Este amplasat în apropierea aeroportului Otopeni și a centrului Romexpo. Hotel Charter se găsește pe șoseaua Drumul Odăii și reprezintă o unitate de cazare restaurată în anul 2008 și ridicată la standardul de 3 stele. Datorită distanței mici până la aeroport, asigură clienților săi transport gratuit.

Hotel Charter din Otopeni se numără printre hotelurile preferate de oamenii de afaceri veniți în București cu interese profesionale. Sunt disponibile 21 de camere dintre care 15 sunt duble și 6 sunt apartamente. Oricare dintre spațiile hotelului Charter din Otopeni poate fi închiriat în regim single.

Camerele duble sunt matrimoniale și twin, și dispun fiecare de suprafețe de câte 20 de metri pătrați. Cele mai numeroase sunt cele cu paturi duble, pentru cupluri. Acestea au un decor luminos, scăldat în nuanțe de alb și crem și, spre diferență de camerele matrimoniale, oferă zonă de relaxare cu fotolii sau canapea de piele. În general, mobilierul camerelor duble ale hotelului Charter din Otopeni este cel clasic, alcătuit din noptiere, scaune și măsuță de cafea ca și zonă de relaxare, loc de lucru reprezentat de o comodă tv spațioasă și cu mai multe funcționalități și dulap de haine încăpător. Decorul este plin de căldură și ospitalitate, în combinații puternice de galben, alb, maro închis și auriu, ceea ce asigură totală tihnă și relaxare. Încăperile duble sunt prevăzute cu balcoane foarte mari și în același timp se bucură de multă lumină naturală. Băile sunt moderne, cu mobilier de calitate și se compun din chiuvetă, vas de toaletă și cadă de duș sau cădiță cu perdea. Dispun de suprafețe generoase.

Apartamentele hotelului Charter din Otopeni sunt mari, măsurând 40 de metri pătrați și având în componență o cameră de zi, o baie ultramodernă și 2 dormitoare. Toate sunt amplasate în spațiu deschis, dar separate prin forma pereților. La mijloc se găsește camera de zi ce dispune de un set elegant de canapea și fotolii din piele cu măsuță decorativă. În preajma canapelei este amplasat și spațiul de lucru – birou cu scaun și raft pentru televizor. Cele două dormitoare sunt dispuse de o parte și de alta a camerei de zi și sunt diferite, atât din punct de vedere al decorului, cât și al mobilierului. Unul dintre dormitoare este matrimonial, cu pat mare pentru cuplu, iar cel de-al doilea dormitor este dotat cu 2 paturi single. Atmosfera este de totală destindere și relaxare, într-un decor închinat nuanțelor de galben, auriu și negru. Apartamentele hotelului Charter din Otopeni oferă și facilități de gătit, turiștii având la dispoziție frigider cu minibar, fierbător pentru cafea și ceai, cuptor cu microunde. Toate acestea se continuă cu o zonă de servit meniuri ușoare – masă cu scaune. Baia apartamentului este mare și dotată cu mobilier foarte modern. În locul căzii de duș, turiștii se pot bucura de o cadă cu sistem de jacuzzi.

Citește și:  Catedrala catolică din Alba Iulia: Obiective turistice Alba

Peste tot în camerele și suitele hotelului Charter din Otopeni, clienții au la dispoziție aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, televizor cu ecrane prin cablu, radio, telefon, frigider cu minibar, facilități de călcat. Ferestrele de tip termopan sunt dublate de plase de țânțari. Băile sunt dotate cu prosoape de bumbac, uscător de păr și articole cosmetice gratuite.

În prețul cazării este inclus și micul dejun. Acesta este disponibil în variantă de bufet suedez, oferind mai multe soiuri de brânzeturi, mezeluri, iaurturi cu fructe, cereale, patiserie, fructe și cafea sau ceai. Având în vedere că majoritatea clienților hotelului Charter din Otopeni părăsesc Bucureștiul pe cale aeriană, li se pune la dispoziție un mic dejun începând cu ora 3:30 dimineața. Restaurantul este amenajat într-un spațiu intim și are mobilier din lemn. Decorul este simplu, dar confortabil, ideal pentru savurarea primei mese a zilei. Este prevăzut și cu o terasă în aer liber, unde turiștii sunt răsfățați cu mobilier comod de exterior.

Parcarea este gratuită la hotel Charter din Otopeni, asigurând numeroase spații pentru mașinile clienților. Check in-ul începe la ora 12:00, iar check out-ul trebuie încheiat până în ora 13:00.

Clienții hotelului Charter din Otopeni s-au declarat încântați de faptul că li se asigură transportul de la aeroport în mod gratuit. Calitatea micului dejun, amabilitatea personalului hotelier, intimitatea camerelor și raportul calitate preț sunt pe gustul clienților. În schimb, turiștii au criticat lipsa ascensorului și au reclamat necesitatea unor reparații în băi.

hotel-charter-otopeni.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.