Este amplasat într-o regiune liniștită, cu aspect tipic de munte, în estul orașului Covasna, în vecinătatea bulevardului principal. Hotel Clermont se bucură de faima unui hotel excelent, surprinzându-și întotdeauna clienții prin calitatea deosebită a serviciilor și prin numărul mare al facilităților oferite la standarde internaționale.

Hotel Clermont din Covasna are 4 stele și dispune de 106 camere și apartamente, cu o capacitate de 218 locuri. Camerele sunt de mai multe feluri, în funcție de dimensiuni, utilități și confort.

Camerele standard duble sunt în variante de camere matrimoniale și camere twin. Toate au suprafață de 33 de metri pătrați fiecare, amenajată într-un decor plin de eleganță și căldură. Camerele matrimoniale, cu pat dublu, sunt ideale pentru cei ce călătoresc alături de persoana iubită, în sejururi romantice, în timp ce camerele twin se adresează turiștilor aflați în interes de serviciu. Mobilierul este numeros și conține noptiere, comodă tv cu spațiu pentru frigider, zonă de bagaje, măsuță de cafea și fotoliu, spațiu de birou cu scaun ce poate fi utilizat și ca masă de toaletă. Dulapul de haine este amplasat în vestibul. Decorul este realizat în combinații plăcute, de galben, crem și alb contrastând cu mobilierul de lemn închis la culoare. Camerele duble standard sunt prevăzute cu balcoane private mari, ce oferă vedere asupra orașului Covasna. Baia este încăpătoare, decorată în tonuri neutre, inspirate de elementele pământului și se compune din chiuvetă cu blat de granit, vas de toaletă și cabină de duș.

Camerele executive ale hotelului Clermont din Covasna au suprafețe mari, de 40 de metri pătrați și sunt recomandate cuplurilor în special pe perioada aniversărilor romantice. Decorul este plin de pasiune, intim, confortabil și elegant, în culori aprinse de roșu, alb și maro închis. Zona de relaxare se compune din fotolii joase, tihnite și cochete, dispuse în jurul măsuței de cafea. Restul mobilierului răspunde acelorași necesități ca și în cazul camerelor duble – spațiu de lucru, comodă tv, dulap de haine și zonă pentru bagaje. Camerele executive au balcoane private. Baia este încăpătoare și romantică, în tonuri de crem, alb și maro și prevăzută cu cadă cu jacuzzi.

Hotel Clermont din Covasna oferă suite junior în două variante: în spațiu deschis și încăperi separate. Diferența constă în gradul de intimitate: suitele în spațiu deschis sunt ideale pentru cuplurile venite în sejururi romantice, în timp ce suitele închise sunt ideale pentru cuplurile care călătoresc cu copil. În ambele cazuri, suprafața atinge 74 de metri pătrați și se împarte în dormitor matrimonial și cameră de zi. Dormitorul este prevăzut cu pat dublu și noptiere, iar camera de zi conține canapea masivă în stil colțar. Restul mobilei este alcătuit din spațiu de lucru sau masă de toaletă, mai multe măsuțe decorative, dulap pentru frigider, zone de lăsat bagajele, dulap pentru haine. Băile sunt foarte mari și ultra modern utilate, cu cadă cu jacuzzi, chiuvetă cu blat de granit și vas de toaletă.

Citește și:  Centrul Istoric din Medias : Obiective turistice Sibiu

Hotel Clermont din Covasna dispune și de 2 suite senior, cu suprafețe uluitoare de 90 de metri pătrați fiecare. O suită senior se compune din 2 dormitoare și o cameră de zi. Sunt ideale pentru familiile numeroase, pentru părinții ce călătoresc împreună cu copiii și bunicii. Dormitoarele sunt matrimonial și respectiv twin, amenajate cu noptiere, comodă pentru televizor și fotoliu comod. Camera de zi conține o zonă de relaxare sub forma unei canapele cu măsuță de cafea, comodă tv cu sertare, vitrine decorative, masă rotundă cu scaune și corp de lemn pentru frigider. Decorul este impresionant, plin de eleganță, combinând fotoliile și canapelele confortabile cu mobilier de lemn în stil clasic, masiv, cu ornamentații. Culorile denotă bun gust, rafinament și căldură – alb, argintiu, maro roșcat, verde și galben. Toate cele 3 încăperi dispun de o terasă comună, cu vedere la orașul Covasna. Baia este spațioasă, elegantă și luminoasă, cu mobilier ultra modern. Dispune de două chiuvete încastrate în blat de granit cu spațiu de depozitare a prosoapelor, vas de toaletă și cadă de duș cu paravan de sticlă.

Suita prezidențială are o suprafață de 115 metri pătrați și se adresează consumatorilor de lux. Se compune din două dormitoare matrimoniale și o cameră de zi. Decorul este plin de rafinament, datorită combinației de fotolii și canapele din piele și a pieselor de mobilă din lemn închis la culoare. Camera de zi asigură relaxare în fața televizorului, dar și cine private, care se pot servi în spațiul amenajat cu dulap pentru veselă, masă și scaune. Dormitoarele au noptiere, comode tv, dispozitive pentru agățat hainele și spațiu de lucru sub formă de masă cu scaun sau zonă de relaxare cu fotolii din piele. Baia dispune de cadă modernă cu paravan de sticlă. Aerisirea se face prin fereastră.

Clienții hotelului Clermont din Covasna se bucură de acces gratuit la internet, aer condiționat, telefon, frigider cu minibar, televizor cu ecran plat, halate, papuci și articole cosmetice oferite gratuit.

hotel-clermont-covasna.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.