Este amplasat într-un decor de vis, în rezervația naturală Comana și în vecinătatea Deltei Neajlovului. Hotel Casa Comana este încadrat categoriei de 4 stele și oferă cazare în 21 de spații amenajate cu multă originalitate și cu mai multe posibilități de acomodare. Sunt disponibile camere duble, camere triple și apartamente.

Camerele duble ale hotelului Casa Comana din județul Giurgiu au suprafețe de câte 20 de metri pătrați și decoruri inspirate de istoria Ţării Românești și de familiile de boieri care au influențat-o: Cantacuzinii, Basarabii și Vlad Ţepeș cu ai săi cavaleri. Este vorba despre camere spațioase și frumos decorate, în stil medieval domnesc, cu mobilă din lemn masiv și ornamentații originale. Paturile sunt matrimoniale, pentru cupluri, încadrate de noptiere și cu o micuță zonă de relaxare reprezentată de scaune. În fața patului, se află un corp de mobilă ce ține loc de spațiu de lucru și loc pentru frigider. Dispune de numeroase spații de depozitare, sub forma dulăpioarelor cu uși și a sertarelor. Televizorul este prins pe perete, încadrat de tablouri de epocă, evocând delicatețea domnițelor din secolele trecute. Dulapul se află în vestibul, iar cuierul pentru haine este în cameră. Mobilierul impresionează prin forme, culori și ornamentații. Tăblia patului este înaltă, frumos pictată în nuanțe de albastru pastel, cu motive florale pline de gingășie. Același model îmbogățește noptierele, dulapul și micile oglinzi de perete, cu forme de ferestre. Atmosfera duce cu gândul la epoca medievală, dar nu-i lipsește nici confortul, căci numeroasele covorașe, cuverturile de pat și draperiile bogate contribuie la obținerea unui decor primitor. Combinația de culori include nuanțe de albastru pastel, maro închis, alb strălucitor și câteva pete de culoare roșie. Baia camerelor duble ale hotelului Casa Comana din județul Giurgiu impresionează prin spațiul generos și utilități foarte moderne – cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele triple măsoară câte 25 de metri pătrați și împrumută și ele același stil de decor medieval. Există un pat dublu, pentru cupluri și încă un pat, de o singură persoană. Mobilierul numeros se compune din noptiere, zonă de lucru cu birou și scaun și spații pentru frigider sau depozitarea bunurilor personale. Dulapul de haine se află în vestibul, iar decorul camerei amintește de vechile săli de tron ale castelelor domnilor munteni, cu jilțuri înalte din lemn masiv și sculpturi ornamentale. Predomină combinațiile de verde crud, maro închis, galben și alb strălucitor, iar motivele florale delicate, care se regăsesc și pe tăblia paturilor, pe noptiere și pe ușile dulapului, contribuie la obținerea unei atmosfere prietenoase. Camerele triple ale hotelului Casa Comana sunt spațioase și luminoase, iar podeaua este din lemn natural, parțial acoperită de covorașe cu motive folclorice. Baia camerei triple se bucură de utilități ultramoderne – vas de toaletă, bideu, chiuvetă și cabină de duș – și un decor elegant.

Citește și:  Castelul Bornemisza: Obiective turistice Mureş

Se pot închiria și suite cu un dormitor în cadrul hotelului Casa Comana din județul Giurgiu. Acestea au suprafețe de câte 30 de metri pătrați și oferă cazare în două dormitoare cu aspect rustic, medieval. Dormitorul principal este matrimonial, cu pat dublu extra large, noptiere, birou cu scaun și televizor cu ecran plat. Al doilea dormitor este ceva mai micuț, dar dispune de un pat single, zonă de relaxare cu scaun și măsuță de cafea și un corp de lemn pe care este prins și televizorul și care are rol de bar modern. Decorul este foarte luminos, iar atmosfera intimă se datorează ferestelor de tip Velux ce asigură lumină naturală. Se regăsește și aici același stil de decorațiuni, cu mobilier din lemn masiv, sculptat în stil domnesc și combinații de culori și motive florale vesele – verde, maro închis, roșu și galben. Baia suitei din cadrul hotelului Casa Comana dispune de cadă modernă, chiuvetă cu oglindă și vas de toaletă, într-un decor vesel și tineresc, marcat de existența unei ferestre Velux.

Ca și facilități, camerele asigură turiștilor aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, televizor cu ecran plat și canale prin cablu, telefon, halate, papuci de unică folosință, uscător de păr, prosoape și articole de toaletă gratuite.

Micul dejun este inclus în prețul cazării la hotel Casa Comana din județul Comana și, la cerere, se pot include și celelalte două mese ale zilei.

Restaurantul garantează adevărate experiențe culinare, preparatele fiind gătite după rețete românești foarte vechi, dar existând și posibilitatea comandării meniurilor internaționale. Salonul de mese are un aspect medieval fermecător, cu mobilier din lemn și cu șemineu din piatră de râu.

Turiștii se bucură și de un centru spa, cu sală de fitness (aparatură de ultimă generație), jacuzzi acoperit și sauna finlandeză.

Clienții care au petrecut sejururi la hotel Casa Comana din județul Giurgiu s-au declarat încântați de decorul original al camerelor și de modul subtil în care sunt evocate personalități ale istoriei muntene. Mâncarea a fost din plin lăudată.

hotel-casa-comana.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.