Este construit aproape de centrul orașului și reprezintă o destinație potrivită celor care vizitează Craiova în scopuri profesionale. Hotel Casa cu Tei funcționează într-o clădire cu valoare istorică, construită în anul 1900, în stilul Art Nouveau. În urma unui amplu proces de restaurare, renovare și modernizare, clădirea a fost transformată in hotel de 4 stele, putând acomoda 28 de persoane în cele 14 spații de cazare. Hotel Casa cu Tei se află pe bulevardul Amaradiei, în apropierea celor mai numeroase muzee, centre culturale, instituții și localuri ale orașului Craiova.

Camerele hotelului sunt camere duble, în ambele variante de camere matrimoniale și camere twin. Decorul este impresionant prin eleganță și rafinament, îmbinând mai multe stiluri de design interior. Aspectul este de încăpere de epocă veche, cu facilități moderne și accesorii ce contribuie la un sejur extrem de confortabil.

Suprafața unei camere duble din hotel Casa cu Tei, Craiova, este de 20 de metri pătrați, iar mobilierul se compune din pat dublu sau paturi twin, noptiere, spațiu de lucru sub forma unui birou masiv cu scaun, zonă de relaxare cu măsuță de cafea și dulap de haine. Mobilierul este în stil Ludovic, de culoare deschisă – albă sau crem – cu numeroase ornamente sculptate și picioare înalte, pline de grație. Accesoriile textile sunt în totală armonie cu forma și culoarea mobilierului, inspirând eleganță, intimitate și total confort.

Pe jos, se găsește pardoseală din lemn natural, dar sunt disponibile și mai multe covorașe moi, moderne. Pereții camerelor hotelului Casa cu Tei din Craiova sunt îmbrăcați în tapet cu motive florale aurii, dând încăperii un aer cu adevărat regal. Ferestrele sunt foarte mari, astfel încât camerele se bucură și de multă lumină naturală.

Baia camerei duble este spațioasă, modernă și luminoasă. Dispune de utilități moderne, sub forma cabinei de duș, chiuvetei și vasului de toaletă.

Clienților hotelului Casa cu Tei din Craiova le sunt asigurate accesul la rețeaua de internet wireless, aer condiționat, paturi foarte mari, telefon, frigider cu minibar, televizor cu ecran plat și canale prin cablu, prosoape și articole cosmetice gratuite. Sunt disponibile servicii de călcătorie și spălătorie.

Citește și:  Gimnaziul Evanghelic - azi Scoala generala nr. 2 - 1865 - din Sebes : Obiective turistice Alba

Micul dejun se regăsește în costul cazării și se servește la restaurantul Casa cu Tei, de la parterul hotelului. Restaurantul împrumută stilul elegant, de epocă, al încăperilor, introducând pe clienți într-o atmosferă nobilă, de salon de curte. Lămpile au forma candelabrelor, draperiile sunt bogate și foarte înalte, mobilierul este deschis la culoare, cu tapițerie de bun gust. Pereții sunt îmbrăcați în tapet cu motive florale, în nuanțe aurii. Atmosfera este clasică, primitoare și caldă. La toate detaliile ce țin de aspectul salonului, se adaugă și surprizele culinare foarte plăcute.

Restaurantul hotelului Casa cu Tei din Craiova oferă turiștilor preparate culinare savuroase, ce îmbină bucătăria modernă cu cea clasică, pe cea românească tradițională cu cea internațională, rezultând bucate alese, cu influențe mediteraneene și specialități oltenești.

Se servesc vinuri și băuturi alcoolice de cea mai bună calitate, în special din podgoriile premiate ale României. Restaurantul hotelului Casa cu Tei din Craiova este ideal și pentru organizarea unor evenimente private fastuoase, a nunților de poveste și botezurilor de basm.

Datorită decorului deosebit, aici se pot desfășura și evenimente de gală, precum prezentări de modă, cocteiluri pentru afaceriști, mese festive și baluri de caritate.

Turiștii cazați la hotel Casa cu Tei din Craiova au acces gratuit la parcarea privată a unității.

Check in-ul începe la ora 13:00, iar check out-ul trebuie încheiat la ora 12:00.

Curățenia, locația și raportul calitate preț au fost apreciate de clienții hotelului Casa cu Tei din Craiova. Decorul și dimensiunea camerelor au impresionat plăcut, la fel și terasa exterioară a restaurantului. Principalele nemulțumiri s-au legat însă de atitudinea personalului hotelier, uneori de lipsa aparatelor de aer condiționat și de cantitatea micului dejun.

hotel-casa-cu-tei-craiova.jpg

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.