A fost construit în localitatea Brezoi, pe malul Oltului, într-un fermecător peisaj de natură verde, în apropierea Mănăstirii Cozia și a Cascadei Lotrișor. Se găsește între Munții Cozia și Căpățânii și este considerat hotel de 4 stele. Printre cele mai apreciate aspecte ale hotelului Class se numără piscina și priveliștea verde, deluroasă. Per total, există 17 spații de cazare, destul de variate, sub forma a 3 apartamente, 13 camere duble și o singură cameră single. Hotel Class a fost deschis în anul 2012 și se află pe Drumul Național 7, dintre Râmnicu Vâlcea și Sibiu.

Camerele duble sunt exclusiv camere twin, cu două paturi single și pot fi închiriate și în regim single. Au suprafețe de câte 16 metri fiecare și dispun de balcoane private cu vedere spre Valea Oltului. Paturile pot fi alăturate sau complet separate, în funcție de preferințele clienților. Restul mobilei cuprinde noptiere, spațiu de lucru și dulap de haine, amplasat în vestibul și prevăzut cu oglindă. Spațiul de lucru al camerei duble este reprezentat de un birou cu scaun. Televizorul este prins pe perete. Decorul este elegant și plin de energie pozitivă, în combinații de roșu și alb strălucitor la care se adaugă culoarea caldă a lemnului. Pardoseala este din parchet laminat, acoperit parțial de covoare moi. Balconul mare contribuie la luminozitatea camerei. Baia camerei duble din hotel Class Brezoi este modern utilată cu cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă.

Suitele din cadrul hotelului Class Brezoi sunt amenajate sub forma apartamentelor cu două camere. Turiștii au la dispoziție o cameră de zi, un dormitor, balcon privat și baie. Camera de zi este luminoasă și spațioasă, dotată cu toate facilitățile necesare relaxării pe durata zilei: canapea extensibilă, măsuță de cafea, birou cu scaun pentru momentele dedicate activităților profesionale, televizor prins pe perete și dulap pentru haine. Dormitorul din cadrul suitei este matrimonial, cu pat pentru cupluri, noptiere, o măsuță decorativă și televizor prins pe perete. Suprafața totală a unei suite este de 35 de metri, iar decorul este inspirat de aceleași nuanțe vibrante de roșu și alb. Baia asigură principalele utilități specifice: cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă. Balconul oferă priveliște asupra Văii Oltului.

Turiștii beneficiază la hotel Class din Brezoi de acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu programe prin cablu, frigider cu minibar, telefon, halate, papuci de unică folosință, uscător de păr, prosoape și articole de igienă gratuite.

Costul cazării include și micul dejun care se servește sub formă de bufet suedez la restaurantul hotelului, aflat la 100 metri distanță de clădirea cu camere. Restaurantul dispune de o atmosferă elegantă, plăcută, și este ideal pentru organizarea unor evenimente private, precum nunta, botezul sau aniversarea de naștere, dar și pentru petreceri tematice, de genul petrecerii de Crăciun, de 8 Martie, Revelion. Mâncarea servită este cu precădere de inspirație tradițional românească, însă la cerere se prepară și bucate din meniurile internaționale.

Citește și:  Pensiunea Regina, Predeal - Cazare România

În apropierea recepției hotelului Class din Brezoi se află și un bar, unde clienții pot savura cocteiluri alcoolice, dar și băuturi pe bază de cafea. Sunt disponibile băuturi românești și internaționale.

Oamenii de afaceri aflați la hotel Class din Brezoi pot apela la sala de conferințe, pentru diverse întâlniri și discuții profesionale. Sala este modern amenajată, cu mobilier comod, și echipament profesional la standarde europene – ecran de proiecție, video proiector și laptop. Capacitatea de acomodare a sălii de conferințe este de 80 de locuri, în funcție de modul de aranjare a scaunelor. Decorul este elegant, ideal pentru întruniri oficiale, realizat în combinații de roșu și auriu. Se închiriază contra cost.

Piscina în aer liber este locul cel mai apreciat de clienții hotelului Class din Brezoi, atât pentru apa plăcută, cât și pentru priveliștea naturală de vis. Stând la plajă pe șezlong, sau chiar pe marginea piscinei, se pot admira colinele împădurite ale Văii Oltului.

Principala zonă de relaxare a hotelului este reprezentată de un centru spa, dotat cu bazin de recuperare, saună și sală fitness. Accesul în cadrul centrului wellness se face contra cost. La exterior, clienții hotelului Class din Brezoi pot practica sporturile preferate ale românilor, pe terenuri amenajate la standarde moderne: fotbal, tenis de câmp și handbal. De asemenea, accesul pe aceste terenuri se face contra cost. Se poate pescui în zonă, sau se pot face plimbări cu barca.

Hotel Class din Brezoi dispune și de parcare privată, dar locurile nu sunt gratuite nici măcar pentru clienții cazării. Fiecare spațiu de parcare presupune achitarea unui tarif.

Aspectele pozitive ale unui sejur la hotel Class din Brezoi sunt reprezentate de curățenia din camere, decorul interior, piscina și amplasarea clădirii chiar pe malul Oltului. Turiștii s-au plâns la unison de atitudinea personalului hotelului, de la recepție și sala de mese, și de restaurantul aflat la distanță de complex. Conexiunea la internet a fost nesatisfăcătoare.

hotel-class-brezoi.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.