Reprezintă alegerea ideală a turiștilor îndrăgostiți de cultură, istorie, confort și costuri accesibile. Hotel Casa Luxemburg din Sibiu oferă cazare la prețuri avantajoase, asigurând servicii de calitate și oferind vizitatorilor șansa de a se caza chiar în centrul istoric al orașului.
Hotel Casa Luxemburg face parte din categoria hotelurilor de 3 stele. Clădirea se găsește în centrul vechi, vizavi de Podul Minciunilor și în vecinătatea celor mai importante obiective turistice din piața mică a Sibiului – Catedrala Ursulinelor, Muzeul Brukenthal, Catedrala Ortodoxă.
Hotel Casa Luxemburg din Sibiu reprezintă o variantă de cazare personalizată. Clădirea a fost construită în stil baroc, impozant, impresionând prin detaliile ce inspiră măreție și înălțime. Camerele asigură turiștilor tot confortul specific facilităților moderne, dar într-un decor unic, obținut prin împodobirea mobilierului cu decorațiuni florale. Toate mobilele sunt vopsite în culori specifice zonei și înveselesc atmosfera cu ajutorul motivelor florale pictate migălos.
Hotelul oferă cazare în 7 camere. Acestea diferă foarte mult între ele, atât ca decor, cât și ca suprafață și dotări.
Camerele duble standard au suprafețe de câte 15 metri fiecare, în rest sunt foarte diferite. Una dintre ele este prevăzută cu 3 paturi, fiind ideală pentru familie cu copii, alta dispune de paturi duble și există și varianta camerei duble pentru cazare romantică în Sibiu. Fiecare dintre acestea invită la relaxare și bunădispoziție, cu câteva detalii artistice: mobilier pictat în stil săsesc, reproduceri murale după Nicolae Grigorescu, elemente de decor din fier forjat. Saltelele sunt comode și asigură o desăvârșită odihnă; toate camerele duble standard ale hotelului Casa Luxemburg din Sibiu dispun de dotări moderne. Se asigură paturi mari și încăpătoare, zonă de relaxare compusă din fotolii și măsuță de cafea ori din birou și scaune din fier forjat, noptiere personalizate, dulap spațios pentru haine. Există și o zonă dedicată bagajelor, genților de mână și hainelor de zi. Pardoseala este din lemn de esență tare. Ca și combinații de culori, camerele hotelului Casa Luxemburg din Sibiu inspiră vioiciune, prospețime și eleganță: alb, bej și albastru senin, bleumarin, galben și verde, portocaliu, galben și negru. Băile sunt moderne și oferă turiștilor cazați în Sibiu tot confortul caracteristic standardului de 3 stele: cabină de duș, chiuvetă, vas de toaletă, uscător de păr, articole cosmetice gratuite, papuci și halate de baie. Fiecare dintre camerele duble standard ale hotelului Casa Luxemburg din Sibiu poartă un nume specific decorului interior.
Camerele duble superioare sunt foarte spațioase; măsoară câte 40 de metri fiecare. Hotelul oferă cazare în două astfel de camere, decorul fiind și aici personalizat. Una dintre camerele duble superioare este amenajată în stil baroc, sub forma unui dormitor completat de o încăpere separată unde se găsește un birou dotat cu toate cele necesare. Mobilierul este din lemn natural, masiv, amintind de zona de munte a țării. Atmosfera este caldă, primitoare, datorită combinațiilor de culori deschise – galben, bej, alb. Ca și mobilier, turiștii au la dispoziție un pat dublu, zonă de relaxare formată din fotolii și măsuță de cafea, dulap spațios de haine, zonă pentru bagaje, birou masiv cu scaun și zonă pentru doamne, cu oglindă și masă de toaletă. Baia este ultramodern utilată, cu mobilier de ultimă generație: cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă suspendată. Cea de-a doua variantă de cazare în cameră dublă superioară dispune de un decor ceva mai modern și poate acomoda până la 3 persoane. Este prevăzută cu pat dublu și canapea extensibilă. Reprezintă o opțiune de cazare în Sibiu pentru familiile cu copii. Se asigură zonă de relaxare cu fotolii de piele și măsuță de cafea, masă de toaletă ce poate fi folosită și ca birou, dulap încăpător de haine și zonă pentru bagaje. Baia este, de asemenea, ultramodernă.
Cei care doresc cazare în Sibiu sub forma apartamentelor au la dispoziție 3 apartamente regale în cadrul hotelului Casa Luxemburg. Fiecare din ele măsoară 44 de metri, fiind amenajate în stilul clasic: dormitor matrimonial cu pat mare și cameră de zi dotată cu canapea extensibilă. Unul dintre apartamente dispune și de o bucătărie proprie, unde turiștii pot să își pregătească singuri câteo gustare peste zi. Băile sunt prevăzute cu cadă modernă, vas de toaletă și chiuvetă. Ca și decoruri, apartamentele hotelului sunt ceva mai moderne decât camerele cu decor săsesc și baroc, adresându-se în special turiștilor ce călătoresc împreună cu familia. Camerele sunt luminoase și primitoare, cu mobilier din lemn, vopsit în culori calde, și decorațiuni textile de cea mai bună calitate.
Ca și facilități de cazare în Sibiu, hotelul pune la dispoziția turiștilor acces gratuit la internet, televizor și canale prin cablu, fierbător electric pentru ceai și cafea, ustensile de bucătărie, frigider cu minibar, telefon, papuci de unică folosință, halate și uscător de păr.
Micul dejun nu este inclus în oferta de cazare, dar poate fi servit în salonul lounge al hotelului Casa Luxemburg din Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.