Se află chiar în centrul orașului Piatra Neamț, în apropierea unor obiective turistice de maxim interes precum Turnul lui ștefan, pârtia de schi Cozla sau gara orașului. Hotel Central Plaza a fost renovat în anul 2013 și transformat într-o unitate hotelieră de 4 stele, cu decoruri și servicii la standarde internaționale.

Hotelul are 155 de camere, dispuse de-a lungul celor 14 etaje ale sale și se adresează în egală măsură turiștilor aflați în căutarea relaxării și a celor veniți în zonă cu interese de afaceri. Ambele categorii pot afla la interiorul hotelului Central Plaza din Piatra Neamț o oază de lux, confort și mult răsfăț. Camerele hotelului sunt de mai multe feluri, astfel că turiștii pot alege varianta cea mai convenabilă de cazare.

Camerele Premier sunt camere duble, matrimoniale sau twin, cu suprafețe de câte 20 de metri pătrați fiecare și decoruri în care se împletesc eleganța, modernitatea, căldura și confortul. Paturile sunt fie matrimoniale, fie single, dar restul mobilierului este același: noptiere, scaune cu spătar și măsuță pentru relaxare, birou cu scaun și spațiu pentru frigider, loc de ținut bagajele, dulap de haine spațios. Televizorul este prins pe perete. Combinația de culori de bej, crem, auriu, alb și roșu aprins au efect liniștitor asupra spiritului, invitând la totală destindere și relaxare. În baie se asigură cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă, utilitățile fiind foarte moderne.

Camerele Superioare ale hotelului Central Plaza din Piatra Neamț sunt tot camere duble, dar cu suprafețe ceva mai mari, de câte 23 de metri pătrați fiecare. Este vorba doar de camere matrimoniale, destinate cuplurilor. Mobilierul este compus din măsuță de cafea cu scaune cu spătar comod, birou spațios cu scaun, loc pentru bagaje și dulap de haine. Atmosfera este și mai primitoare, prin prisma surplusului de spațiu și a modului de amplasare a mobilierului. Baia este foarte modern utilată, în combinații de crem și alb, transmițând eleganță. Dispune de cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Suita junior din cadrul hotelului Central Plaza Piatra Neamț impresionează prin grija cu care este amenajat spațiul de lucru. Suitele junior sunt ideale pentru turiștii aflați în călătorie de afaceri. Suprafețele sunt de 30 de metri pătrați și oferă vedere la oraș. Suitele junior se compun din dormitor și loc de lucru, aflate în spațiu deschis. Se asigură birou, loc de servit cafeaua, paturi twin, spațiu pentru bagaje, comodă tv și dulap încăpător. Baia impresionează prin rafinament și utilități foarte moderne: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Posta Veche din Ramnicu Valcea : Obiective turistice Vâlcea

O variantă a suitei junior, dar pentru turiștii în căutarea relaxării o reprezintă suitele de familie, având aceleași suprafețe de 30 de metri pătrați, dar grija la detalii căzând pe zona de odihnă, și nu pe cea de lucru. Suitele de familie dispun de două dormitoare, cu hol comun și o singură baie. Unul dintre dormitoare are 2 paturi twin, cel de-al doilea dormitor este single, cu un pat de o persoană. Dormitorul twin este identic cu dormitoarele camerelor Premier ale hotelului Central Plaza din Piatra Neamț, în timp ce dormitorul single este ceva mai mic și prevăzut cu un corp de mobilă ce servește ca și comodă tv, loc de bagaj și dulap de haine. Decorul este primitor, intim, în combinații de alb și maro deschis. Baia suitei dispune de dotări moderne și elegante, precum cele deja amintite.

Sunt disponibile și suite senior, în cadrul hotelului Central Plaza Piatra Neamț. Acestea au suprafețe foarte mari, de 121 de metri pătrați și se adresează oamenilor de afaceri care doresc să îmbine utilul cu plăcutul, munca și relaxarea. O astfel de suită este amenajată în spațiu deschis cu zonă de odihnă nocturnă sub forma unui dormitor matrimonial și cu o zonă modernă generoasă ca dimensiune unde mobilierul de birou și cel de relaxare se întrepătrund în mod rafinat. Baia suitei senior dispune de suprafață generoasă și oferă total răsfăț, datorită căzii de baie cu jacuzzi.

Suita prezidențială din cadrul hotelului Central Plaza din Piatra Neamț bate recordul, în ce privește suprafața. Este vorba de 200 de metri pătrați. Există doar 2 astfel de suite, aflate la etajul 14 al hotelului. Confortul, intimitatea, luxul și fastul modern sunt elementele care asigură celor cazați într-o astfel de suită toată tihna și destinderea necesare. Camera de zi se compune dintr-o zonă de relaxare spațioasă, cu fotolii și canapea din piele, măsuță de cafea, spațiu de servit meniuri frugale adică masă și scaune. Trecerea spre dormitorul matrimonial se face printr-un vestibul imens unde se găsește și spațiul de lucru sub forma biroului și televizorul cu ecran plat.

Peste tot în camerele și apartamentele hotelului Central Plaza din Târgu Neamț, turiștii au la dispoziție facilități de 4 stele: frigider, minibar, aer condiționat, internet wireless, televizor cu ecran plat, telefon, seif pentru laptop, halate, papuci de baie, articole cosmetice gratuite și uscător de păr.

hotel-central-plaza-piatra-neamt.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.