Se află amplasat într-o zonă foarte populară a orașului, la circa 2 kilometri distanță de centrul Timișoarei. Hotel Check Inn a fost deschis în apropierea campusului universitar și a numeroase localuri și cluburi de noapte, reprezentând o alegere ideală pentru cei ce doresc să ia pulsul vieții timișorene.

Hotel Check Inn din Timișoara se numără printre unitățile hoteliere de 3 stele și oferă cazare în 48 de spații, împărțite pe mai multe categorii de camere și apartamente. Din anul 2013, dispune de cea mai nouă sală de conferințe a orașului.

Camerele duble standard ale hotelului Check Inn din Timișoara sunt exclusiv camere matrimoniale cu un pat dublu, foarte mare. ăceste încăperi au suprafețe de câte 20 de metri fiecare și decoruri inspirate de eleganța simplă și suavă a naturii. Stilul de amenajare urmărește confort deplin într-o atmosferă rafinată, astfel că sunt asigurate și nevoia de odihnă nocturnă și cea de destindere pe timpul zilei. Combinațiile de culori folosite sunt dintre cele neutre, pastelate, inspirate de nuanțele fascinante ale pământului, în tonuri plăcute de maro, bej, crem, roșcat și chiar și auriu. Ferestrele foarte înalte asigură un plus de luminozitate naturală, contribuind la atmosfera de relaxare și căldură a încăperii. Toate accesoriile textile, fie că e vorba despre pernuțe decorative, cuvertură de pat și draperii, se află în totală armonie cu culorile mobilei și pereților, reflectând o atmosferă calmă și însorită. Camerele duble standard ale hotelului Check Inn din Timișoara se compun din noptiere, zonă de relaxare formată din măsuță de cafea și două fotolii din piele, comodă tv cu loc pentru frigider și dulap de haine amplasat în vestibul. Baia este amenajată în același stil natural, în combinații de alb și galben roșcat. Dotările sunt moderne și de calitate: cadă de duș cu paravan de sticlă, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele duble standard se pot închiria și în regim single.

Camerele duble superioare ale hotelului Check Inn din Timișoara sunt un pic mai mari, ca și suprafață. Măsoară câte 25 de metri și sunt tot camere exclusiv matrimoniale, cu un singur pat dublu. Decorul este ceva mai intens, deși se menține stilul natural, inspirat de nuanțele pământului, dar cele un strop mai închise: maro închis, negru, brun, wenge. Accesoriile decorative sunt și ele ceva mai numeroase și complicate, ducând la o atmosferă un strop mai elegantă și sobră. Camerele nu mai sunt la fel de luminoase, dar asigură o atmosferă ceva mai caldă și foarte intimă, datorită abundenței de obiecte decorative și piese de mobilier. Sunt disponibile noptiere, zonă de relaxare cu fotolii înalte și măsuță de cafea, spațiu de lucru asigurat de un birou cu scaun, comodă tv cu spații de depozitare, dulap pentru haine și loc pentru bagaje. Biroul dispune și de oglindă, putând fi folosit ca și masă de toaletă pentru doamne. Predomină accesoriile sub forma tablourilor, pernuțelor decorative, sistem de iluminare cu numeroase lămpițe cochete și spoturi cu lumină galbenă. În băile camerelor duble superioare ale hotelului Check Inn din Timișoara se menține același stil confortabil, în culori de pământ și cu dotări foarte moderne: cadă de duș, vas de toaletă și chiuvetă.

Citește și:  Scoala din Macin : Obiective turistice Tulcea

Apartamentele hotelului Check Inn din Timișoara sunt în număr de 3 și se adresează cuplurilor cu copii sau celor ce călătoresc în grup. Pot fi acomodate 4 persoane într-un astfel de apartament. Suprafața este de 40 de metri, iar amenajarea prevede două camere duble care comunică între ele prin ușă. Ambele dormitoare sunt matrimoniale, cu câte un pat dublu, de dimensiuni confortabile. Decorul este elegant și rafinat, inspirat de frumusețea naturii, în combinații de culori ce se regăsesc și în cadrul camerelor duble. Fiecare dintre dormitoarele apartamentului asigură zonă de relaxare, comodă tv cu frigider, spațiu de bagaje și dulap pentru haine. Baia privată este utilată modern cu cădiță de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Peste tot în camerele și apartamentele hotelului Check Inn din Timișoara sunt disponibile facilități hoteliere de genul aerului condiționat, acces gratuit la rețeaua wireless, televizor cu ecran plat și canale prin cablu, frigider cu minibar, telefon, seif și serviciu de trezire.

În prețul cazării se regăsește și micul dejun care se servește sub forma bufetului suedez în restaurant. Programul începe de la ora 7:00. Bucătăria asigură atât preparate specifice românești, cât și meniuri internaționale, în funcție de preferințele clienților. Capacitatea restaurantului este de 60 de persoane. În weekend, bucătăria hotelului Check Inn din Timișoara este închisă, astfel că se asigură numai micul dejun.

Oamenii de afaceri care aleg să se cazeze la hotel Check Inn din Timișoara au la dispoziție și o sală de conferințe ultramodernă, deschisă în anul 2013. Se găsește la ultimul etaj al clădirii și poate acomoda, în funcție de aranjamentul scaunelor, între 30 și 100 de persoane.

Parcarea privată este disponibilă clienților hotelului Check Inn Timișoara gratuit.

hotel-check-inn-timisoara.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.