Se află în centrul orașului Ineu, în apropierea obiectivelor de interes turistic. Hotel Central Ineu este prevăzut cu 3 stele și oferă clienților camere în mai multe variante. Per total, există 24 de camere care se pot ocupa în regim single, de duble și triple.

Camerele single sunt, la origine, camere duble care se închiriază în regim de o persoană. Este vorba strict de camerele twin, prevăzute cu câte două paturi separate. Mobilierul este foarte practic, constând în noptiere și comodă tv, folosită și ca adăpost pentru frigiderul camerei. Din cameră, lipsește zona de relaxare, încăperea fiind ideală pentru turiștii care urmăresc să se relaxeze în natură sau prin activități culturale, nicidecum în intimitatea unei camere de hotel. Suprafața totală a unei camere twin la hotel Central Ineu este de 12 metri. Decorul este simplu, fără accesorii sau detalii menite să inspire o stare artistică. Culorile sunt de cărămiziu și maro, iar aspectul general se învârte în jurul noțiunii de strict necesar. Camera este practică și curată. Baia privată dispune de cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă.

Camerele duble ale hotelului Central Ineu dispun de o suprafață de 13 metri și de un pat matrimonial comod. Piesele de mobilier sunt puține, dar de maximă eficiență: noptiere, comodă tv și spațiu pentru frigider, dulap de haine și un scaun. Combinațiile de culori sunt un pic mai sobre, de maro închis și nuanțe de verde muștar. Se desprinde același aspect de cameră destinată pur odihnei și nu pierderii timpului între patru pereți. Baia privată are și ea cabină de duș modernă.

Camerele triple ale hotelului Central Ineu se întind pe o suprafață de 15 metri și se adresează cuplurilor cu copii. Sunt ideale pentru familiile foarte active și pentru turiștii aflați în tranzit, cu interese de afaceri. O cameră triplă se compune dintr-un pat matrimonial și un pat single, dispuse la oarece distanță sau din trei paturi single. Culorile sunt ceva mai vesele, de roz și galben, inspirând veselie și tihnă. Camerele sunt luminoase. Baia privată este identică cu restul băilor din hotel Central Ineu, cu cabină de duș și restul facilităților specifice.

Citește și:  Orasul Strehaia : Obiective turistice Mehedinţi

Mobilierul tuturor camerelor este din lemn, de culoare închisă. Toate aceste încăperi sunt prevăzute cu televizor și canale prin cablu tv, acces gratuit la rețeaua de wireless, frigider și aer condiționat. În băi, clienților le sunt asigurate articole cosmetice gratuite și prosoape. Uscătorul de păr se oferă numai la cerere.

Este interzis cu desăvârșire fumatul în camerele și pe coridoarele hotelului Central Ineu. Există spații special amenajate pentru fumători.

Prețul camerelor din hotel Central Ineu include și micul dejun care se servește în cadrul restaurantului. Preparatele sunt cele tradițional românești, servite la farfurie, în funcție de doleanțele turiștilor care pot opta pentru anumite variante.

Hotel Central Ineu are două restaurante ca la carte, ideale pentru cele trei mese ale zilei, dar și pentru organizarea unor petreceri de amploare. Restaurantele sunt mari, unul are o capacitate de 150 de locuri, iar cel de-al doilea poate primi până la 250 de persoane, astfel că sunt ideale pentru nunți, botezuri, petreceri tematice și aniversări. Bucătăria este românească, cu accent pe preparatele ardelenești, realizate după rețete locale ținute la secret.

În fiecare primăvară, se deschide și terasa hotelului Central Ineu, cu vedere spre parcul orașului. Terasa este destul de mică, dar fermecătoare, fiind alipită fațadei hotelului și oferind turiștilor ocazia de a pătrunde de la distanță în atmosfera orașului.

Turiștii hotelului Central Ineu au la dispoziție unele servicii hoteliere suplimentare, care se oferă contra cost, și anume servicii de spălare și călcare a hainelor.

Parcarea este privată și se adresează exclusiv clienților cazați în hotelul Central Ineu sau clienților restaurantului. Este o parcare destul de încăpătoare, prevăzută la stradă.

Cei care au avut parte de un sejur în cadrul acestui hotel au apreciat spațiul de parcare și amabilitatea personalului. Principalele critici au fost legate de neconcordanțe între serviciile declarate pe site și realitate. În ciuda promisiunilor online, hotel Central Ineu nu dispune de minibar, iar rețeaua wireless nu funcționează la anumite etaje. În afara sezonului frumos, hotelul nu asigură toate serviciile asumate, de genul barului sau micului dejun.

Check in-ul se face începând cu ora 13:00, iar check out-ul trebuie încheiat până în ora 11:00.

hotel-central-ineu.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.