Este amplasat într-o zonă liniștită de la marginea orașului Sfântu Gheorghe, chiar în apropierea drumului ce face legătura între Brașov și Târgu Secuiesc. Hotel Castel impresionează la exterior cu un decor de poveste, meritându-și pe deplin numele, căci se aseamănă unui mic palat privat, vesel și cochet, înconjurat de vegetație verde.

Hotel Castel din Sfântu Gheorghe aparține categoriei de 3 stele și oferă 38 de spații de cazare, putând primi până la 74 de persoane. Interiorul este modern, cu mobilier de calitate, îmbinând stilul office cu stilul boieresc masiv. Încăperile sunt spațioase, confortabile și luminoase, iar facilitățile oferite clienților în afara camerelor au darul de a asigura destindere și odihnă.

Camerele single ale hotelului Castel din Sfântu Gheorghe au o suprafață de 6 metri pătrați, dispusă în plan dreptunghiular, dar confortabile și practice. Mobilierul este din pal deschis la culoare, compunându-se din pat de o singură persoană, noptieră, masă de toaletă cu scaun, dulap pentru haine în hol și spațiu pentru bagaje. Camerele single sunt dispuse la mansardă, ceea ce le conferă un anumit grad de intimitate. Ferestrele sunt acoperite cu jaluzele verticale, iar culoarea predominantă este de lemn deschis la culoare. Aceste camere single sunt ideale pentru turiștii ce călătoresc în interes de afaceri și nu petrec prea mult timp la hotel. Băile din camerele single sunt mici, dar practice, fiind dotate cu vas de toaletă, duș cu paravan și chiuvetă.

Camerele duble ale hotelului Castel din Sfântu Gheorghe se întind pe suprafețe de câte 12 metri pătrați și pot fi închiriate inclusiv în regim single. O astfel de cameră dispune de pat matrimonial sau de două paturi single alăturate. Restul mobilierului se compune din noptiere, comodă tv cu rafturi, spațiu pentru bagaje, zonă de relaxare cu fotolii de piele și măsuță de cafea, corp de lemn pentru găzduirea frigiderului. Dulapul pentru haine este dispus în hol, obținându-se un plus de spațiu liber în dormitor. Camerele duble au balcon spațios cu vedere la oraș. În loc de perdele, există jaluzele verticale, ce dau încăperii foarte rustice o ușoară notă de sobrietate. Băile din camerele duble sunt prevăzute cu cădiță de duș, vas de toaletă și chiuvetă.

Hotel Castel din Sfântu Gheorghe dispune și de camere triple, fiecare dintre ele având o suprafață de 25 de metri pătrați. Paturile sunt în variantă twin, 4 la număr, dar unite, 2 câte 2. Camera este spațioasă și foarte luminoasă, ideală pentru familiile cu copii sau grupurile de prieteni. Mobilierul este numeros și se concentrează pe ideea de relaxare. Este compus din noptiere, zone de relaxare alcătuite din canapea și fotolii cu măsuță de cafea, spațiu de lucru format de o masă cu scaun, dulap pentru frigider ce are și rol de comodă tv și spațiu pentru bagaje. Dulapul de haine este încăpător și se află în vestibul. Aceste camere triple se bucură de terase private spațioase. Sunt camere pline de lumină și căldură, prin prisma accentelor rustice ale pereților și mobilierului și prin prisma jaluzelelor verticale deschise la culoare. Băile sunt identice cu cele de la camerele duble, prevăzute cu mobilier modern și practic, cu cădiță de duș, vas de toaletă și chiuvetă.

Citește și:  Mănăstirea Guranda: Obiective turistice Botoşani

Hotel Castel din Sfântu Gheorghe dispune și de un apartament pentru turiștii cu familii mari. Apartamentul are o suprafață impresionantă de 60 de metri pătrați și se compune din două dormitoare, o cameră de zi, hol și baie privată. Cele două dormitoare sunt de dimensiuni diferite, unul este matrimonial, iar al doilea este prevăzut cu 2 paturi single, fiind ceva mai mic. Dormitoarele dispun de noptiere, zonă de relaxare cu fotolii și măsuță de cafea, dulap mare de haine și spațiu pentru genți. Dormitorul matrimonial are terasă spațioasă. Camera de zi este foarte mare și luminoasă, împărțită în zonă de servit masa și zonă de relaxare. În centrul camerei de zi se află o masă elegantă cu mai multe scaune, ideală pentru servit meniuri ușoare. Televizorul cu ecran plat este cuprins într-un corp de mobilier masiv, cu două vitrine, comodă și bibliotecă. Zona de relaxare a camerei de zi este amenajată între ferestrele mari ale apartamentului, sub forma canapelei și fotoliilor din piele neagră, așezate în jurul unei măsuțe de cafea.

Toate camerele și apartamentul hotelului Castel din Sfântu Gheorghe dispun de frigider, telefon, televizor și programe prin cablu, acces gratuit la rețeaua de internet, sistem de încălzire și serviciu de trezire. Băile sunt prevăzute cu prosoape curate și articole de toaletă gratuite.

În prețul camerelor se regăsește și micul dejun, servit în restaurantul de la parterul hotelului Castel din Sfântu Gheorghe. Aici se pot comanda și prânzul și cina, bucătăria fiind cu predilecție cea tradițional românească. Hotel Castel din Sfântu Gheorghe oferă clienților și o sală specială pentru petreceri de amploare și festivități. Se cheamă Saint George Palace și are o capacitate de 300 de locuri.

hotel-castel-sfantu-gheorghe.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.