocazie cu care a fost încadrat categoriei de 3 stele hoteliere. Dispune de 69 de spații de cazare, sub forma camerelor duble și ale suitelor. Aici se poate închiria și fostul apartament prezidențial, folosit pe timpuri de către Nicolae Ceaușescu.

Camerele duble ale hotelului Bulevard Prestige din Slatina sunt camere matrimoniale, cu un pat dublu, și camere twin, cu câte două paturi single. Suprafața unei astfel de camere atinge 16 metri. Mobilierul este numeros, asigurând necesitatea de odihnă și relaxare, în egală măsură. Patul este prevăzut cu noptiere, iar zona de relaxare se compune din fotolii rotunde și măsuță de cafea. Televizorul cu ecran plat este prins pe perete, astfel că în locul comodei tv este disponibil un spațiu de lucru, sub forma unui birou cu scaun. Acest corp este prevăzut și cu loc special pentru frigider. Oglinda îl face ușor de utilizat și de către doamne, sub forma mesei de toaletă. Dulapul de haine se găsește în vestibul și este suficient de înalt și încăpător. Decorul camerelor duble ale hotelului Bulevard Prestige din Slatina inspiră bunădispoziție, căci combinațiile de culori cuprind nuanțe de roșu, portocaliu, alb strălucitor, maro și crem. Unele camere sunt amenajate în combinații de alb, gri și violet, altele în combinații de roșu intens, galben și alb. Sunt disponibile și obiecte decorative, sub forma tablourilor și aranjamentelor florale. Pe jos se găsește mochetă groasă, iar atmosfera se dovedește plină de ospitalitate. Baia camerei duble este spațioasă și dotată cu utilități ultramoderne, adică cabină mare de duș cu sistem de hidromasaj, chiuvetă și vas de toaletă.

Apartamentele din cadrul hotelului Bulevard Prestige Slatina sunt deosebit de mari și elegante, impresionând cu suprafețe de 70 de metri fiecare și cu mobilier numeros și de calitate. Un astfel de apartament asigură cameră de zi, dormitor, baie privată și vestibul. Camera de zi este spațioasă și modern amenajată. Sunt disponibile un set de canapea și fotolii masive din piele, măsuță de cafea, comodă pentru televizor, birou de lucru cu scaun. Tot în camera de zi se poate servi și prânzul, căci este disponibilă o masă mare cu 4 scaune. Atmosfera este plăcută, căci mobilierul este din lemn masiv, iar combinația de culori folosită (vișiniu, cărămiziu, nuanțe de bej și crem) inspiră căldură, intimitate și o senzație de acasă. Dormitorul apartamentului este matrimonial, cu pat pentru cupluri, străjuit de noptiere. Se asigură zonă de relaxare cu fotolii rotunde și joase și spațiu de lucru sub forma unui birou. Este disponibil și un al doilea televizor, prins pe perete. Decorul dormitorului este luminos, în combinații elegante de alb strălucitor, roșu intens și culoarea naturală a lemnului. Baia privată din cadrul apartamentului impresionează datorită suprafeței foarte mari și a dotărilor de calitate. Se asigură două chiuvete cu oglindă, vas de toaletă, bideu și cadă rotundă cu jacuzzi sau cabină de duș spațioasă cu sistem de hidromasaj.

Citește și:  Bustul lui Eftimie Murgu din Timisoara : Obiective turistice Timiş

Peste tot în camerele și apartamentele hotelului Bulevard Prestige din Slatina, turiștii beneficiază de anumite utilități: aparate de aer condiționat, acces nelimitat la rețeaua wireless, televizor cu ecran plat, canale tv prin cablu, frigider, minibar, telefon, uscător de păr, prosoape și articole cosmetice gratuite. Ferestrele de termopan sunt dublate de plase împotriva insectelor. Camerele situate pe două dintre etajele hotelului se închiriază exclusiv nefumătorilor.

În prețul cazării este inclus și micul dejun. Restaurantul hotelului Bulevard Prestige din Slatina este amenajat la parterul clădirii, într-un decor foarte elegant. Capacitatea de acomodare este de 400 de locuri, fapt pentru care aici se organizează numeroase evenimente private importante – nuntă, botez, petreceri diverse și aniversări. Bucătăria servește cu precădere preparate tradiționale românești, dar personalul este gata oricând să răspundă și solicitărilor inspirate din meniurile internaționale.

La exterior, se găsește o terasă tihnită, unde relaxarea este cuvântul de ordine. Terasa are aspect pitoresc, cu mobilier comod, înconjurat de aranjamente florale. Se pot servi specialități de cafea, deserturi și băuturi răcoritoare. Barul este amenajat la interior, într-o atmosferă modernă, cu mobilier de piele. Se servesc băuturi alcoolice diverse, românești și internaționale.

Pentru oamenii de afaceri există opțiunea sălilor de conferințe. Există 5 săli de conferințe, cu capacități de acomodare de la 25 până la 250 de persoane. Hotel Bulevard Prestige din Slatina dispune și de un centru spa, alcătuit din saună finlandeză și sală de fitness.

Parcarea mașinilor se asigură turiștilor în mod gratuit și este păzită în permanență, prin sistem video.

Locația, personalul și curățenia camerelor sunt aspectele cele mai apreciate în timpul unui sejur la acest hotel. Clienții au lăudat atitudinea personalului, restaurantul și decorul camerelor. Mirosul de țigară a nemulțumit.

hotel-bulevard-prestige-slatina.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.